صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

درباره ماه کامل صورتی که امشب (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) در آسمان می‌درخشد + دلیل نامگذاری

  • کد خبر: ۲۲۳۹۷۴
  • ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۳
امشب (۵ اردیبهشت) درست پس از غروب آفتاب به سمت شرق نگاه کنید تا ماه کامل صورتی (full Pink Moon) را در آسمان ببینید.

به گزارش شهرآرانیوز - ماه کامل آوریل در ساعت ۷:۴۹ بعدازظهر به وقت منطقه زمانی شرقی در روز سه‌شنبه (۰۳:۱۹ بامداد چهارشنبه به وقت ایران) به اوج روشنایی خواهد رسید. طبق گفته ناسا، از صبح روز دوشنبه تا صبح روز پنجشنبه این ماه، کامل به نظر می‌رسد. طرفداران نجوم می‌توانند با طلوع ماه کامل آوریل، به تماشای ماه صورتی بنشینند.

در شب‌های پس از پنجم اردیبهشت، ماه هر روز حدود یک ساعت دیرتر طلوع می‌کند و اواخر شب نیز با نور زیادی می‌درخشد، سپس طی چند روز فقط در آسمان قبل از سحر و اوایل صبح قابل مشاهده است؛ زمانی که به تربیع آخر می‌رسد، یک هفته پس از ماه کامل، نیمه‌های شب طلوع می‌کند و حوالی ظهر نیز غروب می‌کند.

لحظه دقیق ماه کامل زمانی است که طول جغرافیایی دایره‌البروجی ماه دقیقاً ۱۸۰ درجه از طول جغرافیایی دایره‌البروجی خورشید فاصله داشته باشد، ماه کامل را می‌توان هر زمانی از شب مشاهده کرد.

چرا ماه کامل آوریل به ماه صورتی معروف است؟

نام ماه کامل اغلب از فصول، محصولات تاریخی و رفتار برخی از حیوانات می‌آید. نام ماه صورتی متاسفانه هیچ ارتباطی با رنگ ماه ندارد. درعوض، به اوایل بهار و شکوفه برخی از گل‌های وحشی، از جمله یکی از گل‌های بومی شرق آمریکای شمالی که اغلب «خزه صورتی» نامیده می‌شود، مرتبط است.

ماه کامل آوریل نام‌های دیگری هم دارد؛ «ماه یخ شکسته» که به شکسته‌شدن یخ‌ها و ممکن‌شدن کشتیرانی در نهر‌ها برمی‌گردد؛ «ماه بازگشت اردک‌ها»، «ماه تخم‌گذاری غاز‌ها» و «ماه قورباغه».

منبع: ایسنا و ایمنا

برچسب ها: ماه کامل زمین ناسا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.