صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

تحول بزرگ عمرانی در منطقه۶  مشهد

  • کد خبر: ۲۲۰۰۴۹
  • ۱۶ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۶
رئیس کمیسیون ویژه سامان دهی حاشیه شهر شورای شهر مشهد گفت: منطقه ۶  به عنوان یکی از مهم‌ترین مسیر‌های دسترسی به حرم مطهر امام رضا (ع) شرایط ویژه‌ای دارد و از این حیث، رسیدگی به مشکلات و چالش‌های این منطقه در دستور کار ویژه کمیسیون سامان دهی حاشیه شهر قرار گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، منطقه ۶ شهرداری مشهد یکی از چهار منطقه شرقی شهرداری مشهد است که از نظر وسعت هشتمین و از نظر جمعیت هفتمین منطقه شهری است. براساس آمار و ارقام بیش از ۷۰ درصد از محدوده و مساحت این منطقه پرتراکم شهر در محدوده حاشیه شهر است و کمبود‌های جدی در سرانه‌های خدماتی و رفاهی دارد؛ کمبود‌هایی که با توجه ویژه شورای اسلامی شهر به این منطقه در دو سال گذشته و افزایش اعتبارات این منطقه تا حد زیادی برطرف شده است.

آن طور که مجید طهوریان عسکری، رئیس کمیسیون ویژه سامان دهی حاشیه شهر، می‌گوید، شورا و مدیریت شهری توجه ویژه‌ای به منطقه ۶ دارد و پروژه‌های متعددی برای رفع کم و کاستی‌های آن در سال گذشته تعریف شده است؛ از آغاز ساخت پارک ۷۳ هکتاری کرامت و اجرای ۱۸۰ پروژه زودبازده تا بازگشایی و ساخت بولوار بصیرت و بهسازی کال طرق.

رئیس کمیسیون ویژه سامان دهی حاشیه شهر شورای شهر مشهد با اشاره به افزایش قابل توجه اعتبار منطقه ۶ شهرداری در سال ۱۴۰۲ گفت: منطقه ۶ به عنوان یکی از مهم‌ترین مسیر‌های دسترسی به حرم مطهر امام رضا (ع) شرایط ویژه‌ای دارد و از این حیث، رسیدگی به مشکلات و چالش‌های این منطقه در دستور کار ویژه کمیسیون سامان دهی حاشیه شهر قرار گرفت.

افزایش ۲۳۶ میلیاردتومانی بودجه در شورای ششم

طهوریان عسکری افزود: در آغاز دوره شورای ششم مدیریت شهری، اعتبار منطقه ۶ شهرداری، ۲۶۴ میلیاردتومان بود که در سال ۱۴۰۱ این عدد به ۳۹۰ میلیاردتومان افزایش پیدا کرد و در سال ۱۴۰۲ هم ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای این منطقه شهری تعیین شد که این موضوع نشان می‌دهد کمیسیون بر توسعه و افزایش سرانه‌های خدماتی در منطقه ۶ تمرکز و توجه ویژه‌ای دارد. وی با تأکید بر اینکه برای رفع نیاز‌ها و افزایش خدمات در بخش‌های حاشیه شهر، اقدامات مؤثری در این دوره انجام شده است توضیح داد: در دهه‌های اخیر توسعه شهر مشهد به شکل نامتوازن بوده است و در این دوره تلاش می‌کنیم تا این توازن را به شهر بازگردانیم و توسعه مشهد به سمت شرق و خدمات رسانی به منطقه ۶ نیز در همین راستاست.

آغاز ساخت بوستان کرامت با ۱۰۰ میلیاردتومان

وی یکی از مهم‌ترین نیاز‌های شهروندان را بهره مندی از فضای سبز دانست و با بیان اینکه یکی از پروژه‌های شاخص منطقه ۶ و حاشیه شهر مشهد، بوستان ۷۳ هکتاری کرامت است ادامه داد: بوستان ۷۳هکتاری کرامت با اعتبار ۱۰۰۰ میلیاردریال در حال ساخت است و پس از احداث و تکمیل، امکانات ورزشی و تفریحی آن از بوستان ملت بیشتر خواهد بود. بهره برداری از این بوستان باعث ایجاد تحول در منطقه ۶‌ می‌شود.

طهوریان عسکری در ادامه افزود: یکی دیگر از اقدامات ارزشمند و مهم انجام شده در منطقه ۶، بازگشایی بولوار بصیرت بود. این پروژه یکی از درخواست‌های قدیمی شهروندان این محله بود که با اعتبار ۱۹۰ میلیاردریال اجرا شد و معضل ترافیکی این محله را حل کرد. همچنین تعریض پل کال طرق در ورودی محور سرخس به مشهد هم پروژه شاخص دیگری بود که برای آن ۲۰۰ میلیاردریال هزینه شد و تا امروز ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

با توجه به حجم بالای تردد در محور سرخس به مشهد به عنوان یکی از مبادی مهم ورودی شهر مشهد، تعریض پل طرق هم برای شهروندان و هم زائران بارگاه منور رضوی دارای اهمیت ویژه‌ای است و افتتاح پروژه می‌تواند مشکلات ترافیکی این محور را تا حدود زیادی برطرف کند.

کال طرق آماده بهره برداری

رئیس کمیسیون ویژه سامان دهی حاشیه شهر مشهد از اجرای دو پروژه برای بهسازی دو کال طرق و امیرآباد خبر داد و تصریح کرد: بهسازی کال طرق با اعتبار۴۳۰میلیاردریال انجام شد و اکنون آماده بهره برداری است. همچنین بوستان خطی ضلع شرقی حاشیه کال امیرآباد با اعتباری بالغ بر ۶۰ میلیاردریال و در مساحت ۹ هزار مترمربعی در همین منطقه در سال ۱۴۰۲ به بهره برداری رسید.

بیشترین اعتبار پروژه‌های زودبازده برای منطقه ۶

طهوریان با بیان اینکه منطقه ۶ یکی از مناطق پیشرو در اجرای پروژه‌های زودبازده است گفت: این منطقه در حوزه اجرای طرح پروژه‌های زودبازده نیز پیشتاز بوده و بیشترین میزان اعتبار را در پروژه‌های زودبازده در سال ۱۴۰۱ در شهرداری‌های مناطق مشهد داشته است. در فاز اول زودبازده‌ها ۸۱ پروژه با اعتبار ۱۳۰۰ میلیاردریال اجرا شد و در سال ۱۴۰۲ و در جریان مرحله دوم زودبازده‌ها ۱۸۰ پروژه با اعتبار ۲۲۵۰ میلیارد ریال به مرحله اجرا رسید. در کنار آن‌ها پروژه‌های متعددی از جمله کانال جمع آوری آب‌های سطحی، پیاده روسازی به طول ۲۳ هزار مترمربع، آسفالت به طول ۸۰ هزار مترمربع نیز با سیاست گذاری و مصوبات شورای ششم در سال ۱۴۰۲ اجرا شده است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.