به گزارش شهرآرانیوز، شهروندی در پیامی درخواستش را با صدای مردم این طور درمیان می گذارد: اگر برایتان مقدور است یک بار قدم رنجه کنید و پا به خیابان طبرسی شمالی ۲۴ بگذارید. آدرس سرراست تر آن کوچه شهید رجب زاده ۱۰ است. اگر بتوانید با خودرو شخصی تان تردد کنید درد دل ما را بهتر می فهمید. فقط مواظب باشید که خودرو تان در چاله های عمیق و دست اندازهای آن گیر نکند.
این ساکن محله ادامه می دهد: بارها به شهرداری مراجعه کردم تا این معبر عمومی را درست کنند، اما اتفاقی نیفتاد . حتی با هزینه شخصی یک چاله را که عمیق تر بود و خودروها در آن می افتادند، درست کردم اما دوباره روز از نو روزی از نو.
خواسته او، معبر صاف و استاندارد در محل زندگی اش است. می گوید: ساکنان این محله مثل همه جای شهر حق دارند که خیابان محل زندگی شان، مرتب باشد. به طور حتم اگر یکی از مسئولان در این محدوده زندگی کند، درد ما را بهتر درک می کند.
شهردار منطقه ۳ در پاسخ به این مطالبه شهروند توضیح می دهد: در کوچه های خیابان طبرسی، املاک ریزدانه زیادی است که معمولا به طرح اگو متصل نیستند. در این میان برخی از ساکنان با آنکه به اگو متصل شده اند، اما متأسفانه پساب منازلشان را در معابر رها می کنند.
سید علی حسینی در ادامه بیان می کند: وقتی این افراد پساب را با اتصال لوله ای از داخل حیاط به بیرون از منزل هدایت می کنند، زیرساخت های شهری، مثل آسفالت تحت الشعاع قرار می گیرد، علاوه بر اینکه بهداشت محیط نیز به خطر می افتد و نظافت کوچه همواره تحت تأثیر قرار می گیرد.
شهردار منطقه ۳ ، در ریشه یابی این معضل می گوید: همین کندن آسفالت برای لوله گذاری از داخل حیاط از سوی شهروندان، به مرور شکاف هایی را در گذر عمومی ایجاد و آن را زخمی و چند تکه می کند. این موضوع سبب خواهد شد که آب از همین تکه ها به داخل آسفالت نفوذ پیدا کند. بنابراین شهرداری هر قدر آسفالت کند، به علت نشت این رطوبت ها اثرگذار نیست.
حسینی می افزاید: شهرداری زمانی می تواند این نوع کوچه ها را آسفالت یک دست کند که رهاسازی این پساب ها متوقف و انشعابات غیرمجاز آب و فاضلاب جمع آوری شود. در واقع اگر شهروندان انشعابات غیرمجاز آب را جمع آوری نکنند، ما هر کاری برای آسفالت این نوع گذرها انجام دهیم، فایده ای ندارد.
شهردارمنطقه ۳ ، این نوع برخورد را با معابر شهری غیراصولی برمی شمرد و می گوید: همچنین باید از طریق شبکه بهداشت مشهد برای جمع آوری این انشعابات غیرمجاز که معضلات محیطی هم به وجود آورده است، اقدام شود.
به گفته حسینی، با این حال در گودال ها و لکه های ایجاد شده در معابر که خطر افتادن فرد یا وسایل نقلیه وجود دارد، لکه گیری انجام میشود.
او برای رفع ریشه ای این معضل پیشنهاد می دهد که شهروندان برای شهرداری منطقه، استشهادیه ای بیاورند تا آسفالت محدوده کنده کاری نشود. از سوی دیگر نیز لوله های پساب منازل جمع آوری شود.
شهردار منطقه ۳ برای رفع مسئله ایجاد شده در خیابان شهید رجب زاده ۱۰ نیز یادآور می شود: این معبر را در حد لکه گیری، روکش آسفالت و رفع خطر می کنیم.