صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

رئیس‌شورای‌اسلامی شهرستان مشهد: اگر بتوانیم در حوزه شهرستان مشهد نیز نهضت آسفالت را دنبال کنیم، اتفاق بسیار‌خوبی در عمران شهرستان رقم زده خواهد شد.

سی‌و‌چهارمین جلسه علنی شورای‌ اسلامی شهرستان مشهد با سرفصل مهم پیگیری وضعیت آسفالت راه‌های مواصلاتی روستا‌ها و شهر‌های اقماری شهرستان مشهد، برگزار شد. در این مراسم، سیدابراهیم علیزاده، رئیس‌ شورای‌ اسلامی شهرستان مشهد با اشاره به اجرای طرح نهضت آسفالت در شهر مشهد، گفت: در این طرح قرار است ۴‌میلیون مترمربع آسفالت محقق شود. اگر بتوانیم در حوزه شهرستان مشهد نیز این مسئله را دنبال کنیم، اتفاق بسیار‌خوبی در عمران شهرستان رقم زده خواهد شد.

گلایه‌هایی از کمبود‌ها و محقق‌نشدن پروژه‌ها

در ادامه این جلسه اعضای شورای شهرستان به بیان نکاتی از قبیل مشکل معابر بخش مرکزی، نداشتن متولی معابر در دهستان‌های این بخش، محقق نشدن تأمین قیر مورد‌نیاز برای آسفالت در ملک‌آباد، گلایه از نبود توازن در رسیدگی به معابر شهرستان‌ها (همانند شهر مشهد)، به سرانجام نرسیدن چند‌پروژه در بخش احمدآباد، کیفیت آسفالت اتوبان مشهد-باغچه و رسیدگی نشدن به جاده میامی -مشهد پرداختند.

آسفالت ۱۵۰ کیلومتر راه روستایی طی ۳ سال

رئیس اداره راهداری و حمل‌و‌نقل جاده‌ای شهرستان مشهد برای پاسخگویی به بخشی از دغدغه‌ها، به ارائه گزارشی از وضعیت رسیدگی به جاده‌های مواصلاتی شهرستان مشهد پرداخت و گفت: حوزه شهرستان مشهد ۱۲۰۰‌کیلومتر راه روستایی تحت پوشش دارد. در سه سال اخیر ۱۵۰ کیلومتر از راه‌های روستایی شهرستان مشهد را احداث و آسفالت کرده‌ایم.

سعید محمودزاده با اشاره به اینکه اکنون آسفالت حدود چهل کیلومتر دیگر نیز در دست اقدام است، بیان کرد: نزدیک به ۲۳‌کیلومتر از این میزان آسفالت شده است. آسفالت مشهد-باغچه نیز روکش نیست، بلکه آسفالت حفاظتی است. پیمانکار هم با‌توجه‌به ضمانت ارائه‌شده، نواقص را تکمیل می‌کند. وی افزود: برخورداری آسفالت جاده‌های روستایی در مشهد حدود ۹۰‌درصد است و امیدواریم تا سال آینده به ۹۵‌درصد برسد. در بخش مرکزی شهرستان نیز آسفالت سی کیلومتر توسط قرارگاه در دست اقدام است و یک قسمت تا پایان شهریور آسفالت خواهد شد و بقیه هم تا پایان امسال در برنامه کاری قرار دارد.

کمبود اعتبارات؛ دست‌اندازی جدی در مسیر اجرای پروژه‌ها

رئیس اداره راهداری و حمل‌و‌نقل جاده‌ای شهرستان مشهد با اشاره به اعتبارات محدود عمرانی استان در این زمینه گفت: به‌دلیل محدود‌بودن اعتبارات این آمادگی را داریم که قیر را در اختیار شهرداری قرار بدهیم و اجرا با سازمان عمرانی شهرداری باشد و پروژه‌ها به‌صورت مشارکتی انجام شوند. وی تصریح کرد: اعتبارات استانی سال گذشته راهداری ۷۰‌میلیارد تومان بوده که فقط ۲۷‌درصد تخصیص یافته است. به‌عنوان‌مثال برای جاده میامی که ۲۵ کیلومتر آن واقعا خراب است نیاز به ۵۰‌میلیارتومان اعتبار داریم. اما دو‌بانده‌شدن این جاده در حوزه اختیارات اداره راه نیست و مربوط به وزارت راه و شهرسازی است که هیچ‌اعتباری در این زمینه تخصیص نیافته است.

لزوم نگاه مشارکتی و تفاهم‌نامه

موسی‌الرضا حاجی‌بگلو، عضو شورای اسلامی شهرستان مشهد، نیز در این جلسه با تأکید بر اینکه باید رویکرد ما توافق و تفاهم‌نامه باشد، گفت: اداره راه و شهرداری باید پای کار باشند که در یک‌سال باقی‌مانده شورای‌اسلامی‌شهرستان و شورای‌شهر مشهد و مدیریت‌شهری، حداقل آسفالت و بهسازی راه روستا‌هایی که متصل به شهر مشهد هستند، انجام شود تا بتوانیم نهضت آسفالت را در روستا‌ها هم محقق کنیم.

تفاهم‌نامه اداره راهداری و شهرداری مشهد

رئیس شورای‌اسلامی‌شهرستان مشهد نیز در جمع‌بندی مصوبات این جلسه اعلام کرد: قرار شد در قالب یک تفاهم‌نامه مسئله آسفالت راه‌های مواصلاتی، به‌ویژه روستا‌ها و شهر‌های اقماری شهرستان مشهد پیگیری شود، بحث زیرسازی و تهیه قیر با اداره راهداری باشد و بحث تولید و پخش توسط شهرداری مشهد انجام شود.

علیزاده افزود: با‌توجه‌به ظرفیتی که اداره راهداری بتواند زیرسازی و قیر را تأمین کند، امیدواریم شهرداری و شورای شهرستان هم بتوانند همراهی لازم راداشته باشند تا در این زمینه جهش داشته باشیم. این اتفاق علاوه بر تکالیف اولیه‌ای است که بر عهده اداره راهداری است.

وی تصریح کرد: با این رویکرد امیدواریم بتوانیم ۴۰۰‌هزار متر‌مربع آسفالت مسیر‌های یادشده را در دستور‌کار قرار دهیم، به‌شرط فراهم‌سازی شرایط توسط اداره راهداری.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.