مرگ یک جوان بر اثر حمله پلنگ در تربت حیدریه توضیحات سازمان سنجش درباره آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم انتقال یک ایرانی از زندان چین به کشور پس از ۱۸ سال وقوع بارش‌های رگباری همراه با وزش باد در خراسان رضوی از امروز (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حجاج ایرانی از بحث تنش‌زا و همراه‌داشتن مواد اسیدی و دارو‌های پودرشده پرهیز کنند مشاهده لاشه دو توله پلنگ ایرانی در پارک ملی خَبر کرمان بازداشت ۴ نفر از عوامل پخش برنامه تفرقه‌افکنانه در صداوسیما، با دستور قضایی از «هرمز» تا «کوچه»؛ تکرار یک تراژدی توریستی؟ توضیحات رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص نگرانی از پلیسی شدن محیط مدارس جزئیات زورگیری از دانشجویان خواجه نصیرالدین طوسی آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرائم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت
سرخط خبرها

بزرگترین مار جهان با سری به اندازه سر انسان کشف شد + فیلم

  • کد خبر: ۲۱۳۵۹۱
  • ۰۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۹
بزرگترین مار جهان با سری به اندازه سر انسان کشف شد + فیلم
بزرگترین مار جهان در حال که در اعماق جنگل‌های آمازون در کمین بود دیده شد. این ابر مار سه برابر وزن انسان وزن دارد و با ۱۳ متر طول، سرش به اندازه سر انسان است. قطر این مار به اندازه لاستیک ماشین است.

به گزارش شهرآرانیوز بزرگترین مار جهان در حال که در اعماق جنگل‌های آمازون در کمین بود دیده شد. این جانور ۲۰۰ کیلوگرم وزن دارد و با ۱۳ متر طول، سری به اندازه سر انسان دارد. این ابر مار توسط یک فیلم‌بردار در اعماق آب ثبت شد.

این آناکوندای سبز شمالی توسط پروفسور فریک ونک مجری تلوزیون، در یکی از دورافتاده‌ترین نقاط برزیل پیدا شد. این مار بسیار بزرگ‌تر از بزرگ‌ترین گونه شناخته شده قبلی، یعنی پیتون مشبک که به طور متوسط ۱۰ متر طول دارد است.

بر اساس گفته‌های پروفسور که در کنار این مار عظیم شنا کرده است، ظاهرا او به همراه ۱۴ دانشمند دیگر از ۹ کشور کشف کردند که بزرگ‌ترین گونه مار جهان آناکوندای سبز است. این مار‌های عظیم ظاهرا در دو گروه متفاوت هستند، آناکوندای سبز رنگی که در شمال آمریکای جنوبی یافت می‌شود، در ونزوئلا، سورینام و گویان فرانسه نیز دیده می‌شود، ظاهرا به یک گونه متفاوت دیگر تعلق دارد.

شاید در نگاه اول این دو یکسان بنظر برسند، اما تفاوت ژنتیکی بین این دو ۵.۵ درصد است و این درصد بسیار زیاد است. برای این که متوجه این تفاوت شوید باید بدانید که انسان‌ها و شامپانزه‌ها تنها ۲ درصد تفاوت ژنتیکی دارند؛ بنابراین این گونه جدید آناکوندای سبز شمالی «eunectes akayima» نام گرفته است.

البته گفته می‌شود که منظقه آمازون تحت فشار شدید آب و هوایی و جنگل‌زدایی است؛ تا کنون بیش از یک پنجم آمازون از بین رفته است و این مساحت چیزی حدود ۳۰ برابر مساحت هلند است، بقای این مار‌های غول‌پیکر نیز به طور جدایی ناپذیری وابسته به زیستگاه طبیعی آن‌ها است. این مار‌های شمالی که زیستگاه محدودتری نسبت به سایر گونه‌ها دارند، دامنه کمتری نسبت به جنوب دارند و این به این معنا است که از سایر گونه‌ها بسیار آسیب‌پذیرتر هستند.

دانمشندان برای اولین بار پیش از ۱۵ سال پیش متوجه شدند که بیش از یک گونه آناکوندای سبز وجود دارد. این پژوهش یک پژوهش کاملا بین‌المللی با حضور دانشمندانی از نقاط مختلف جهان انجام شد و پس از سال‌ها مطالعه، پنین نتیجه‌ای این سوال را در ذهن ایجاد می‌کند که چند گونه دیگر وجود دارد که دانشمندان از آن‌ها بی‌خبر هستند.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->