صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

توضیحات معاون وزیر آموزش و پرورش درباره متوازن‌سازی شهریه در ۱۶ هزار مدرسه کشور

  • کد خبر: ۲۳۵۴۴۲
  • ۰۴ تير ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۸
معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: شهریه برخی از مدارس پایین‌تر از کف بود که از این‌رو آموزش و پرورش به منظور ادامه فعالیت کیفی در این دسته از مدارس متوازن‌سازی شهریه را با رعایت شاخص‌ها و الگوی تعیین نرخ شهریه انجام داد و تاکنون این فرآیند در بیش ۱۶ هزار مدرسه و ۵۰۰ منطقه آموزشی کشور به مرحله نهایی رسیده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ احمد محمودزاده در چهل و هفتمین نشست تخصصی شورای راهبری توسعه مدیریت سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای فرهنگی و شهید جمهور آیت الله رئیسی و عرض تبریک به مناسبت ایام دهه امامت و ولایت وعید سعید غدیر خم، با تاکید بر نظارت و اعمال صحیح شهریه در مدارس غیردولتی طبق قوانین موجود اظهار کرد: از ابتدای دولت مردمی سیزدهم و حضور در سازمان بر شفاف‌‎سازی و برخورد با رانت و فساد و هرگونه حواشی تاکید داشته، از این رو در خصوص شهریه مدارس نیز این را اصل قرار داده و میزان و نحوه تعیین شهریه در شفافیت کامل به سرانجام رسیده است.

وی با بیان اینکه امسال برای اولین بار به صورت کامل شهریه مدارس بر اساس ماده ۱۵ و ۱۶ و سیاست‌های اعلامی شورای نظارت در سامانه اطلاع‌رسانی شده است، عنوان کرد: شهریه برخی از مدارس پایین‌تر از کف بود که از این‌رو آموزش و پرورش به منظور ادامه فعالیت کیفی در این دسته از مدارس متوازن‌سازی شهریه را با رعایت شاخص‌ها و الگوی تعیین نرخ شهریه انجام داد و تاکنون این فرآیند در بیش ۱۶ هزار مدرسه و ۵۰۰ منطقه آموزشی کشور به مرحله نهایی رسیده است.

محمودزاده بیان کرد: باید با تشریح عملکرد و اطلاع‌رسانی مناسب از طریق رسانه‌ها و اطلاع‌رسانی مناسب پیرامون شفاف‌سازی جزییات شهریه‌ها انجام پذیرد. میزان شهریه آموزشی پرورشی مدارس باید از فوق برنامه، سرویس ایاب و ذهاب و پوشش دانش آموزی تفکیک و جداسازی شود، زیرا این موارد زیر نظام شاخص شهریه‌های مدون آموزشی محسوب نمی‌شود و باید خانواده‌ها را نسبت به این امر آگاه کرد تا ابهامی در خصوص شهریه مدارس نداشته باشند.

معاون وزیر آموزش و پرورش در خصوص بازدید و نظارت مستمر ارزیابان از عملکرد آموزشی، پرورشی و مالی مدارس و مراکز غیر دولتی، گفت: بازرسان باید همه موارد فوق را با دقت و موشکافانه نظارت کنند و تخلفات احتمالی را جهت اعمال مقررات گزارش دهند.

وی با اشاره بازه زمانی در نقل و انتقال ملکی مدارس استیجاری، ضرورت تسریع در ابلاغ بخشنامه استقرار را مورد تاکید قرار داد و تصریح کرد: موسسان و مدیران مدارس به جهت تکریم خانواده‌ها و دانش‌آموزان باید با رعایت مبانی قانونی نسبت به تسهیل در امور مردم اقدام کنند.

محمودزاده با تاکید بر گزینش و توانمندسازی نیروی انسانی مستقر در مدارس غیردولتی خاطرنشان کرد: بکارگیری نیروی‌های فاقد گزینش و غیر همجنس در مدارس ممنوع است و ادامه فعالیت معلمان و مربیان منوط به شرکت در دوره‌های توانمندسازی و اخذ گواهینامه صلاحیت حرفه‌ای و تخصصی خواهد بود.

معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به سه عنصر تسهیل، تسریع و تکریم مراجعان که جزو تاکیدات رئیس جمهور شهید بود، اضافه کرد: تقاضای اداری ارباب رجوع باید با دقت و سرعت درچارچوب قوانین ومقررات انجام شود، بنابراین از همه کارکنان این انتظار وجود دارد تا با اهتمام نسبت به تسریع در انجام درخواست‌های مراجعان و رفع مشکلات فرایندی و اخذ شناسه و مجوز‌ها درحداقل بازه زمانی ممکن مبادرت ورزند.

وی به اجرایی‌سازی طرح مدرسه تراز براساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: مدارس و مراکز باید با کیفیت‌بخشی به فعالیت‌های آموزشی و پرورشی در چارچوب سند تحول و در راستای تربیت اسلامی و انقلابی دانش‌آموزان و فراگیران برنامه‌ریزی و اقدام کنند.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.