به گزارش شهرآرانیوز، حجتالاسلاموالمسلمین حجت گنابادینژاد امروز، ۲۸ تیر ۱۴۰۳، در مراسم رونمایی از دستاوردهای اداره کل بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر خراسانرضوی که در محل این اداره کل برگزار شد، اظهار کرد: باید به حضور مردم و حماسهآفرینان ادای احترام کنیم، بهویژه در سال جاری که در چهارماهه اول سال، مردم استان سه نوبت پای صندوقهای رأی حاضر شدند.
وی افزود: باید تصریح کنیم که ما در بیان عظمت مردم ایران کم گذاشتهایم. اگر این اتفاق در هر کشور اروپایی و غربی رقم خورده بود، فضای مجازی و رسانهها گوش عالم را کر کرده بودند که مردم در چهار ماه، سه بار پای صندوقهای رأی آمدند.
گنابادینژاد بیان کرد: مقام معظم رهبری طوفانها و شرایط خاص را حکیمانه، بهخوبی و بهدرستی مدیریت و راهبری کرده و از این فرصتها برای کشور در عرصههای مختلف مراقبت میکنند تا از آنها صیانت شود. رهبر معظم انقلاب میفرمایند شهید رئیسی باعث شد کشور در چشم دنیا بزرگ جلوه داده شده و عزیز شود.
معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسانرضوی ادامه داد: این درایت، شجاعت و روحیه بلند شهید رئیسی بود که در اوج اهانتهایی که برخی مغرضین به ساحت قرآن داشتند، وقتی به سازمان ملل رفتند، قرآن را در یک دست خود گرفتند و در دست دیگر عکس شهید سلیمانی را داشتند که توسط استکبار جهانی آمریکای جهانخوار و رئیسجمهور منفورش مظلومانه به شهادت رسید.
وی خاطرنشان کرد: در سه سال ریاستجمهوری، شهید رئیسی بسیاری از تهدیدات و نگرانیها در منطقه را با دیپلماسی خود برطرف و بخش زیادی را به فرصت تبدیل کردند. بسیاری از مسائل با حرف برنمیآید، بلکه با حضور در میدان برمیآید. شهید امیرعبداللهیان یک دیپلمات جهادی بود که خود ایشان میگفت وقتی ما به سفر خارجی میرویم در کمتر از ۲۴ ساعت در دو،سه جلسه شرکت میکنیم که در برگشت، همه از خستگی خوابمان میبرد، اما شهید رئیسی نافله شب خود را از دست نمیدهد.
گنابادینژاد اضافه کرد: مقام معظم رهبری در ارتباط با شهید رئیسی میفرمایند، در خدمت به مردم تلاش بیوقفه داشت و مرد خستگیناپذیری بود. شهید رئیسی با تولید و واردات واکسن، با سرعت قابلتوجهی جریان کرونا را رفع کرد؛ زیرا از اتاق مدیریت نمیکرد و کرونا را با وجودش لمس میکرد، چون میدانی بود و خدا هم راهها را برایش بازمیکرد. شهید رئیسی به کرامت مردم اعتقاد داشت. «رسیدگی و خدمت به محرومان و مستضعفان» شعار شهید رئیسی نبود، بلکه سیره واقعی ایشان بود.
معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسانرضوی عنوان کرد: در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان در ۱۷ سال، ۱۷۴ هزار نفر و در سه سال، ۹۹ هزار بیمهشده جدید اضافه شدند. صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر خراسانرضوی ۲۰ سال است که سابقه دارد.
وی با اشاره به اینکه جریان روستا و بیمه تأمیناجتماعی هر دو اهمیت دارند، تصریح کرد: نگاه ما به روستا باید به عنوان قرارگاه تولید باشد. اگر در کشور به دنبال استقلال هستیم، باید روستا مولد باشد. اگر نسبت به حاشیه شهر نگران هستیم، مدیریت حاشیه شهر با حمایت از روستاها و حمایت از چرخه تولید اتفاق میافتد. اگر دنبال این هستیم که جریان کار و اشتغال در مسیر صحیح خود اتفاق بیفتد، باید روستا و زیرساختهای حوزه تولید در روستا مورد حمایت قرار گیرد. بیمه تأمیناجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر از بهترین خدماتی است که میتواند از زیرساختهای تولید در روستا حمایت کند.