به گزارش شهرآرانیوز، دکتر محمد حسن درخشان مدیر توسعه شبکه و ارتقای سلامت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: در جریان طرح غربالگری ۵۶ هزار و ۵۸۸ نفر مشکوک به کرونا شناسایی شده اند که کارکنان سلامت شاغل در واحدهای بهداشتی وظیفه پیگیری روزانه آنها را برعهده دارند.
ان اینکه بهترین استراتژی برای کنترل بیماری کووید ۱۹، قطع زنجیره انتقال از طریق بیماریابی به موقع و توصیه به ماندن در منزل است تصریح کرد: در این راستا معاونت بهداشت دانشگاه اقدام به غربالگری از طریق سامانه کشوری salamat.gov.ir و سامانه پرونده الکترونیک سلامت سینا نموده است که از طریق خوداظهاری و یا تماس همکاران اقدام به غربالگری و پیگیری موارد مشکوک مینمایند.
مدیر توسعه شبکه و ارتقای سلامت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: غربالگری به صورت هدفمند و با تاکید بر پیگیری گروههای پرخطر شامل (سالمندان، بیماران مبتلا به فشارخون، بیماران مبتلا به دیابت، مادران باردار و نقص ایمنی) میباشد.
دکتر درخشان خاطرنشان کرد: اجرای این طرح نه تنها حجم مراجعات غیرضروری به مراکز سطح ۱و۲ را به نحو چشمگیری کاهش داده است بلکه باعث تشخیص به موقع بیماری covid ۱۹ شده که روند درمان را تسهیل میکند.
شایان ذکر است در این راستا ۳۸ مرکز خدمات جامع سلامت بصورت ۱۶ ساعته با استقرار تیمهای سلامت و پزشک، بیماران مشکوک به کرونا را ویزیت و درصورت نیاز، خدمات دارویی رایگان دریافت نموده و موارد نیازمند به کلینیکهای سطح ۲ خدمات ارجاع میشوند که از این تعداد ۱۷ مرکز در سطح شهر مشهد علاوه بر درمانگاههای شبانه روزی فعالیت دارند.