به گزارش شهرآرانیوز، مشاور مدیرعالی حرم مطهر رضوی روز سهشنبه در این خصوص گفت: در قدیم، خدمتگزاران حرم مطهر رضوی با عناوین «خادم، فراش و دربان» فعالیت میکردند و مسئولیت عودسوزی برعهده فراشان بود و از یک گروه دوازدهنفره، چهار نفر عهدهدار این کار بودند.
محمد توکلی افزود: «کندر، گلپر، اسپند، سنبلالطیب و علف هندی» از جمله خوشبوکنندههایی بوده که با عنوان عودسوزی به مصرف میرسیده است.
وی با بیان اینکه عودسوزی در حرم طی تمام طول سال و ساعات شب انجام میشده است، افزود: قدیمیترین سند در این خصوص مربوط به سال ۱۰۱۲ هجری قمری و پرداخت حقوق به فردی به نام علی اصغر نصیری توسی است که نام او تا سال ۱۰۴۰ قمری در اسناد موجود است.
مشاور مدیرعالی حرم مطهر رضوی گفت: هم اینک ۱۰۰ نوع ماده معطر شناسایی شده است که در عودسوزی مناسبتهای مختلف در صحن و رواقهای حرم مطهر مصرف میشود.
منبع: ایرنا