صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

توانشهر

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، واردات ۱۰ میلیون دوز واکسن کرونا را اولین اقدام دولت شهیدِ جمهور در شروع کار در حوزه سلامت عنوان کرد و گفت: آیت‌الله رئیسی ستاد ملی کرونا را فرماندهی می‌کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، بهرام عین‌اللهی در توصیف تدابیر ویژه شهید جمهور در حوزه بهداشت و درمان با بیان اینکه دولت سیزدهم در شرایطی که روزانه ۷۰۰ فوتی کرونا داشتیم، کشور را تحویل گرفت، افزود: رهبر معظم انقلاب در بدو شروع‌به‌کار دولت فرمودند اولین اولویت شما باید مهار کرونا باشد و آیت‌الله رئیسی برای تحقق این امر شب و روز نداشت.

وی با اشاره به اینکه در آن زمان فقط ۱۸ میلیون دوز واکسن به مردم تزریق شده بود، اظهار داشت: ایشان شخصاً به مسئله کمبود واکسن ورود کرد و پس از گفت‌وگویی که با رئیس‌جمهور چین داشت، اولین محموله واکسن که ۱۰ میلیون دوز بود، وارد کشور شد.

وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: روزانه ۵۰ هزار مراجعه به بیمارستان‌ها، ۲۰ هزار بستری و ۸ هزار مریض بدحال داشتیم؛ در حالی که فقط ۷۰ هزار دوز روزانه واکسن تزریق می‌شد و برخی‌ها از رفتن به ارمنستان و سایر کشورها، برای دریافت واکسن سخن می‌گفتند.

عین‌اللهی بیان کرد: با توصیه آیت‌الله رئیسی جنبش مردمی واکسیناسیون شکل گرفت و با بسیج مردمی و استفاده از تمام امکانات کشور و بسیج مراکز، مساجد، حسینیه‌ها، ورزشگاه‌ها و پایگاه‌های بسیج، تزریق واکسن را به روزانه یک‌میلیون و ۶۰۰ هزار دوز رساندیم.

وی ادامه داد: تا پیش از دولت سیزدهم فوتی‌های کرونا ۱۲۲ هزار نفر بود که در این دولت به ۲۰ هزار نفر رسید.

وزیر بهداشت فرماندهی شهید آیت‌الله رئیسی را در ستاد کرونا برجسته خواند و گفت: تحت این فرماندهی بود که کرونا مهار شد.

عین‌اللهی دوبرابرشدن تخت‌های picu را یکی دیگر از یادگار‌های شهید رئیسی در ایام کرونا نام برد و گفت: کرونا اُمیکرون بیشتر بچه‌ها را درگیر می‌کرد و ما تخت مراقبت‌های ویژه کودکان کم داشتیم که با دستور رئیس‌جمهور، ۵۰۰ تخت picu به ۱۰۰۰ تخت افزایش یافت تا کودکان در همه‌گیری کرونا دچار مشکل نشوند.

افتتاح ۱۵ هزار تخت بیمارستانی جدید تا پایان سال

وزیر بهداشت از راه‌اندازی ۱۵ هزار تخت بیمارستانی جدید تا پایان سال خبر داد و گفت: آیت‌الله رئیسی برای سلامت مردم بسیار اهمیت قائل بود و بر افتتاح پروژه‌های بر‌زمین‌مانده تاکید می‌ورزید.

عین‌اللهی افزود: در مدت ریاست‌جمهوری ایشان ۱۶ هزار تخت بیمارستانی راه‌اندازی شد و تا پایان امسال نیز ۱۵ هزار تخت جدید راه‌اندازی می‌شود که این دستاورد‌ها در تاریخ سلامت بی‌نظیر است.

وی ادامه داد: افتتاح پروژه‌های برزمین‌مانده از اقدامات و تاکیدات ایشان بود که نمونه آن راه‌اندازی بیمارستان ولی‌عصر(عج) اراک است که سال‌های سال این پروژه بر زمین مانده بود و منتظر بودیم با دستان مبارک ایشان افتتاح شود ولی این سعادت را نداشتیم و اکنون آماده بهره‌برداری است.

وزیر بهداشت بهره‌برداری از کلان‌بیمارستان‌های حضرت مهدی(عج) و غدیر تهران و همچنین بیمارستان شهریار پس از ۳۴ سال را از دستاورد‌های دولت سیزدهم دانست و اظهار کرد: شهید رئیسی بر اتمام و تکمیل پروژه‌هایی که سال‌های سال بر زمین مانده بود، اصرار داشت و در این دولت بسیاری از این پروژه‌ها در حوزه سلامت تکمیل شد و به بهره‌برداری رسید.

 بالگرد حامل خادم‌الرضا(ع) شهید آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی، هشتمین رئیس‌جمهور اسلامی ایران عصر یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مسیر بازگشت از مراسم افتتاح سد قیز قلعه‌سی روی رودخانه ارس در مرز مشترک با جمهوری آذربایجان، در محدوده شهرستان ورزقان استان آذربایجان شرقی دچار سانحه شد و در منطقه جنگلی دیزمار بین روستای اوزی و پیر داوود سقوط کرد.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.