صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

آموزش آشپزی نوجوان | املت اسفناج و قارچ

  • کد خبر: ۲۲۷۹۳۸
  • ۰۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۹
وقتی اسم املت می‌آید، همیشه مخلوط تخم‌مرغ و گوجه به ذهن می‌رسد اما املت‌های دیگری هم هست که می‌توانیم درست کنیم.

مرجان اسماعیلی - وقتی اسم املت می‌آید، همیشه مخلوط تخم‌مرغ وگوجه به ذهن می‌رسد اما املت‌های دیگری هم هست که می‌توانیم درست کنیم: مثلا املت اسفناج و قارچ.

اسفناج‌ها را کمی خرد می‌کنیم و در ماهیتابه تفت می‌دهیم تا نرم شود. قارچ‌ها را ورقه‌ورقه می‌کنیم، در ظرف جداگانه‌ای تفت می‌دهیم و به اسفناج اضافه می‌کنیم.

تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه با چنگال یا همزن مخلوط می‌کنیم و به اسفناج و قارچ اضافه می‌کنیم. سپس مقداری نمک و فلفل می‌زنیم. حالا املت ما آماده‌ی سرخ کردن است.

مقداری روغن یا کره داخل ماهیتابه می‌ریزیم و مواد را داخل آن می‌ریزیم. پس از اینکه یک طرف مواد سرخ شد، آن را برمی‌گردانیم تا طرف دیگر هم سرخ شود. املت ما آماده است!

اسفناج دوای درد کم خونی و کلسترول بوده و برای سلامت چشم‌ها مفید است. قارچ هم به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند. پس حتما این املت خوشمزه را امتحان کنید.

چی لازم داریم؟

اسفناج
یک بشقاب

تخم مرغ
دو عدد

قارچ متوسط
یک عدد

روغن یا کره 
به میزان لازم  

نمک و فلفل 
به میزان لازم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.