صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

آیا تعطیلی شنبه‌ها منتفی شد؟

  • کد خبر: ۲۳۱۵۱۱
  • ۱۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۱
  • ۲
هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام در جلسه امروز خود با تعطیلی شنبه‌ها موافقت نکرد.

به گزارش شهرآرانیوز، هیئت عالی نظارت به ریاست آیت‌الله آملی لاریجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت و رئیس هیئت عالی نظارت و با حضور اکثر اعضا، وزرای کشور، امور اقتصادی و دارایی، رؤسای سازمان امور اداری و استخدامی، امور مالیاتی و سازمان بورس و اوراق بهادار و رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌های مجلس شورای اسلامی تشکیل جلسه داد.

در ابتدای جلسه، مصوبه مجلس شورای اسلامی در خصوص جدول تطبیق لایحه اصلاح ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری در مورد بررسی قرار گرفت.

بر اساس تبصره ۳ این لایحه تمامی دستگاه‌های اجرایی موظف به تنظیم ساعات کار خود در پنج روز هفته از روز یکشنبه تا پنج شنبه شده بودند که اعضا پس از استماع گزارش سازمان امور اداری و استخدامی و نیز بیان دیدگاه‌های مسئولان اتاق بازرگانی به بیان دیدگاه‌های خویش در قالب موافق و مخالف این مصوبه پرداختند. سپس رأی‌گیری به عمل آمد و در نتیجه این بخش از لایحه با جز ۲ و تبصره ۴ این ماده از جهت ناعادلانه بودن مغایر جز ۱۰ بند ۹ سیاست‌های کلی نظام قانون‌گذاری تشخیص داده شد. علاوه بر این، اعضای هیئت عالی، تبصره ۴ را به دلیل افزایش هزینه‌های بخش خصوصی مغایر بند ۱۱ سیاست‌های کلی تشویق سرمایه‌گذاری دانستند.

هیئت عالی نظارت در ادامه، به بررسی اصلاحیه مجلس شورای اسلامی در خصوص طرح یک فوریتی اصلاح قانون قاچاق اسلحه و مهمات پرداخت و آن را رافع مغایرت‌های پیشین این هیئت دانست.

بنا بر این گزارش اعضای هیئت عالی نظارت، بررسی مغایرت‌های «طرح استفساریه جز «۱» بند «الف» ماده ۹ قانون مالیات بر ارزش افزوده» در دستور کار قرار دادند و پس از استماع گزارش کمیسیون تخصصی و نیز وزیر امور اقتصادی و دارایی، به طرح دیدگاه‌های خویش پرداختند. پس از انجام مباحث مبسوط و بررسی موضوع از ابعاد گوناگون، مغایرت مصوبه مذکور با سیاست‌های کلی نظام احراز نشد.

هیئت عالی نظارت در بخش پایانی جلسه، به بررسی مغایرت مصوبه مجلس درباره طرح استفساریه ماده ۳۲ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی با سیاست‌های کلی نظام پرداخت.

اعضا پس از استماع گزارش وزیر کشور و رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌های مجلس شورای اسلامی به بیان دیدگاه‌های خویش پرداختند و در نتیجه حکم مندرج در ذیل این استفساریه در خصوص عطف بماسبق کردن آن را مغایر جز ۱۰ بند ۹ سیاست‌های کلی نظام قانون‌گذاری تشخیص دادند.

منبع: ایمنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
فریبرز
۱۱:۴۳ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۸
مخالفت غیر عقلایی با نظرات متخصصان اقتصاد بین الملل و مدیریت و لایحه کارشناسی شده هیات دولت و مصوبه کمیسیون اجتماعی مجلس و مصوبه قاطع صحن علنی مجلس که به تایید مراجع عظام تقلید نیز رسیده است، تبعات گسترده و جبران ناپذیری داشت، بی انگیز شدن نمایندگان مجلس از ایفای نقش به عنوان نماینده ملت و هجوم آنها برای کاندید شدن در انتخابات ریاست جمهوری، کاهش وجهه و اعتبار دولت، بروز حس نمایشی بودن مجلس و دولت، بی انگیزگی برای مشارکت در انتخابات که اخیرا در انتخابات ریاست جمهوری شاهد آن بودیم و ... همگی تبعات مخالفت غیر منطقی، احمقانه و ناعادلانه با خواسته مردم در خصوص تعطیلات شنبه یا پنجشنبه است. باید منتظر بحران شدید عدم مشروعیت باشیم آنان که مخالفت کردند در پیشگاه خداوند و خون شهدا باید جوابگو باشند. آنها که مساله فلسطین و غزه را بهانه میکنند مثل مرد بروند و در آنجا جهاد کنند نه مثل پیر زن ها پشت جبهه خیال بافی کنند.
متاسفم
۱۸:۰۵ - ۱۴۰۳/۰۳/۱۲
من از اواین روز که این لایحه تو مجلس مطرح شد اخبارش رو دنبال کردم . بخوام تحلیل کنم وقایع رو شاید ده صفحه شه ... از رییس کمیسون اجتماعی که دقیقه نود خودش خودجوش بر خلاف رای کمیسون پنجشنبه رو کرد شنبه در آخرین روز مجلس ناچارا به خاطر کمبود وقت داستان عوض شد و ......!!! فقط این رو بگم بزرگترین ناعداتی در حق مردم شاغل و خانواده هاشون شد که میلیونها نفرن . شنبه یا پنجشنبه که سرتیتر روزنامه ها شده مهم نبود بلکه کاهش ساعات کاری مهم بود که تو تیر روزنامه ها اگه سرچ کنید نیومد اصلا . چرا ؟ چون بار روانی داره و اصل قضیه هست . چیزی که تو همه جا آزمون و خطا شده تو دنیا و مستندا باعث بالا رفتن راندمان کاری و از طرفی کیفیت زندگی خانوادگی میشه ولی این دانشمندان گفتن نه با سیاستها همخوانی نداره ‌...!! من به فکر اون بچه هایی هستم که با یه ساعت زودتر اومدن پدر مادراشون به خونه چقدر میخواستن خوشحال شن که یکم بیشتر دارنشون. متاسفم متاسف