صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

بالغ بر ۳۸۰ هزار کالای تجهیزات کلاسی آماده اعزام به مناطق آموزش و پرورش خراسان رضوی شده است

  • کد خبر: ۲۵۱۱۰۷
  • ۲۶ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۹
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان رضوی گفت: بالغ بر ۳۸۰ هزار کالای تجهیزات کلاسی به ارزش ۲۵۰ میلیارد تومان آماده شده و به مناطق آموزش و پرورش استان اعزام می‌شود.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز؛ جاسم حسین‌پور امروز، ۲۶ شهریور‌ماه، در مراسم طرح شهید سلیمانی که در مجموعه ورزشی الغدیر مشهد برگزار شد، اظهار کرد: امروز ما مفتخر هستیم با حضور ارزشمند مقام عالی وزارت آموزش و پرورش و مسئولان استانی و کشوری شاهد اعزام تجهیزات کلاسی، دفتری، اداری و هنرستانی باشیم.

وی بیان کرد: بالغ بر ۳۸۰ هزار کالای تجهیزات کلاسی به ارزش ۲۵۰ میلیارد تومان آماده شده و اعزام می‌شود. تجهیزلت هنرستانی نو و پیشرفته به میزان ۱۲ هزار و ۵۰۰ کالا به ارزش بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان تهیه شده و امروز با حضور وزیر آموزش و پرورش به ۴۸ منطقه در سراسر استان اعزام خواهد شد.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان رضوی عنوان کرد: امسال ۲۲۵ پروژه با ۱۰۷۴ کلاس درس آماده تحویل به آموزش و پرورش بوده که اغلب تجهیزات جهت تجهیز این کلاس‌ها و پروژه‌های آموزش و پرورش است.

گفتنی است ۴۷۳ طرح ورزشی و ۲۲۵ فضای آموزشی سراسر کشور امروز دوشنبه با حضور وزیر آموزش و پرورش از مشهد افتتاح شد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.