به گزارش شهرآرانیوز؛ این سناتورها در این نامه ارسالی برای «جو بایدن»، با تکرار ادعای رژیم صهیونیستی مبنی بر اینکه ایران و حزبالله لبنان مسئول حمله «مجدل شمس» بودهاند خطاب به این رئیس جمهور آمریکا مدعی شدند: «نگرانی شما از تشدید درگیری باعث شده اسرائیل آسیبپذیر شود و دشمنان ما جسور شوند.»
این سناتورها در این نامه گفتند: «اقدامات دولت دارد بزرگترین متحد ما در خاورمیانه را به خطر انداخته و جان نیروهای آمریکایی مستقر در منطقه را در معرض تهدید قرار میدهد.»
نقطه شروع دور تازه تنشها در منطقه، اصابت راکت ضدهوایی رژیم صهیونیستی به منطقهای به نام «مجدل شمس» در جولان اشغالی سوریه در روز شنبه ششم مرداد بود که ۱۲ کشته و دهها زخمی از جامعه دروزی این منطقه بر جای گذاشت.
پس از این رویداد، اسرائیلیها به سرعت انگشت اتهام را به سمت «حزبالله» لبنان گرفته و مدعی شدند این حمله با موشک صورت گرفته است. مقاومت اسلامی لبنان، اما در بیانیهای انجام چنین حملهای را قاطعانه تکذیب و تاکید کرد که این گروه هیچ ارتباطی با این حمله نداشته و انجام آن را رد میکند.
نامه سناتورهای آمریکایی به بایدن با موضوع برداشته شدن تحریم تسلیحاتی جزئی علیه رژیم صهیونیستی بعد از آن مطرح شد که عصر سهشنبه هفته پیش رسانهها از حمله صهیونیستها به ساختمانی در ضاحیه جنوبی بیروت خبر دادند و وزارت بهداشت لبنان اعلام کرد در این حمله چهار تن به شهادت رسیدهاند؛ از جمله فواد شُکر که یکی از فرماندهان ارشد حزبالله لبنان بود. ارتش رژیم صهیونیستی رسما هدف قرار دادن بیروت را پذیرفت و مدعی شد این حمله در پاسخ به حمله «مجدل شمس» انجام شده است.
رژیم صهیونیستی، اما در ضربه دیگری دست به ترور اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس که برای شرکت در مراسم تحلیف «مسعود پزشکیان» رئیسجمهوری اسلامی ایران به تهران سفر کرده بود در بامداد چهارشنبه گذشته (۱۰ مرداد) در محل اسکان او در تهران زد.
شهادت اسماعیل هنیه در شرایطی اتفاق افتاد که بعد از تشدید تنش در مرزهای جنوبی لبنان با اراضی اشغالی، پناهگاهها برای ساکنان قلمروی صهیونیستی گشوده شده بود و با شهادت هنیه، دیگر کمتر کسی در تلآویو یا دیگر شهرها و شهرکهای سرزمینهای اشغالی میتواند امیدی به امنیت داشته باشد.
همچنان که صهیونیستها در انتظار پاسخ سخت به خاطر جنایات اخیر خود هستند به نوشته پایگاه «دیزرت نیوز» یک سخنگوی پنتاگون روز جمعه گفت: «واشنگتن دست به اعمال تغییراتی در آرایش نظامی خود در خاورمیانه زده تا تدابیر دفاعی برای اسرائیل را تقویت کرده و از آمادگی خود برای پاسخ به سناریوهای گوناگون اطمینان حاصل کند.» بر اساس این گزارش، این تغییراتی که واشنگتن اعمال کرده شامل حفظ یک ناو هواپیمابر در منطقه و اعزام رزمناوها و ناوچههای دیگر و اسکادران دیگری از جنگندهها به منطقه هستند.
سناتورهای جمهوریخواه در نامه خود به بایدن یک فهرست از تجهیزات نظامی که به گفته آنها بایدن جلوی اعطای آنها به این رژیم را گرفته ذکر کردند.
آنها در نامه خود خاطرنشان کردند: «هنگامی که نتانیاهو [نخست وزیر رژیم صهیونیستی]در ماه ژوئن موضوع مسدود شدن عرضه تسلیحات را مطرح کرد دولت شما مصرانه این اتهام را رد کرد.»
این سناتورها همچنین با اشاره به نامههای چند سناتور دیگر درباره این موضوع، گفتند که بایدن آنها را «نادیده گرفته است.»
در ادامه این نامه آمده است: «شما در طی این مدت عمدا جلوی تحویل تسلیحات، مهمات و تجهیزات به اسرائیل را گرفتهاید. اینها شامل مهمات ۱۲۰ میلیمتری تانک، مهمات ۱۲۰ میلی متری خمپاره، خودروهای تاکتیکی سبک، موشکهای هوا به هوا، موتورهای جنگندههای اف-۱۵ و اف-۳۵، کیتهای مربوط به مهمات حملات مستقیم مشترک، بمبهای ۲۰۰۰ پوندی، مسلسلها و سامانههای موشکهای هدایتشونده میشوند.»
منبع: ایسنا