آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اسفند ۱۴۰۳) انسداد برخی جاده‌های کشور به علت بارش برف (۵ اسفند ۱۴۰۳) محکومیت اعضای باند قاچاق هروئین و شیشه در بندرعباس | حکم اعدام برای ۳ تن از متهمان رشد ۷۰ درصدی مبلغ اضافه‌کار محیط‌بانان در سال ۱۴۰۴ آزمون‌های علوم پزشکی ۱۴۰۳ با ۱۱ هزار داوطلب برگزار شد دوازدهمین جشنواره انتخاب کارفرمایان برتر خراسان رضوی برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) | ۵۲ درصد کارگران استان پیش از موعد بازنشسته می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۵ اسفند ۱۴۰۳) | هوا از فردا سرد می‌شود آیا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی قبل از ماه مبارک رمضان پرداخت می‌شود؟ پزشکیان در آیین اختتامیه سی‌وهشتمین جشنواره خوارزمی: اراده حل مسئله و مشکلات کشور را داریم نامه رئیس کانون عالی کارگران بازنشسته تأمین‌اجتماعی به مدیرعامل این سازمان: در پرداختی‌های اعلامی تجدیدنظر کنید | دستور سالاری برای پرداخت سریع‌تر عیدی ۱۴۰۳ و حقوق بازنشستگان خبر خوش برای کنکوری‌ها | وضعیت تأثیر قطعی سوابق تحصیلی مشخص شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رئیس صندوق رفاه دانشجویان: تاکنون مبلغی بیش از ۱۹۲۰ میلیارد تومان بابت وام‌های دانشجویی پرداخت شده است آمادگی ستاد مدیریت بحران کلات خراسان رضوی درپی صدور هشدار زرد هواشناسی (۵ اسفند ۱۴۰۳) رئیس سازمان هواشناسی کشور: بارش‌های اسفندماه، جبران کامل کمبود‌ها نیست برگزاری سیزدهمین گردهمایی سالانه متصدیان مجتمع‌های میان‌راهی آستان قدس رضوی برای خدمت‌رسانی به مسافران نوروزی (۵ اسفند ۱۴۰۳) علائم یکی از سرطان‌های مرگبار کودکان اسیدپاشی هولناک به دختر دانشجو | محکوم خسته از حبس تعیین یک‌چهارم بودجه موردنیاز برای جوان شدن جمعیت ایران راهکارهایی برای مقابله با بدغذایی در کودکان
سرخط خبرها

بزرگترین مار جهان با سری به اندازه سر انسان کشف شد + فیلم

  • کد خبر: ۲۱۳۵۹۱
  • ۰۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۹
بزرگترین مار جهان با سری به اندازه سر انسان کشف شد + فیلم
بزرگترین مار جهان در حال که در اعماق جنگل‌های آمازون در کمین بود دیده شد. این ابر مار سه برابر وزن انسان وزن دارد و با ۱۳ متر طول، سرش به اندازه سر انسان است. قطر این مار به اندازه لاستیک ماشین است.

به گزارش شهرآرانیوز بزرگترین مار جهان در حال که در اعماق جنگل‌های آمازون در کمین بود دیده شد. این جانور ۲۰۰ کیلوگرم وزن دارد و با ۱۳ متر طول، سری به اندازه سر انسان دارد. این ابر مار توسط یک فیلم‌بردار در اعماق آب ثبت شد.

این آناکوندای سبز شمالی توسط پروفسور فریک ونک مجری تلوزیون، در یکی از دورافتاده‌ترین نقاط برزیل پیدا شد. این مار بسیار بزرگ‌تر از بزرگ‌ترین گونه شناخته شده قبلی، یعنی پیتون مشبک که به طور متوسط ۱۰ متر طول دارد است.

بر اساس گفته‌های پروفسور که در کنار این مار عظیم شنا کرده است، ظاهرا او به همراه ۱۴ دانشمند دیگر از ۹ کشور کشف کردند که بزرگ‌ترین گونه مار جهان آناکوندای سبز است. این مار‌های عظیم ظاهرا در دو گروه متفاوت هستند، آناکوندای سبز رنگی که در شمال آمریکای جنوبی یافت می‌شود، در ونزوئلا، سورینام و گویان فرانسه نیز دیده می‌شود، ظاهرا به یک گونه متفاوت دیگر تعلق دارد.

شاید در نگاه اول این دو یکسان بنظر برسند، اما تفاوت ژنتیکی بین این دو ۵.۵ درصد است و این درصد بسیار زیاد است. برای این که متوجه این تفاوت شوید باید بدانید که انسان‌ها و شامپانزه‌ها تنها ۲ درصد تفاوت ژنتیکی دارند؛ بنابراین این گونه جدید آناکوندای سبز شمالی «eunectes akayima» نام گرفته است.

البته گفته می‌شود که منظقه آمازون تحت فشار شدید آب و هوایی و جنگل‌زدایی است؛ تا کنون بیش از یک پنجم آمازون از بین رفته است و این مساحت چیزی حدود ۳۰ برابر مساحت هلند است، بقای این مار‌های غول‌پیکر نیز به طور جدایی ناپذیری وابسته به زیستگاه طبیعی آن‌ها است. این مار‌های شمالی که زیستگاه محدودتری نسبت به سایر گونه‌ها دارند، دامنه کمتری نسبت به جنوب دارند و این به این معنا است که از سایر گونه‌ها بسیار آسیب‌پذیرتر هستند.

دانمشندان برای اولین بار پیش از ۱۵ سال پیش متوجه شدند که بیش از یک گونه آناکوندای سبز وجود دارد. این پژوهش یک پژوهش کاملا بین‌المللی با حضور دانشمندانی از نقاط مختلف جهان انجام شد و پس از سال‌ها مطالعه، پنین نتیجه‌ای این سوال را در ذهن ایجاد می‌کند که چند گونه دیگر وجود دارد که دانشمندان از آن‌ها بی‌خبر هستند.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->