صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

دستیار هوش مصنوعی در فیس‌بوک و اینستاگرام فعال شد | Meta AI در برابر ChatGPT

  • کد خبر: ۲۲۲۷۹۴
  • ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۶
حالا تمام پلتفرم‌های شرکت متا، غول دنیای شبکه‌های اجتماعی، دستیار هوش مصنوعی این شرکت را در کنار خود دارند.

به گزارش شهرآرانیوز، دستیار هوش مصنوعی متا (Meta AI) که سپتامبر سال گذشته معرفی شده بود حالا به‌طور رسمی به تمام پلتفرم‌های این شرکت، یعنی اینستاگرام، فیسبوک، واتس‌اپ و مسنجر، اضافه شده است. علاوه بر این، برای اولین بار، از طریق یک وب‌سایت مجزا با آدرس Meta.ai هم قابل دسترس است.

متا امید دارد تا دستیار هوش مصنوعی آن به یک رقیب واقعی برای ChatGPT تبدیل شود و به‌همین دلیل غول شبکه‌های اجتماعی همچنین Llama 3، نسخه بعدی مدل منبع‌باز خود را نیز معرفی کرده است. متا ادعا کرده که Llama 3 در بنچمارک‌های اصلی از مدل‌های رقیب خود عملکرد بهتری داشته است و در انجام وظایفی مانند کدنویسی از آن‌ها پیشی می‌گیرد.

از امروز، دو مدل کوچک‌تر Llama 3 هم در دسترس دستیار هوش مصنوعی متا و هم در دسترس توسعه‌دهندگان خارجی قرار گرفته است و نسخه بسیار بزرگ‌تر و چندوجهی آن در ماه‌های آینده وارد بازار خواهد شد.

مارک زاکربرگ، مدیرعامل متا می‌گوید که این شرکت قصد دارد Meta AI را به «هوشمندانه‌ترین دستیار هوش مصنوعی» تبدیل کند که «مردم سراسر جهان می‎‌توانند به‌طور آزادانه از آن استفاده کنند.»

قابلیت‌های منحصر‌به‌فرد دستیار هوش مصنوعی متا

دستیار هوش مصنوعی متا در حال حاضر تنها چت‌باتی است که از نتایج جستجوی بینگ و گوگل به‌صورت هم‌زمان بهره می‌برد و غول فناوری تصمیم می‌گیرد که چه زمانی از هریک از موتور‌های جستجو برای پاسخ‌دادن به درخواست کاربران کمک گرفته شود. قابلیت ساخت تصویر آن نیز ارتقا پیدا کرده تا بتواند انیمیشن (در اصل فایل GIF) و تصاویر با کیفیت بالا تولید کند.

علاوه بر این، احمد الداله، رئیس بخش هوش مصنوعی متا، می‌گوید که هنگام بازکردن این چت‌بات، یک پنل پیشنهادهای سریع الهام گرفته‌شده از Perplexity نیز نمایش داده خواهد شد.

در حالی که Meta AI تا به امروز فقط در ایالات متحده در دسترس بوده است، اکنون به زبان انگلیسی در استرالیا، کانادا، غنا، جامائیکا، مالاوی، نیوزیلند، نیجریه، پاکستان، سنگاپور، آفریقای جنوبی، اوگاندا، زامبیا و زیمبابوه نیز منتشر شده است و در آینده به کشور‌ها و زبان‌های بیشتری هم خواهد رسید.

منبع: دیجیاتو

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.