ماجرای کیف‌زنی از بانوان در اتوبوس‌های شهری! جنایت خونین در خانه سبز تصادف مرگبار پراید و سمند در اصفهان هفت مصدوم و یک کشته برجای گذاشت ماجرای تیراندازی در اطراف دانشگاه سوهانک تهران چیست؟ کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوا هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد را تمدید کرد (۷ آبان ۱۴۰۴) | ادامه ممنوعیت هرگونه فعالیت ورزشی در فضای روباز پیش‌بینی هواشناسی تا فروردین ۱۴۰۵ | زمستانی کم‌برف، بهاری نرمال در راه است طرح سرشماری گونه‌های نادر حیات وحش آغاز شد عوارض مصرف گُل در نوجوانان: از بی‌انگیزگی تا آسیب‌های مغزی | زنگ خطری که  جدی گرفته نمی شود گلایه مردم از نبود پزشکان متخصص سلامت در برخی از درمانگاه های مشهد| درمانگاه های خالی از متخصص! آغاز فاز صفر اجرای برنامه پزشکی خانواده در ۴ شهرستان | هدف‌گذاری پوشش یکپارچه شهر و روستا واکسیناسیون ۶۰ هزار قلاده سگ صاحبدار علیه هاری در خراسان رضوی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش ۱۰ درجه‌ای دما (۷ آبان ۱۴۰۴) ایران در آستانه سالمندی جمعیت و چالش بزرگ نظام بیمه‌ای صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش والدین در استفاده صحیح فرزندان از گوشی‌های همراه چیست؟ | نشانه‌های اعتیاد به اینترنت در نوجوانان + راهکار‌ها ۸۳۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی در خراسان رضوی توقیف شد (۷ آبان ۱۴۰۴) هشدار درباره تخلفات مالی در بیمارستان‌ها | پورسانت‌گیری و درآمدهای صوری در مراکز درمانی باید متوقف شود مأموریت موفق اورژانس ۱۱۵ فریمان در تسهیل زایمان مادر باردار داخل آمبولانس (۷ آبان ۱۴۰۴) چطور یک آلرژی خطرناک در کودکان را کاهش دهیم؟ دارو‌های امپرازول و پنتوپرازول را خودسرانه مصرف نکنید کشف ۱۲ تن برنج ایرانی احتکارشده در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی (۷ آبان ۱۴۰۴) خودمراقبتی، کلید سالمندی سالم و پویاست معاون پلیس آگاهی فراجا: از اردیبهشت تاکنون، بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ حساب بانکی کلاهبرداران مسدود شده است (۷ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دریافت مجوز استقرار کمیسیون هوای پاک توسط ۳۳ واحد تولیدی خراسان رضوی

  • کد خبر: ۲۴۰۲۶۰
  • ۳۱ تير ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۳
دریافت مجوز استقرار کمیسیون هوای پاک توسط ۳۳ واحد تولیدی خراسان رضوی
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی گفت: ۳۳ واحد تولیدی در خراسان رضوی مجوز کمیسیون ماده ۱۱ قانون هوای پاک را دریافت کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، جواد خدایی روز یکشنبه در پایان نشست کمیسیون ماده ۱۱ قانون هوای پاک خراسان رضوی اظهار داشت: این کمیسیون از ابتدای امسال با برگزاری هفت نشست در محل استانداری خراسان رضوی و با حضور اعضای این کمیسیون تشکیل جلسه داده است.

وی اضافه کرد:در این مدت تقاضای ۴۲ واحد تولیدی مورد بررسی قرار گرفت که از این تعداد یک واحد نیازمند بررسی بیشتر تشخیص داده شد و محل استقرار هشت واحد هم مورد موافقت قرار نگرفت که مقرر شد محل جدیدی را برای استقرار و فعالیت خود انتخاب کنند.

‫معاون استاندار خراسان رضوی گفت: واحد‌هایی که در کارگروه ماده ۱۱ قانون هوای پاک مورد بررسی قرار گرفتند شامل واحد‌های تولیدی، صنعتی، کشاورزی و معدنی هستند.

