صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

افزایش ۴۲ درصدی صدور پروانه بهره‌برداری صنعتی در کشور

  • کد خبر: ۲۱۸۶۴۰
  • ۰۵ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۸
معاون هماهنگی و محیط کسب و کار وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: اقبال عمومی نسبت به تولید بویژه تولید صنعتی در کشور از سال گذشته تاکنون روند افزایشی دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد مجید فولادگر روز یکشنبه در حاشیه بازدید از چند واحد صنعتی در شهرک صنعتی ماشین سازی و فناوری‌های برتر حوالی مشهد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: حوزه تولید با تمام موانع و محدودیت‌هایی که تولیدکنندگان دارند، اکنون مورد اقبال مردم بوده و در واقع تولید برای آنان همچنان با صرفه است.

وی بیان کرد: بر اساس آخرین آمار تعداد جواز‌های تاسیس صنعتی در ۱۱ ماهه سال ۱۴۰۲ نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۱ با رشد ۱۲ درصدی، شمار پروانه‌های بهره برداری صنعتی با رشد ۴۲ درصدی، تعداد اشتغال پروانه‌های بهره برداری صنعتی ۱۴۳ درصد، ارزش سرمایه گذاری در صدور پروانه‌های بهره برداری صنعتی با رشد ۸۶ درصدی، پروانه‌های اکتشاف معدنی با رشد ۲۸ درصدی، گواهی امضای الکترونیکی با رشد ۱۲۳ درصدی و صدور نماد تجارت الکترونیک با رشد ۹۵ درصدی در این مدت همراه بوده است.

معاون هماهنگی و محیط کسب و کار وزارت صنعت، معدن و تجارت اظهار کرد: در این شرایط همواره به تولیدکنندگان توصیه کرده ایم که همان طور که از کمبود‌ها و نقایص حوزه تولید می‌گویند، مزیت‌های آن را هم بیان کنند چراکه اگر تولید در کشور با صرفه نباشد، مجموعه‌های صنعتی توسعه نمی‌یافتند و این توسعه و صدور پروانه‌های بهره برداری جدید نشان از وجود سود در این بخش است.

وی ادامه داد: وزن کالا‌های صادراتی صنعتی در این مدت به میزان ۱۱ درصد و ارزش آن ۱۲ درصد رشد کرده است

فولادگر گفت: میزان صادرات کالا از خراسان رضوی در ۱۱ ماهه سال ۱۴۰۲ در مقایسه با مدت مشابه سال ۱۴۰۱، از نظر وزنی رشد یافته، اما از نظر ارزشی کاهش داشته که علت اصلی آن به کاهش قیمت‌های جهانی نهاده‌های تولید باز می‌گردد.

وی بیان کرد: واردات کالا‌های مصرفی در این مدت هفت درصد کاهش یافته، اما در مقابل واردات کالا‌های واسطه‌ای برای تولید ۱۵ درصد و واردات کالا‌های سرمایه‌ای ۱۳ درصد افزایش داشته است.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: فضای کسب و کار در همه استان‌ها بر اساس ۳۰ شاخص به صورت مستمر ارزیابی می‌شود و هر استانی یک گزارش ارزیابی به صورت فصلی دارد.

فولادگر ادامه داد: رفاهیات ادارات کل صنعت معدن و تجارت به عملکردشان در ارزیابی‌های فصلی گره خورده است، به عبارت دیگر هر چقدر سرعت رشد آنها در شاخص‌های ارزیابی بالاتر باشد، دریافتی آنها نیز بیشتر است.

به گفته وی، این نوع ارزیابی باعث حساس شدن مجموعه ادارات کل صنعت معدن و تجارت استان‌ها نسبت به افزایش دقت در ارایه داده‌ها و ارقام شده و وزارتخانه را به تکاپو انداخته است.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.