ارائه روزانه ۷۰ هزار خدمت در درمانگاه‌های خصوصی مشهد| ۷ هزار پزشک و پرستار در مراکز درمانی خصوصی مشغول کار هستند علت آتش‌سوزی امشب و مشاهده دود در شرق تهران(خیابان دماوند) چه بود؟ (۱۸ مهر ۱۴۰۴) تعطیلی ۲۴ درمانگاه خصوصی مشهد در ۵ سال اخیر | بدقولی بیمه‌ها، بلای جان مراکز درمان سرپایی + فیلم دستگیری عامل اسیدپاشی به رئیس شورای شهر «درود» خراسان رضوی زندگی سالم با سلامت روان | گذری کوتاه بر مفهوم سلامت روان از منظر روان‌شناختی، جامعه‌شناسی، پزشکی و دینی آیا میزان مهریه کاهش می‌یابد؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | دمای مشهد امروز به ۳۱ درجه می‌رسد پیش‌بینی بارش باران و رعد و برق در برخی مناطق (۱۸ مهر ۱۴۰۴) شیدایی: آمادگی برای بحران ها، هدف مسابقات عملیاتی دوام ثامن نخستین شاخص توسعه کشور، آموزش و پرورش است | سخت‌ترین دوره تحصیلی، دوره ابتدایی است زمان پرداخت معوقات متناسب سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد (مهرماه ۱۴۰۴) پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر
سرخط خبرها

جزئیات جدید کنکور ۹۹

  • کد خبر: ۲۳۲۰۱
  • ۱۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۹
جزئیات جدید کنکور ۹۹
رئیس سازمان سنجش با بیان اینکه ۳۰ درصد سؤالات کنکور از پایه دوازدهم است، جزئیاتی از زمان و نحوه برگزاری کنکور ۹۹ را اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، تاریخ و شیوه برگزاری کنکور سراسری سال 99 یکی از مهمترین سؤالات دانش‌آموزان پایه دوازدهم است، دانش‌آموزانی که به دلیل تحمیل تعطیلات کرونایی، فرصت آموزش حضوری مدارس را در یک ماه اسفند از دست دادند.

 

چند روز قبل بود که معاون وزارت آموزش و پرورش، برگزاری کنکور 99 را منوط به شروع امتحانات نهایی پایه 12 و به پایان رسیدن آن دانست.

 

وی همچنین گفت، تصور می‌کنیم در ایام خرداد ماه امتحانات دانش‌آموزان را داشته باشیم، امتحانات در بخش‌هایی از تیرماه نیز ادامه می‌یابد و آزمون سراسری بعد از پایان امتحانات نهایی پایه دوازدهم برگزار خواهد شد.

 

ابراهیم خدایی؛ رئیس سازمان سنجش کشور با اشاره به اینکه مخاطب کنکور دانش‌آموزان سال آخر متوسطه (پایه دوازدهم) هستند، اظهار کرد: معمولا روال این بود که سال تحصیلی دانش‌آموزان پایه آخر دبیرستان، اسفند ماه به اتمام می‌رسید و آنها بعد از عید کلاس درس نداشتند و بیشتر کلاسها تقویتی برگزار می‌شد.

 

وی افزود: برآورد ما این است که محتوای آموزشی پایه دوازدهم حدود 90 درصد تکمیل شده است اما اینکه وزارت آموزش و پرورش، باقیمانده مطالب را تا چه اندازه به صورت مجازی پوشش داده است یا اینکه چه تمهیداتی برای شروع مجدد مدارس دارند، باید خودشان اعلام کنند.

 

رئیس سازمان سنجش گفت: بحث کنکور با تقویم وزارت آموزش و پرورش برای پایه دوازدهم ارتباط پیدا می‌کند، مصوبه ستاد ملی کرونا تصریح دارد که کنکور 20 روز پس از امتحانات نهایی برگزار شود و ما منتظریم تا وزارت آموزش و پرورش با همکاری وزارت بهداشت بتواند برنامه شروع آموزش دانش آموزان را اعلام کند تا بتوانیم برنامه زمانی کنکور را اعلام کنیم.

 

خدایی بیان کرد: مسئله برگزاری کنکور منوط به این است که وزارت آموزش و پرورش چه برنامه‌ای داشته و چه تقویم آموزشی پیش بینی می‌کند تا ما بتوانیم برنامه زمانی خود را تعیین کنیم.

 

وی ادامه داد: قاعدتا زمان برگزاری کنکور 99 تغییر می‌کند اما این به زمان برگزاری امتحانات نهایی پایه دوازدهم بستگی دارد که 20 روز بعد از امتحانات نهایی، کنکور برگزار خواهد شد. 

 

رئیس سازمان سنجش افزود: تمام تلاش سیستم آموزشی کشور این است، سال تحصیلی آینده از مهر ماه آغاز شود و یکی از مصوبات ستاد ملی کرونا همین موضوع است بر همین اساس ما برنامه ریزی‌های لازم را انجام خواهیم داد و تغییراتی در بحث فرایندهای زمان‌بر کنکور مثل مصاحبه‌ها و امتحانات عملی انجام خواهد شد تا عمده نتایج کنکور در شهریور 99 اعلام شوذ.

 

خدایی در پاسخ به این پرسش که آیا نحوه محتوای کنکور 99 تغییر خواهد کرد، افزود: کنکور عمومیت داشته و برای همه یکسان است و اینگونه نیست که دانش آموزی تسهیلات بیشتری دریافت کرده باشد، سختی و دشواری شرایط برای همه یکسان است و نگاه ما به محتوایی که در آموزش و پرورش تدریس می‌شود، خواهد بود و با همکاران آموزش و پرورش به طور مرتب در تماس هستیم و این مسائل منوط به آن است که آموزش و پرورش محتوای درسی و تقویم آموزشی را نهایی کرده و به سازمان سنجش اعلام کند ما نیز حداکثر تسهیلات و کمک را خواهیم کرد. یکی از اصلی ترین وظایف ما این است که بتوانیم راه حلهایی ارائه کنیم و داوطلبان با خیال راحت تر امتحان بدهند.

 

وی در پاسخ به این پرسش که محتوای آموزشی پایه دوازدم به چه میزان در کنکور 99 تاثیر گذار است، بیان کرد: آزمون کنکور از سه سال دوره متوسطه دوم است و قسمتی از سوالات از پایه دوازدهم طرح می‌شود و دو قسمت آن از سال دهم و یازدهم است، وزن سوالات پایه دوازدهم در کنکور تقریبا بالای 30 درصد است.

 

رئیس سازمان سنجش که در یک برنامه رادیویی سخن می‌گفت، در پایان گفت: هماهنگی‌های لازم را با آموزش و پرورش درباره محتوای کتابهای درسی خواهیم داشت و داوطلبان نگران نباشند و دروس را با آرامش بخوانند طبیعتا امتحانی که گرفته می‌شود از مطالبی است که دانش آموزان خوانده باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->