صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

یخچال‌های گوشت رستوران‌های مشهد زیر ذره بین نظارتی

  • کد خبر: ۲۱۹۶۸۰
  • ۱۴ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۶
رئیس اتحادیه رستوران داران مشهد گفت: از مسافران وشهروندان تقاضا می‌شود به رستوران‌هایی مراجعه کنند که حتما پروانه کسب داشته باشند، چراکه امکان پیگیری تخلف ازسوی اتحادیه زودتر انجام می‌شود.

حسن امیریان در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز در این باره تصریح کرد: دربحث نظارت‌ها تقریبا ۸ گروه دو نفره داریم که تمرکز را در اطراف حرم مطهر رضوی قرار داده اند.

وی گفت: از ۱۵ اسفند تا اخر فروردین این اماده باش بر واحد‌های صنفی وجود دارد. ما حدود ۶۰ واحد صنفی در اطراف حرم مطهر رضوی داریم که با همکاری اداره اماکن اداره بهداشت و اتاق اصناف انجام می‌شود.

رییس اتحادیه رستوران مشهد در ادامه افزود: در این واحد‌های صنفی از کارت بهداشت تا بکار گیری اتباع غیر مجاز، نرخ و اوزان مواد غذایی رصد صورت می‌گیرد که در صورت تخلف با حضور ماموراماکان و تعزیرات فریزر‌های محل نگه داری مواد غذایی و گوشت برای بررسی بیشتر مهروموم می‌شود.

امیریان یادآورشد: با توجه به گران شدن گوشت متاسفانه یک سری سود جو اقدام به توزیع گوشت خردر برخی واحد‌ها کردند بر همین اساس نحوه نظارت‌ها را افزایش دادیم و مواظبیم که تکرار نشود. در صنف رستوران تاکنون گزارشی ازعرضه گوشت تک سمی یا همان الاغ نداشتیم، اما یک مورد در صنف فست فود بنظر دیده شده است.

این رئیس اتحادیه صنف رستوران داران تاکید کرد: از روز که این موضوع در مشهد مشاهده شد هفته‌ای ۳ الی ۴ بار به همراه اداره بهداشت فاکت‌های خرید گوشت واحد‌ها را چک میکنیم و در صورت مشاهده موردی ۲۴ ساعتی فریزر مربوطه پلمب می‌شود تا گزارشات عینی از عرضه گوشت سالم واحد اعلام شود.


امیریان تاکید کرد: خوشبختانه هنوز موردی با توجه به بازرسی سفت و سختی که داریم در این رابطه اعلام نشده است.

وی در خصوص نظارت بر رستوران هتل‌ها تصریح کرد: دخل و تصرفی در فروشگاه‌های مختلف صنفی که در هتل‌ها فعالیت می‌کنند مثل رستوران و یا کافی شاپ نداریم، این واحد‌ها زیر مجموعه جامعه هتلداران استان است که به این موضوع رسیدگی کنند.

وی با بیان اینکه تشخیص گوشت سالم و مقایسه آن با هم سخت است تصریح کرد: از مسافران وشهورندان تقاضا به رستوران‌هایی مراجعه کنند که حتما پروانه کسب داشته باشند چراکه امکان پیگیری تخلف از سوی اتحادیه زودتر انجام میشود.

وی در خصوص افزایش قیمت نرخ دردر رستوران‌ها تصریح کرد: در حال حاضر افزایش قیمتی نداشتیم، اما منتظریم افزایش حقوق کارگری و سایرحامل‌های انرزی و اجاره ملک اتفاق بیافتد و بر اساس آن آنالیز قیمتی صورت بگیرد

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.