صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

آموزش آشپزی نوجوان | دیگچه

  • کد خبر: ۲۴۵۳۷۰
  • ۱۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۹
یکی از نذری‌های معروف شهر ما در مناسب‌های مذهبی مانند دهه فاطمیه پخت دیگچه است. دیگچه یک دسر قدیمی و سنتی است.

مرجان اسماعیلی - یکی از نذری‌های معروف شهر ما در مناسب‌های مذهبی مانند دهه فاطمیه پخت دیگچه است. دیگچه یک دسر قدیمی و سنتی است. این دسر بیشتر در روزهای عزاداری و شهادت امامان معصوم(ع) درست می‌شود‌‌.

امروز می‌خواهیم با هم طرز تهیه‌ی دیگچه را یاد بگیریم.
ابتدا برنج را می‌شوییم و می‌گذاریم سه ساعت در آب خیس بخورد. سپس آن‌ها را از آب می‌کشیم و در قابلمه می‌ریزیم.

دو پیمانه آب اضافه می‌کنیم تا بپزند. وقتی آب برنج خشک شد، شیر را کم‌کم به برنج اضافه می‌کنیم. یادتان باشد مرتب این مخلوط را هم بزنید که ته نگیرد.

پس از اینکه شیر با برنج کامل مخلوط شد، شکر، هل پودرشده و کره را اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم. گلاب را هم اضافه می‌کنیم تا دیگچه عطر و طعم خوبی داشته باشد.

می‌توانیم مقداری زعفران هم به دیگچه اضافه کنیم. سپس، مواد باید حدود نیم ساعت دم بکشند.
دیگچه که آماده شد، آن را داخل ظرف می‌ریزیم. می‌توانیم روی آن را با خلال پسته یا دارچین تزیین کنیم. امیدواریم نذر همه در این ایام قبول باشد!

 

چی لازم داریم؟

برنج نیم‌دانه ۲ پیمانه
شیر ۸ پیمانه
شکر یک پیمانه
کره ۲ قاشق غذا‌‌خوری
آب ۲ پیمانه
گلاب نصف پیمانه
زعفران به میزان لازم
هل پودرشده به میزان لازم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.