به گزارش شهرآرانیوز، محرومیت در هرحوزهای که باشد رفتهرفته نشاط و سرزندگی را کمرنگ میکند. حال فکر کنید این محرومیت به مدارسی سر بزند که آیندهسازان این سرزمین قرار است در آن تحصیل کنند. طرح شهید عجمیان درست روی همین نقطه دست گذاشته است. این طرح درراستای بهسازی و زیباسازی مدارس نیازمند اقداماتی مانند بهسازی، زیباسازی و... است که در سال گذشته اجرا شده و امسال نیز بهتبع کشور قرار است در ۱۶۷۰مدرسه استان این طرح دوباره اجرا شود تا دانشآموزان بیشتری شروع سال تحصیلیشان شاداب و زیبا باشد.
قرار بود وزیر آموزشوپرورش نیز بهصورت وبیناری در این مراسم حضور داشته باشد که بهعلت اختلالات اینترنتی و البته تأخیر در شروع مراسم در تهران، فقط بخش کوتاهی از صحبتهای وزیر پخش شد و سپس مراسم پایان یافت. رضا مرادصحرایی طرح شهیدعجمیان را کار خلاقانهای دانست که یاد و مرام این شهید را زنده نگه میدارد و گفت: کاری که قرارگاه انجام میدهد، نمونه اعلایی از بهرهوری و کار تربیتی جهادی است.
مدیرکل آموزشوپرورش خراسانرضوی نیز در این مراسم، با اشاره به اینکه طرحها و برنامههایی که اخیرا شاهد رونمایی و افتتاح آنها هستیم، نتیجه زحماتی است که در طول سالها کشیده شده است، افزود: این اقدامات گسترده بود و شاید آمادگی لازم وجود نداشت که بهاینزودی افتتاح شوند.
سیدامیر شوشتری با اشاره به اجرای طرح شهید عجمیان، اظهار کرد: در طول سال گذشته این طرح در بیش از ۱۴۰۰مدرسه اجرا شده و امسال بنا بر اجرای آن در بیش از ۱۶۷۰مدرسه است.
او انعکاس کارهای جهادی را در روند روبهرشد اینچنین اقداماتی مؤثر دانست و گفت: امسال هنوز خیلی از مدارس اعلام آمادگی نکردهاند، اما این مسئله از ضعف اینترنتی و اطلاعرسانی است. شوشتری با بیان اینکه میخواهیم از این طرحها استفاده بیشتری شود، ادامه داد: وقتی همه ظرفیتها پایکار باشد، با هزینه کمتری نیز کار انجام میشود. امیدواریم امسال نیز همانند سال گذشته اجرای طرح شهیدعجمیان در مدارس خراسانرضوی که نیاز به انجام اقداماتی دارند، زبانزد شود.
مدیرکل نوسازی مدارس خراسانرضوی نیز در این مراسم، گفت: در واقع طی دو ماهی که تا شروع سال تحصیلی جدید باقی مانده است، ۱۶۷۰مدرسه را در چهارده منطقه هدفگذاریشده بهسازی و زیباسازی میکنیم. این تعداد مدرسه حدود ۲۰درصد کل مدارس استان را تشکیل میدهند.
جاسم حسینپور اضافه کرد: امروزه فضاهای آموزشوپرورش با بهکارگیری فناوریهای جدید، بهخصوص در حوزه هوشمندسازی مدارس، تأسیسات مکانیکی و برقی شدیدا نیاز به نگهداری دارند، اما متأسفانه این موضوع حتی در سطح آموزشوپرورش کشور نیز مغفول مانده است.
او بیان کرد: هنوز موفق نشدهایم که از سوی وزارتخانه، ساختاری اداری را به این موضوع اختصاص دهیم. حدود ۸ هزار مدرسه در استان نیاز به این نگهداری دارند، اما چندین سال است که نتوانستهایم در این زمینه هزینهای انجام دهیم و هرچه اتفاق افتاده تلاش خودجوش مدیران مدارس بوده است.
دبیر قرارگاه عدالت تربیتی آموزشوپرورش خراسانرضوی نیز با اشاره به انتخاب بخش رضویه، اظهار کرد: در بازدید از مدارس این بخش متوجه شدیم که باوجوداینکه مدرسههای این منطقه نزدیکترین مدارس به مشهدند، محرومیت آنها بسیار شدیدتر از مناطق دوردست است. محمدتقی فخریان با بیان اینکه همه هدف کار جهادی، تربیت است و کشور نیز به مدیران جهادی نیاز دارد، ادامه داد: محرومیت این بخش بهقدری است که حتی امکان برگزاری این مراسم در برخی از مدارس این بخش وجود نداشت، زیرا از اینترنت برخوردار نیستند.
عیدیان، مدیر آموزشوپرورش بخش رضویه، نیز با اشاره به اینکه این طرح در حوزه شادابسازی و زیباسازی مدارس است، بیان کرد: در این منطقه با محرومیت روبهرو هستیم، هم در حوزه آموزشوپرورش، هم در سایر حوزهها که همینمسئله نیز این خدمت را ارزشمندتر میکند.