صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

مشهد، میزبان سومین همایش ملی مدیران خیریه دارالاکرام| بورسیه تحصیلی برای ۸ هزار دانش‌آموز نیازمند

  • کد خبر: ۲۲۵۷۲۲
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۱
مدیرعامل خیریه ملی دارالاکرام در سومین همایش سراسری مدیران این نهاد حمایتی گفت: تاکنون بیش از ۸ هزار دانش‌آموز از طریق ۲۵ شعبه در بیش از ۱۰۰ شهر شناسایی و جذب شده‌اند و هم‌اکنون درحال دریافت خدمات پنج‌گانه و بورسیه تحصیلی هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، سومین همایش ملی مدیران دارالاکرام با هدف حمایت از ۱۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل در مشهد، عصر امروز (پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ماه) با حضور مصطفی میراحمدی‌زاده مدیرعامل خیریه دارالاکرام، احمد شاهید عضو شورای مرکزی راهبردی مشهد، فرنگیس عنبری مدیر خیریه عصمتیه، سید سعید مُهری عضو هیئت مدیره و امنای دارالاکرام، مریم تقوی مدیر شعبه خراسان رضوی و جمعی از خیران برگزیده سراسر کشور در تالار همایش‌های بیمارستان قائم (ع) مشهد برگزار شد.

از بورسیه تحصیلی تا اشتغال‎زایی

مدیرعامل خیریه دارالاکرام در این همایش ضمن برشمردن پنج عرصه خدمتی این نهاد غیردولتی ملی اظهار کرد: در حوزه آموزش و تحصیلی، تلاش اصلی ما فراهم‌کردن زمینه‌های تحصیلی و آموزشی برای کودکان و نوجوانان بورسیه‌شده دارالاکرام است. در حوزه معیشتی متمرکز بر تهیه کالا‌های مورد نیاز و اساسی برای دانش‌آموز و خانواده آنها هستیم و در بخش مددکاری و روانشناسی، درک و رفع مشکلات دانش‌آموزان با حضور مددکاران، روانشاسان و تشکیل پرونده‌های بالینی، تربیتی و آموزشی در دستورکار است.

وی افزود: در عرصه‌هایی بهداشتی و درمانی، دانش‌آموزان و خانواده‌هایشان در بدو ورود به دارالاکرام از سوی پزشکان و دندانپزشکان متخصص مورد معاینه و آزمایشات کامل قرار می‌گیرند؛ سپس به صورت سالانه بر اساس گزارش مددکار به پزشک متخصص ارجاع داده می‌شوند. هم‌چنین در حوزه اشتغال و کارآفرینی نیز یکی از اقدامات مهم و متفاوت دارالاکرام، کمک به اشتغال دانش‌آموز و حتی سرپرست او از طریق آموزش مهارت‌های فنی است.

میراحمدی زاده در پاسخ به سؤالی درباره نحوه جذب دانش‌آموزان نیازمند خاطرنشان کرد: به طور کلی، شش مرحله برای این هدف تعریف شده است. در گام نخست، همیاران معتمد یا کارشناسان شعب برای شناسایی، تأیید، ثبت و تکمیل پرونده در سامانه مهربانی تشکیل پرونده می‌دهند. پس از این، کمیته تصویب اقدام به بررسی پرونده و تخصیص مددکار می‌کند، پس از این، قرارداد بورسیه منعقد و دانش‌آموز به چرخه بورسیه وارد خواهد شد.

وی ادامه داد: تاکنون بیش از ۸ هزار دانش‌آموز از طریق ۲۵ شعبه در بیش از ۱۰۰ شهر شناسایی و جذب شده‌اند و هم‌اکنون درحال دریافت خدمات پنج‌گانه و بورسیه تحصیلی هستند. هدف‌گزاری خیریه ملی دارالاکرام نیز آن است که تمام کودکان و نوجوانان نیازمند و دارای شرایط خاص بتوانند از خدمات آموزش و پرورش، مددکاری اجتماعی و روانشناسی بهره‌مند شوند.

سومین همایش ملی مدیران دارالاکرام از تاریخ دوازدهم اردیبهشت‎ماه به مدت دو روز با حضور مدیر عامل، تعدادی از اعضای هیئت مدیره و مدیران شعب از ۲۵ شعبه در مشهدمقدس در حال برگزاری است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.