صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

آموزش آشپزی | عصرانه‌ی خوش‌مزه‌ی مادربزرگ یا کوکوی تره

  • کد خبر: ۲۴۵۸۰۸
  • ۲۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۴
جمعه قرار بود بچه‌ها با مادربزرگ به پارک بروند. مادربزرگ با خودش فکر کرد بهتر است یک عصرانه‌ی خوش‌مزه درست کند.

مرجان اسماعیلی - جمعه قرار بود بچه‌ها با مادربزرگ به پارک بروند. مادربزرگ با خودش فکر کرد بهتر است یک عصرانه‌ی خوش‌مزه درست کند. چون زیاد وقت نداشت، تصمیم گرفت یک غذای ساده درست کند. برای همین، مواد زیر را آماده کرد:

مادربزرگ سبزی‌ها را خرد کرد، ریز ریز. بعد آن‌ها را توی کاسه ریخت، تخم‌مرغ‌ها را به آن‌ها اضافه کرد و با چنگال هم زد. نمک، فلفل و ادویه را هم به مواد اضافه کرد و دوباره مواد را با چنگال خوب هم زد.

سپس ماهیتابه‌ی قرمزش را روی گاز گذاشت تا خوب داغ شود. اگر ماهیتابه داغ نباشد، مواد به آن می‌چسبد. روغن را داخل ماهیتابه ریخت. پس از چند دقیقه، مواد را داخل ماهیتابه ریخت و با پشت قاشق، آن را صاف کرد.

مواد شروع به جلز ولز کردند و بوی سبزی راه افتاد.
مادربزرگ در ماهیتابه را گذاشت و پس از چند دقیقه، وقتی یک طرف مواد سرخ شده بود، آن را برگرداند.

۱۰ دقیقه بعد، غذای مادربزرگ آماده بود. فکر می‌کنم فهمیدید مادر بزرگ چه غذایی درست کرده بود! بله، کوکوی سبزی!
دهان بچه‌ها آب افتاده بود. برای همین، زود رفتند پارک که با مادربزرگ عصرانه‌ی خوش‌مزه‌شان را بخورند.

چی لازم داریم؟

تخم مرغ ۳ عدد
گشنیز تازه یک پیمانه
تره‌فرنگی تازه یک پیمانه
نمک، فلفل و ادویه به میزان لازم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.