‫خدایی افزود: کمیسیون ماده ۱۱ قانون هوای پاک تقاضای واحد‌هایی را مورد بررسی قرار می‌دهد که از نظر اداره کل حفاظت محیط زیست استان مجاز به استقرار نبوده و در این بررسی رعایت حریم ها، فاصله‌ها، محل اجرای طرح و حریم شهر‌ها و شدت آلودگی مورد توجه قرار گرفته است و اجازه فعالیت به آنها منطبق بر شرایط و ضوابط مربوطه تعیین تکلیف می‌شود.

وی ادامه داد: در امر پاسخگویی به درخواست‌ها باید مواردی از قبیل شدت و میزان انتشار آلودگی ها، سلامت آب‌های زیر زمینی، چالش‌های آبی منطقه و رعایت کامل مسایل زیست محیطی مورد بررسی دقیق انجام گیرد.

حفاظت از محیط زیست بایستی اولویت تمامی صنایع باشد

مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی گفت: موضوع تولید، اشتغال و صنعت بسیار مهم و مورد تاکید مقام معظم رهبری است.

مهدی اله پور افزود: حفاظت از محیط زیست باید اولویت تمامی صنایع باشد و تولیدکنندگان و صنایع ضمن در نظر گرفتن رشد اقتصادی، همگام با رعایت ضوابط محیط زیستی برای حفظ سلامت جامعه اقدام کنند تا برای نسل‌های آینده نیز رفاه اقتصادی همراه با حفظ مواهب الهی ارزشمند ایجاد شود.

وی ادامه داد: صنعت و محیط زیست نسبت به هم بایستی درک متقابل داشته باشند و این که سرمایه گذاری در حوزه محیط زیست هزینه نیست و خوشبختانه صنایع ما در خراسان رضوی به این نتیجه رسیدند که رعایت قوانین زیست محیطی یک مساله حیاتی و الزامی است.

مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی گفت: هم اکنون فعالیت تولیدی بخشی از صنایع متاسفانه و ناگزیر مداخلاتی در حوزه زیست محیطی دارد که با در نظر گرفتن اهمیت مباحث تولید، با ارائه راهکار‌های تخصصی توسط متخصصان حفاظت محیط زیست، مسایل زیست محیطی مورد توجه قرار می‌گیرد.

اله پور افزود: به منظور اجرای قانون و بارگزاری منطبق بر توسعه پایدار استان، در کمیسیون ماده ۱۱ قانون هوای پاک، پرونده‌ها مورد بررسی قرار گرفته و اعتراض‌های واصله پاسخ داده می‌شود.

‫وی اظهار کرد: بر اساس ماده ۱۱ قانون هوای پاک هرگونه احداث، توسعه، تغییر خط تولید و واحد‌های تولیدی، صنعتی و معدنی مستلزم رعایت مقررات ابلاغی از سوی سازمان حفاظت محیط زیست است و این سازمان موظف است حداکثر ظرف مدت یک ماه به استعلام‌های درخواست جواز تاسیس و بهره برداری پاسخ دهد و در صورت عدم موافقت آن سازمان، دلایل آن را به استعلام کننده به صورت کتبی ارائه کند که عدم پاسخ در مدت یاد شده به منزله تایید است.

مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی گفت: این کمیسیون به ریاست معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری، مدیر کل حفاظت محیط زیست استان به عنوان دبیر، مدیر کل سازمان بازرسی، مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی، رییس سازمان صنعت معدن و تجارت، رییس سازمان جهاد کشاورزی استان و فرماندار شهرستان مربوطه تشکیل می‌شود.

اله پور افزود: در صورت اعتراض، متقاضی مرجع استانی فوق به اختلافات بین آنها رسیدگی می‌کند و در صورت آلاینده نبودن بر اساس قوانین و دستورالعمل‌های ابلاغی سازمان، مجوز مقتضی را صادر و در غیر این صورت تقاضا را رد می‌کند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->