صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

تولید گندله در فولاد خراسان رضوی رکورد شکست

  • کد خبر: ۲۷۷۶۷
  • ۰۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۸:۱۶
مدیرعامل مجتمع فولاد خراسان گفت: اردیبهشت ماه امسال این واحد تولیدی با وجود همه محدودیت‌ها به خاطر شیوع کرونا و تحریم‌های ناجوانمردانه موفق به ثبت رکورد جدیدی در تولید ماهانه گندله به میزان ۱۸۰ هزار و ۶۶۸ تن شد.

به گزارش شهرآرانیوز، کسری غفوری افزود: رکورد پیشین فولاد خراسان در تولید گندله مربوط به آذر ماه ۱۳۹۸ به میزان ۱۶۶ هزار و ۹۰۲ تن بود که بدین ترتیب در این حوزه میزان تولید در بازه زمانی پنج ماهه ۱۳ هزار و ۷۶۶ تن ارتقا یافت.

وی ادامه داد: در شهریور ماه پارسال رکورد روزانه کارخانه گندله سازی مجتمع فولاد خراسان به هشت هزار و ۴۸۸ تن و میزان کل تولید گندله این مجتمع در سال گذشته به یک میلیون و ۴۵۲ هزار و ۷۷۴ تن رسید.

مدیرعامل مجتمع فولاد خراسان گفت: این موفقیت در حالی به ثبت رسید که علی رغم دشواری های موجود در تامین تجهیزات، مواد اولیه و مقابله با شیوع بیماری کرونا فولاد خراسان بالاترین رکورد تولید ماهانه گندله را از ابتدای راه اندازی این مجتمع به ثبت رساند.

غفوری ضمن تأکید بر اهمیت دستیابی به ظرفیت اسمی تولید سالانه گندله در این مجتمع افزود: به طور قطع کسب این موفقیت اقدام بسیار مهمی است که استمرار و سرعت بخشی به چرخه تولید تا محصول نهایی، کاهش هزینه های تولید و هم چنین تولید اقتصادی را به دنبال خواهدداشت.

وی ادامه داد: فولاد خراسان امسال برای حفظ سلامت و صیانت از نیروی انسانی و جلوگیری از شیوع ویروس کرونا بیش از  ۲۰ روز از ابتدای سال، خطوط تولید مجتمع را تعطیل کرد و کسب این رکورد ماهانه ارزشمند مصادف با دومین سال بهره برداری این واحد است.

کارخانه گندله‌سازی مجتمع فولاد خراسان در اردیبهشت ۱۳۹۷ به بهره برداری رسید و دارای ظرفیت تولید سالانه دو و نیم میلیون تن است.

مجتمع فولاد خراسان واقع در ۱۵ کیلومتری شمال غرب شهرستان نیشابور به عنوان بزرگترین تولید کننده فولاد در شرق کشور، از سال ۱۳۸۰ به بهره برداری رسید.

مجتمع فولاد خراسان (سهامی عام) در سال ۱۳۶۹ با سرمایه اولیه ۱.۵ میلیارد ریال با مشارکت شرکت ملی فولاد ایران و بانک سپه تاسیس و با نام نورد فولاد خراسان به ثبت رسید و در سال ۷۴ نام آن به شرکت مجتمع فولاد خراسان تغییر یافت.

از کل سهام مجتمع فولاد خراسان ۵۱.۴۴ درصد به صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر، ۳۲.۱۶ درصد به شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات، ۱۳.۳۳ درصد به موسسه صندوق حمایت و بازنشستگی کارکنان و ۳.۰۷ درصد به سایر سهامداران تعلق دارد.

این مجتمع شامل ۶ کارخانه گندله سازی با ظرفیت تولید ۲.۵ میلیون تن در سال، دو واحد احیای مستقیم با ظرفیت ۱.۶ میلیون تن، دو واحد فولادسازی با ظرفیت ۱.۴ میلیون تن و کارخانه نورد با ظرفیت تولید سالانه ۶۳۰ هزار تن است.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.