تقدیر فرماندار مشهدمقدس از مدیریت تأمین کالا‌های اساسی در فروشگاه‌های شهرما خدمات‌رسانی شهرداری مشهد در ۳ حوزه خدمات‌شهری، فرهنگی و حمل‌ونقل در اربعین ۱۴۰۴ تأکید قلندرشریف بر استفاده تخصصی از نیروها و عملیاتی‌شدن برنامه‌ها در جهت تأمین منابع شهرداری مشهد قاضی‌زاده هاشمی: بهسازی و تعریض جاده میامی در تابستان شروع خواهد شد شهردار مشهد مقدس: لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی، استانداردترین مرکز در کشور و منطقه است + فیلم بهره‌برداری از سه کارخانه در حوزه پسماند تا پایان دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد احمد الشرع: سوریه از جنگ نمی‌ترسد و آماده جنگیدن است | تجزیه کشور را نمی‌پذیریم بهره‌برداری از سالن ورزشی چندمنظوره شهید زاهدی در مشهد | لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی به بهره‌برداری رسید نخستین تیزر فیلم‌ «زن و بچه» با بازی پریناز ایزدیار و پیمان معادی + فیلم هشدار سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد درباره ۱۶۹ ساختمان ناایمن رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد مقدس: افتتاح سالن چندمنظوره «شهید زاهدی»، گامی به سوی توسعه ورزشی در روستا‌های محور مشهد-میامی است برگزاری اردوی تیم ملی فلوره در مشهد مقدس مراسم نکوداشت روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در مشهد برگزار شد (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴) پیشنهاد ارائه طرحی درخصوص احداث نخستین دهکده گردشگری ویژه دهیاری‌های کشور ادامه فعالیت عمرانی خط ۳ مترو مشهد، با وجود کمبود منابع مالی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: دولت باید اختیارات لازم را به مدیران محلی واگذار کند شهردار مشهد مقدس خبر داد: افتتاح مجموعه ورزشی به همراه لندفیل مهندسی بهداشتی ویژه دفع پسماند‌های بیمارستانی امکان استفاده نوجوانان ۱۵ساله مشهدی از دوچرخه‌های بایدو فراهم شد تأکید فرماندار مشهد بر ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن آلودگی هوای کلانشهر مشهد، برای دومین روز پیاپی (۲۵ تیر ۱۴۰۴) علیزاده: انتظار داریم شهرداری مشهد با قوت بیشتری در تامین منابع مالی پروژه‌های شهری عمل کند
سرخط خبرها

تاکید ما به بخش دولتی و خصوصی حضور حداقلی کارکنان است

  • کد خبر: ۲۲۲۴۸
  • ۱۰ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۹
  • ۱
تاکید ما به بخش دولتی و خصوصی حضور حداقلی کارکنان است
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری خراسان رضوی گفت: تمام تاکید ما به بخش دولتی و خصوصی این است که حداقل حضور کارکنان را داشته باشند و سیاستی با حداقل حضور فیزیکی کارکنان چه در بخش خصوصی و چه دولتی اتخاذ کنند.
به گزارش شهرآرانیوز، کوکب موسوی در خصوص وضعیت کاری ادارات در استان خراسان رضوی، اظهار کرد: در مصوبه ستاد کرونای استان به دستگاه‌های استان اجازه داده شده بود که تا ۷۵ درصد کارکنان آن‌ها از دورکاری و مرخصی استفاده کنند.

وی افزود: بعد از اعلام دولت در ارتباط با بحث تعطیلی، تصمیم مبنی بر این شد که دستگاه‌هایی مانند بهداشت و درمان و امدادی باید حضور داشته باشند، مشمول تعطیلی نمی‌شوند و دایر هستند، دستگاه‌هایی هم که خدمات عمومی ارائه می‌دهند شامل طرح دورکاری می‌شوند و باید با این ظرفیت خدمت‌رسانی کنند.

موسوی ادامه داد: مابقی دستگاه‌ها که خدماتشان جنبه عمومی نداشته یا ارباب رجوع وسیعی ندارند که عموما شامل برخی واحد‌های ستادی اداری می‌شوند، می‌توانند به صورت کشیک از نیرو‌های خود استفاده کنند. به طور مثال در سازمان بهزیستی واحد‌های عملیاتی و توانبخشی باید حضور داشته باشند و واحد‌های ستادی آن‌ها که در ستاد مستقر هستند، فعالیت‌های اداری انجام می‌دهند و ارباب رجوع زیادی ندارند، می‌توانند از طریق کشیک فعالیت و خدمت‌رسانی کنند.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری خراسان رضوی بیان کرد: وضعیت فعلی مانند ایام عید بوده که همواره در طول سال‌های مختلف در این ایام در ادارات هر روز هر واحدی یک یا دو نفر کشیک بودند، اکنون نیز واحد‌هایی که صرفا خدمات اداری دارند و ارباع رجوع آن‌ها بسیار کم بوده یا بدون ارباب رجوع هستند، باید خودشان برنامه‌ریزی کرده و به صورت کشیک فعالیت کنند. ساعت کاری ادارات نیز تغییری نکرده است.

وی با بیان اینکه کارخانه‌جات به این دلیل که سرویس‌دهی دارند، خودشان برنامه‌ها را تنظیم می‌کنند، عنوان کرد: تمام تاکید ما به بخش دولتی و خصوصی این است که حداقل حضور کارکنان را داشته باشند و سیاستی با حداقل حضور فیزیکی کارکنان چه در بخش خصوصی و چه دولتی اتخاذ کنند.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
میم
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۷
0
0
امروز 16 فروردین به اداره کل جهاد کشاورزی استان رفتم.. متاسفانه [...]اصلا به بخشنامه های کشوری توجه ندارد و همه باید سرکار حاضر شوند، لطفا پیگیری کنید از آقای [...]... ایشان خودش از خانه در نمی آید. و به همه میگوید برای جلوگیری از کاهش کارایی باید همه سر کار حاضر شوید... شیفت بندی نداریم... آیا ما کارمندان جانمان را از سر راه پیدا کردیم؟
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->