زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟ بهترین زمان مصرف چای سبز برای لاغری چه موقع است؟ خدمات ویژه مجهزترین بیمارستان سیار کشور در عمود ٩٨٩ زیبایی و طراوت پوست با میوه‌های تابستانی به بهانه ۱۷ مرداد، روز خبرنگار | ۴ روایت از رنج و رسالت  خبرنگارانی که در جنگ ۱۲ روزه پای کار بودند راننده تاکسی اینترنتی در مشهد، سرکرده باند سرقت‌های مسلحانه اهواز از آب درآمد! عجیب اما واقعی؛ صدور سند برای ۲۵ سانتی‌متر زمین در کاشان !
سرخط خبرها

توزیع شیر رایگان؛ اقدامی که پس از ۶ سال وقفه با دستور شهید جمهور احیا شد

  • کد خبر: ۲۲۹۸۷۰
  • ۰۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۸
توزیع شیر رایگان؛ اقدامی که پس از ۶ سال وقفه با دستور شهید جمهور احیا شد
توزیع ۲۰۰ میلیون پاکت شیر رایگان در مدارس ابتدایی از جمله اقداماتی بود که در دولت سیزدهم و با دستور مستقیم شهید آیت‌الله رئیسی رئیس جمهور به منظور حفظ سلامت دانش‌آموزان بویژه در مناطق محروم و کم برخوردار انجام شد.

به گزارش شهرآرانیوز، حفظ سلامت و همچنین بهبود کیفیت آموزش و یادگیری دانش‌آموزان از مهم‌ترین دغدغه‌های آیت الله رئیسی از بدو دولت سیزدهم بود و در همین راستا سال تحصیلی ۱۴۰۲ -۱۴۰۳ با خبر خوش توزیع شیر رایگان در مدارس ابتدایی سراسر کشور که رئیس جمهور دستور آن را داد، آغاز شد.

پس از ۶ سال وقفه در توزیع شیر مدارس، شهید آیت الله سیدابراهیم رئیسی روز شنبه اول مهر۱۴۰۲، در حاشیه مراسم نواختن زنگ آغاز سال تحصیلی اعلام کرد که امسال توزیع شیر در مدارس آغاز شده و امیدواریم بتوانیم در مدارس زیادی شیر توزیع کنیم تا بدین ترتیب نسبت به مسئله جسمی دانش‌آموزان توجه ویژه‌ای صورت گیرد.

خبر خوش توزیع شیر در مدارس به منظور حفظ سلامت جسمانی دانش‌آموزان در حالی اعلام شد که این اقدام مهم از سال ۹۶ متوقف شده بود؛ این طرح در سال تحصیلی ۹۴ - ۹۵ با وقفه‌ای روبه‌رو شد، اما امسال با وجود موانعی مانند تامین پاکت شیر به دلیل فراداما استریل بودن شیر‌ها احیا شد.

در واقع ماجرای توزیع شیر در مدارس با زیرپوشش قرار دادن حدود ۱۰ هزار دانش‌آموز در سال ۷۹ آغاز شد و بر اساس این طرح، ۷۰ نوبت شیر در طول سال تحصیلی در میان دانش‌آموزان توزیع می‌شد، اما به مرور از میزان توزیع شیر در مدارس کاسته شد و در نهایت در سال ۹۶ به بهانه کمبود منابع اعتباری، این طرح متوقف شد.

این توقف درحالی صورت گرفت که کارشناسان تغذیه و مسئولان حوزه آموزش و سلامت معتقدند که شیر می‌تواند نیاز‌های تغذیه‌ای کودکان و نوجوانان را تامین کند و اصرار دارند تا فرهنگ سازی مصرف شیر در بین دانش‌آموزان انجام شود.

براساس این ضرورت، کارشناسان و مطالبه‌گران حوزه تعلیم و تربیت هر ساله موضوع توزیع شیر در مدارس سراسر کشور را به عنوان یک دغدغه جدی مورد توجه قرار داده‌اند و از مسئولان آموزش و پرورش درخواست مجدد توزیع شیر در مدارس سراسر کشور را داشتند تا در نهایت این اقدام مهم در دولت سیزدهم با تاکید رئیس جمهور در ابتدای سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ دوباره کلید خورد.

در این راستا، هر چند که آموزش و پرورش از ۲۳ مهر آمادگی توزیع شیر را داشت، اما به دلیل آمادگی نداشتن شرکت‌های لبنی این موضوع به اول آبان موکول شد چراکه تهیه و توزیع با آموزش و پرورش و تامین شیر با شرکت‌ها بود.

در نهایت با پشت سر گذاشتن موانع، سال گذشته تا پیش از عید نوروز ۱۶۰ میلیون پاکت شیر در میان ۸ میلیون و ۳۰۰ هزار دانش‌آموز ابتدایی و استثنایی مدارس دولتی توزیع شد که این شیر‌ها استاندارد وزارت بهداشت را داشتند و مورد حادی در حوزه سلامت دانش‌آموزان وجود نداشت.

اولویت اول این طرح استان‌های کم‌برخوردار مانند سیستان و بلوچستان و کرمان بود که پس از مدت زمانی، همه کشور به جز مناطق شمالی تهران یعنی مناطق یک، دو، سه، چهار، شش که تمکن مالی بهتری دارند، آخرین مناطق تحت پوشش این طرح شدند.

توزیع ۲۰۰ میلیون پاکت میان ۸ میلیون دانش‌آموز؛ نواخته شدن زنگ شیر در مهرماه

علی فرهادی سخنگوی آموزش و پرورش از توزیع ۲۰۰ میلیون پاکت شیر بین ۸ میلیون دانش‌آموز در سال تحصیلی تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ خبر داد و گفت: برای اجرای این طرح در مجموع ۲۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده بود که این بودجه برای سال تحصیلی پیش رو نیز دیده شده است.

همچنین حسین اسدالهی دبیر کمیته شیر مدارس با بیان اینکه توزیع شیر از مهر امسال برای دانش آموزان متوسطه اول هم انجام می‌شود، گفت: با توجه به اینکه این طرح در برنامه هفتم آمده و دولت هم موظف است، از مهر شاهد همزمان نواخته شدن زنگ مهر با زنگ شیر خواهیم بود.

اسدالهی افزود: هر استانی که طرح توزیع شیر مدارس را آغاز کرد، مراسم نمادین زنگ شیر داشته، بطور مثال در تهران روز‌های یکشنبه و چهارشنبه زنگ شیر دانش‌آموزان است.

وی درباره تامین اعتبار طرح توزیع شیر مدارس اظهار کرد: کمیت و کیفیت این اعتبار در حال بررسی است و به جمع بندی نرسیدیم، اما این طرح استمرار دارد، تا کنون این طرح یک همت تامین منابع مالی شده است. هرچند دولت ۴ همت اختصاص داده بود، اما توان شرکت‌های لبنی به این حد نبود.

گفتنی است؛  بالگرد حامل خادم الرضا (ع) شهید آیت الله سید ابراهیم رئیسی، هشتمین رئیس جمهور اسلامی ایران عصر یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مسیر بازگشت از مراسم افتتاح سد قیز قلعه‌سی روی رودخانه ارس در مرز مشترک با جمهوری آذربایجان، در محدوده شهرستان ورزقان استان آذربایجان شرقی دچار سانحه شد و در منطقه جنگلی دیزمار بین روستای اوزی و پیر داوود سقوط کرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->