صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

۳۰ اتوبوس و ۸۵ مینی بوس آماده واگذاری به بخش خصوصی/ پرداخت سالانه ۱۴۰ میلیارد تومان یارانه بلیت از سوی شهرداری

  • کد خبر: ۲۴۱۹۲
  • ۳۰ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۷:۳۵
 مدیر عامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری مشهد گفت: ۳۰ اتوبوس و ۸۵ مینی بوس خریداری شده در مرحله واگذاری به بخش خصوصی از طریق برگزاری مزایده است.
به گزارش شهرآرانیوز سعید حسینقلی زاده مقدم در بازدید شهردار مشهد از اقدامات سازمان اتوبوسرانی و تاکسیرانی که با حضور معاون عمران، حمل ونقل و ترافیک شهرداری مشهد برگزار شد، افزود: در مجموع ۱۰۴ خط روزانه ۵ خط شبانه، ۸ خط موقت و ۱۹ خط حومه در حال خدمات رسانی و جابه جایی شهروندان در نقاط مختلف شهر مشهد و حومه آن هستند.
 
 وی اضافه کرد: در این خطوط ۱۸۳۰ دستگاه اتوبوس فعال هستند که ۸۲۶ دستگاه متعلق به سازمان اتوبوسرانی و هزار و ۴ دستگاه نیز متعلق به بخش خصوصی است.

وی با بیان اینکه روزانه به صورت میانگین حدود ۶۲۱ هزار تراکنش در ناوگان اتوبوسرانی ازسوی شهروندان انجام می‌شود، افزود: در مجموع سالانه ۱۸۰ میلیون تراکنش از سوی شهروندان در استفاده از اتوبوس انجام می‌شود که برای جبران بخشی از هزینه تمام شده هر سفر، سالانه ۱۴۰ میلیارد تومان یارانه از سوی شهرداری مشهد پرداخت می‌شود.

وی ادامه داد: با توجه به افزایش قیمت اتوبوس و تورم سالانه شورای شهر برای جبران بخش کوچکی از هزینه‌ها در بودجه امسال با افزایش حداقلی قیمت بلیت اتوبوس در سال ۹۹ موافقت کرده است.

 حسینقلی زاده مقدم به سن اتوبوس‌های ناوگان اتوبوسرانی شهرداری مشهد اشاره کرد و ادامه داد: میانگین سن ناوگان اتوبوسرانی ۸.۱ سال است که نسبت به سایر شهر‌ها کمتراست، اما استاندارد عمر اتوبوس‌ها به صورت میانگین ۵.۵ سال است.

 مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری مشهد افزود: برای دستیابی به حمل و نقل پاک نیاز به ۱۵۰۰ دستگاه اتوبوس هیبریدی و ۵۰۰ دستگاه اتوبوس گازی هست که پیگیر تحقق این امر هستیم.

 وی به اقدامات انجام شده در راستای هوشمند سازی سازمان اتوبوسرانی اشاره و اضافه کرد: به دنبال تبدیل سیستم‌های قدیمی به سیستم‌های الکترونیک هستیم که در این مسیر پرداخت کرایه اتوبوس، ورود و خروج اتوبوس‌ها به توقف گاه ها، نظر سنجی و اطلاع رسانی خطوط عبوری و زمان رسیدن اتوبوس‌ها به ایستگاه به شهروندان و.. به صورت الکترونیک انجام می‌شود.

 وی درخصوص تاکید شهردار مشهد به سایبان دار شدن ایستگاه‌های بدون سایبان نیز گفت: در مجموع ۳ هزارو ۲۲۳ ایستگاه اتوبوس در شهر مشهد وجود دارد که از این تعداد هزار و ۴۱۷ ایستگاه دارای سایبان و مابقی فاقد سایبان هستند که سایبان دار شدن ۳۳۰ ایستگاه جدید درحال انجام است.

 حسینقلی زاده مقدم به اقدامات انجام شده در راستای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا و رعایت فاصله اجتماعی در اتوبوس‌ها اشاره کرد و افزود: با توجه به اینکه ۲۷ خط شهری و ۱۸ خط حومه از روز دوشنبه اول اردیبهشت با بیش از ۹۰۰ اتوبوس فعال خواهند شد برای رعایت فاصله مناسب روی صندلی‌ها به صورت یک درمیان علامت هشداربرای ننشستن مسافر روی صندلی نصب شده است.

 مدیر عامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری مشهد ادامه داد: همچنین قسمت اتوبوسران از مسافران با کاور محافظ جدا سازی شده و اتوبوس‌ها نیزهرشب و در پایان هر مسیر توسط اکیپ‌های سیار و ثابت ضد عفونی خواهند شد.
 
منبع:پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری مشهد
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.