به گزارش شهرآرانیوز، محسن اسلامی با اشاره به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در ۸ تیر ۱۴۰۳، اظهار کرد: قانون انتخابات ریاست جمهوری با قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی متفاوت است. در قانون جدید انتخابات مجلس، موضوع پیشثبتنامها مطرح شده بود که با افراد میتوانستند با صحتسنجی مدارکی که در راستای قانون است، وارد انتخابات شوند. اما در قانون انتخابات ریاست جمهوری، پیشثبت نام نداریم.
سخنگوی ستاد انتخابات کشور اضافه کرد: اما با توجه به تجربیاتی که در انتخابات مجلس شورای اسلامی به دست آوردیم، در خصوص ثبت نام الکترونیکی به شورای نگهبان پیشنهاداتی دادیم که ثبت نام را به صورت الکترونیکی انجام دهیم و آن دسته از افرادی که شرایط لازم را دارند، برای ثبت نام قطعی به ستاد انتخابات کشور مراجعه کنند.
وی یادآور شد: هنوز منتظر هستیم، شورای نگهبان پاسخ نهایی را نداده است، به محض اینکه نهایی اعلام شود، اطلاعرسانی خواهد شد. فعلاً با فرض همین قانون، ثبت نام به صورت سنتی و حضوری خواهد بود.
دبیر ستاد انتخابات کشور تأکید کرد: به افرادی قصد نامزدی در انتخابات را دارند توصیه میکنیم به اطلاعیههایی که از سوی ستاد انتخابات کشور منتشر میشود توجه داشته باشند؛ ما تلاش میکنیم بصورت دقیق اطلاعرسانی کنیم. داوطلبان با توجه به این اطلاعیهها برنامهریزی کنند.
اسلامی ادامه داد: با توجه به آزمایش موفقی که از رأیگیری الکترونیکی در انتخابات مجلس شورای اسلامی، بخصوص مرحله دوم داشتیم، این پیشنهاد را هم به شورای نگهبان دادیم که رأیگیری را در برخی از کلانشهرها مثل تهران، شیراز، تبریز، اصفهان و مشهد به صورت الکترونیکی داشته باشیم. اما منتظر پاسخ شورای نگهبان در این زمینه هستیم.