به گزارش شهرآرانیوز، بیش از دو میلیون نفر در سراسر جهان در قرنطینه بسر میبرند، در منازل خود هستند و به مقررات فاصله گذاری اجتماعی که دولتها برای مقابله با گسترش ویروس کرونا وضع کردهاند پایبند هستند.
تحقیقات مرکز تحقیقات زمین شناسی بریتانیا (BGS) نشان میدهد که در بحبوحه اجرای قرنطینه در جهان دستگاههای لرزه نگار آنها کمتر تکانهای ناگهانی را نشان میدهند.
خبرگزاری اسپوتنیک در گزارشی در این زمینه نوشت: «برایان باپتای» کارشناس زلزله شناسی در این مرکز در ادینبورگ توضیح داد که این حسگرها «نوسانات زمین و نوساناتی را که ما میخواهیم از زلزلهها ثبت شوند، اندازه گیری میکنند.»
وی افزود، حسگرهای این مرکز نوسانات کمتری را در زمین در هفته گذشته و با تداوم قرنطینه ثبت کرده است.
باپتای افزود در رصد اطلاعات برخی از ایستگاههای لرزه نگاری در سراسر بریتانیا شاهد تاثیر قرنطینه بوده اند… کاهش سر و صدای ناشی از تردد انسانها و خودروها به این معنا است که میتواند زلزلههای بیشتری را در انگلیس، اروپا و سراسر جهان کشف و شناسایی کرد.
مرکز رصدخانه سلطنتی بلژیک نیز این اظهارات را تایید کرده اند. این مرکز نیز اعلام کرد که نوسانات ناشی از فعالیت انسان از زمان اجرای برنامههای دولتها در ایجاد محدودیت در شهرها کاهش یافته است.
دستکم ۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون نفر در جهان به دنبال هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره جدیت شیوع کرونا در قرنطینه بسر میبرند. بر اساس تازهترین آمار این سازمان کرونا در جهان یک میلیون و ۲۱۰ هزار و ۹۵۶ نفر را مبتلا کرده که از این تعداد ۶۷ هزار و ۵۹۴ نفر جان باخته اند.
به نوشته بلومبرگ، کارکنان رصدخانه بلژیک کاهش سرو صدا در بروکسل را از ۳۰ تا ۵۰ درصد ثبت کرده اند. درست بعد از آنکه در اواسط ماه مارس در کشور مدرسهها، دانشگاهها، رستورانها و مغازهها بسته شدند، به شهروندان نیز توصیه شد که در صورت نیاز از خانه خارج شوند.
محققین مرکز فیزیک آکادمی علوم روسیه نیز کاهش نوسانات را در مسکو ثبت کرده اند. در هفتهٔ تعطیل که از ۱۱ فروردین (۳۰مارس) آغاز شد، سروصدا هم در روز و هم در شب کاهش داشت.