رئیس اتحادیه صنف آجیل و خشکبار مشهد گفت: آجیل محصولی کشاورزی است و به دلیل تنوع محصول و کشت سنتی که دارد به هیچ عنوان امکان نرخگذاری و تعیین نرخ مصوب ندارد.
به گزارش شهرآرانیوز، در میادین عمدهفروشی مشهد، هر کیلو پسته فندقی از نرخ ۴۴۰ هزارتومان تا نرخ ۴۹۰ هزارتومان، پسته اکبری از ۵۸۰ تا ۷۲۰ هزارتومان، پسته احمد آقایی از ۵۰۰ تا ۶۲۰ هزارتومان، فندق از ۴۰۰ تا ۴۸۰ هزارتومان، مغز فندق از نرخ ۷۸۰ هزارتومان تا یک میلیون تومان، کشمش از نرخ ۱۸۰ هزارتومان تا نرخ ۳۴۰ هزارتومان، بادام هندی از نرخ ۴۵۰ هزارتومان تا نرخ ۷۴۰ هزارتومان، مغز درختی ۴۸۰ هزارتومان تا ۶۵۰ هزارتومان، تخمه کدو ۲۰۰ هزارتومان تا ۲۹۰ هزارتومان، تخمه ژاپنی ۱۷۰ هزارتومان تا ۲۹۰ هزارتومان، بادام زمینی خارجی از ۹۵ هزارتومان تا ۱۵۰ هزارتومان، بادام زمینی آستانه داخلی ۲۴۰ هزار تا ۲۹۰ هزارتومان، نخودچی از ۹۰ هزارتومان تا ۱۴۰ هزارتومان، انجیر ۲۵۰ هزارتومان تا ۷۰۰ هزارتومان، گردو از نرخ ۲۰۰ هزارتومان تا ۳۰۰ هزارتومان و مغز گردو از ۳۵۰ هزارتومان تا ۶۰۰ هزارتومان عرضه میشود.
رئیس اتحادیه صنف آجیل و خشکبار مشهد در گفتوگو با خبرنگار شهرآرانیوز در خصوص قیمتهای آجیل و خشکبار در بازار مشهد تصریح کرد: آجیل محصولی کشاورزی است و به دلیل تنوع محصول و کشت سنتی که دارد به هیچ عنوان امکان نرخگذاری و تعیین نرخ مصوب ندارد. اما در میادین، میانگین قیمتی با توجه به تنوع محصولی که وجود دارد مشخص است.
ارزانی ممقانی با بیان اینکه در حال حاضر در مشهد ۷۸۰ واحد صنفی آجیل و خشکبار داریم، افزود: از مردم تقاضا میشود در آستانه نوروز که خرید آجیل افزایش پیدا میکند از واحدهای مجاز و دارای پروانه کسب خرید کنند. از واحدهای کنار خیابان و دستفروش به هیچ عنوان خرید نکنند، چون امکان شکایت برای محصول بیکیفیت و خراب وجود ندارد.
وی افزود: تقاضا داریم مردم در خریدشان نظارتهای کافی داشته باشند و از خرید آجیلهای پر نمک، رنگی و آجیلهایی که بوی کهنگی میدهد خودداری کنند.