صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

توانشهر

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد گفت: بارندگی‌های خوبی در اردیبهشت ماه داشتیم که این بارش‌ها باعث افزایش ۶ درصدی وضعیت تامین سد‌های تامین‌کننده آب شرب مشهد داشت.

حسین اسماعیلیان در گفتگو با شهرآرانیوز در خصوص تاثیر بارش‌های اخیر در مشهد در وضعیت سد‌های تامین‌کننده آب شرب مشهد گفت: تا پایان نیمه اول سال آبی گذشته وضعیت بارندگی مشهد بسیار نگران‌کننده بود و تقریبا ۴۵ درصد کاهش بارندگی داشتیم. در نیمه دوم سال به ویژه در اردیبهشت اتفاقات خوبی رقم خورد و در هفته‌های اخیر بارندگی‌های خوبی داشتیم. در اردیبهشت ماه ۱۱۰ میلی‌متر بارش در مشهد داشتیم.

وی افزود: بارش باران در اردیبهشت در دوره بلندمدت به صورت میانگین ۳۰ میلی‌متر است که در اردیبهشت ۱۱۰ میلی‌متر بارش داشتیم که بیش از ۳ برابر نسبت به دوره بلندمدت باران در مشهد باریده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد ادامه داد: مجموع بارش‌هایی که تا کنون داشتیم، علی‌رغم کاهش ۴۵ درصد بارندگی تا نیمه اول سال آبی مشهد، در حال حاضر با بارش‌های اخیر، مجموع بارش‌های مشهد به ۲۴۲ میلی‌متر رسیده است.

اسماعیلیان بیان کرد: درسال آبی گذشته که یکی از سال‌های آبی خشک مشهد بود، تا مشابه روز جاری ۸۳ میلی‌متر بارندگی داشتیم. با توجه به حجم قابل توجه بارش‌ها در اردیبهشت، بارش‌ها در سال آبی جاری نسبت به وضعیت مشابه در سال گذشته حدود ۳ برابر افزایش داشته است.

وی خاطرنشان کرد: همچنین در دوره آماری بلند مدت، میانگین بارش در مشهد ۲۲۹ میلی‌متر است که نسبت دوره بلندمدت نیز ۶ درصد افزایش بارش در مشهد داشته‌ایم.

آب سد‌های مشهد به ۱۱ درصد رسید

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد در خصوص وضعیت سد‌های تامین‌کننده آب شرب مشهد گفت: سد‌های طرق، ارداک، کارده و دوستی سد‌های تامین‌کننده آب شرب مشهد هستند. کاهش قابل توجهی در ذخیره سد‌های تامین کننده آب شرب مشهد داشتیم و حتی به مقطعی رسیدیم که متوسط ذخیره آب سد‌های تامین‌کننده آب شرب مشهد به کمتر از ۵ درصد رسیده بود، اما با بارندگی‌های اخیر، این عدد به ۱۱ درصد رسیده است.

وی عنوان کرد: بارش شدید باران در روز چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ حدود ۲ میلیون مترمکعب به حجم سد‌های تامین‌کننده آب شرب مشهد اضافه کرد.
اسماعیلیان اظهار کرد: البته این میزان از ذخیره آب در سد‌های مشهد شرایط پایداری نیست و امیدواریم بارش‌ها در مشهد ادامه داشته باشد تا وضعیت سد‌های مشهد بهتر شود.

وی گفت: منابع تامین آب شرب روستا‌ها چاه‌های آب نیمه عمیق، قنات‌ها و چشمه‌ها هستند و متاثر از شرایط بارندگی هستند. اگر بارندگی نباشد، به شدت آب‌دهی چاه‌ها و قنات‌های روستا‌ها کم می‌شود. بارندگی‌های اخیر خداراشکر در آب چشمه‌ها و قنات‌های روستا‌های مشهد بسیار تاثیرگذار بود.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
محسن ناجی محدث
۱۸:۲۸ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۹
خدا را شکر که باران بی سابقه در مشهد بارید وشهر مقدس را از خشکسالی نجات داد و سدها را پر آب کرد
ناشناس
۱۰:۳۶ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۸
من حوصله ی خواندن نوشته هات را ندادم. من نگاه میکنم میبینم سد ها یکی یکی می‌شکنند و سیل میاد. بیسوادی مهندس‌ها را نشان می‌دهد.
نتیجه ی تقلب کردن اینه