پلمب نانوایی متخلف در مشهد | آغاز دور جدید نظارت‌ها بر واحد‌های صنفی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حواشی چای دبش ادامه دارد | دریافت ۱۴۳ وام فقط از یک بانک دولتی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) گزارش جدید از بحران قطعه‌سازی | بدهی ۱۱ میلیاردی سایپا روی میز ۵ سال بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت در مجلس | ۳ بار رفت و برگشت یک طرح بین مجلس و شورای نگهبان در ۲ سال جولان لوازم جانبی تقلبی موبایل در بازار | تفاوت بین نمونه اصلی و تقلبی برای خریدار تقریبا غیرممکن است کاهش چراغ‌خاموش ارائه تسهیلات بانک‌ها در خراسان رضوی قیمت طلا در معاملات روز پنجشنبه بازار جهانی، (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد مزایده ۶ هزار میلیاردی کالای تملیکی با عرضه خودروی داخلی و خارجی تا چه زمانی ادامه دارد؟ گرانی لبنیات ادامه دارد پیش‌بینی قیمت دلار برای پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ قیمت هر کیلو شمش طلا در بورس کالا بعد از یک ماه به ۱۱.۷ میلیارد تومان افزایش یافت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ نمایشگاه مشهد، آوردگاه ارتباط بی‌واسطه تولیدکننده و خریدار | بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا آغازبه‌کار کرد نظام بانکی چطور ترمزِ جهش تولید مسکن را کشید؟ قانون مالیات بر خانه‌های خالی به بازار مسکن کمک نکرد مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: تایید فرم تبصره ۱۰۰ و پرداخت مالیات با پیام‌رسان‌های داخلی ممکن شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | تغییر محسوس قیمت‌ها وزیر جهاد کشاورزی: قیمت گوشت قرمز در اختیار ما نیست و مربوط به بازار است قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | ثبات قیمت‌ها افزایش ۳۰۰ درصدی قیمت میوه از باغ تا دست مشتری قیمت بلیت هواپیما اوج گرفت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) افشای راز ۲۰ میلیارد دلاری که در سال گذشته به اقتصاد برنگشت جلسه شورای عالی کار باید فوراً تشکیل شود تا قدرت خرید کارگران جبران شود اتحادیه طلا درباره سکه‌های پارسیان جعلی در بازار هشدار داد سخنگوی صنف جایگاهداران: راهی جز واردات برای تأمین بنزین سوپر وجود ندارد کوچک‌تر‌های بورس به‌ پا خاستند | ازدست‌رفتن حمایت ۲.۶ میلیون واحدی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) شرط سامانه جامع تجارت برای سرمایه‌گذاران خارجی: به ازای وارد کردن هر خودرو، در ایران ۳۰۰ هزار دلار سرمایه‌گذاری کنید ۹۷ درصد از کارگاه‌های کارگری امن نیستند سکه‌های پارسیان گران شدند (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت
سرخط خبرها

نقشه راه صنایع معدنی در سال ۹۹: تولید ۳۳ میلیون تن فولاد در دستور کار دولت/ایران در بین ۱۰ فولاد ساز شاخص جهان

  • کد خبر: ۲۶۹۴۲
  • ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۶
نقشه راه صنایع معدنی در سال ۹۹: تولید ۳۳ میلیون تن فولاد در دستور کار دولت/ایران در بین ۱۰ فولاد ساز شاخص جهان
بررسی آمار عملکرد شرکت‌های بزرگ بخش معدن و صنایع معدنی و تابعه سازمان ایمیدرو در زمینه تولید شمش فولادی در فروردین ۹۹، گویای دستیابی به حدود ۵.۴ درصد از برنامه تولید ۳۳ میلیون تن نقشه راه امسال است.

به گزارش شهرآرانیوز، برابر نقشه راه بخش معدن و صنایع معدنی ایران، قرار است امسال میزان تولید شمش فولاد به رقم ۳۳ میلیون تن برسد که عملکرد شرکت های یادشده گویای تولید یک میلیون و ۷۹۷ هزار و ۹۲۷ تن است که در مقایسه با ماه مشابه سال گذشته رشد یک درصدی دارد. 

پارسال پیش بینی شده بود که میزان تولید شمش فولاد به رقم ۳۱ میلیون تن برسد که آمار اعلامی معاونت امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنعت (در نخستین نشست خبری که به شکل ویدئو کنفرانس در اردیبهشت ماه جاری برگزار شد) دستیابی به رقم بیش از ۲۸ میلیون تن است، اما آمارهای انجمن تولید کنندگان فولاد ایران افزون بر ۲۷ میلیون تن است.

فروردین ماه امسال عملکرد فولاد مبارکه، هرمزگان، سبا، فولاد خوزستان، ذوب آهن، فولاد آلیاژی، گروه ملی صنعتی فولاد، فولاد کاوه جنوب، فولاد خراسان، فولاد چادرملو، آهن و فولاد ارفع، فولاد بردسیر و بناب نشان می دهد که بیشترین رشد تولید متعلق به فولاد بردسیر با رشد ۲۵۸ درصدی نسبت به فروردین ۹۸ است و بر مبنای تولید ۴۹ هزار و ۳۷۱ تن شمش محقق شد. 

بیشترین کاهش تولید هم در نخستین ماه امسال مربوط به فولاد خراسان در بخش شمش (بیلت) بود که با رقم ۲۰ هزار و ۳۸۰ هزار تن، نسبت به عملکرد در فروردین ۹۸ به میزان ۷۹ درصد افت نشان می دهد.

همچنین فولاد مبارکه با تولید ۶۳۶ هزار و ۱۶۰ تن که در مقایسه با فروردین ۹۸ رشد ۹ درصدی دارد، بیش از ۳۵ درصد کل تولید فروردین را در بین واحد های فولاد ساز یاد شده به خود اختصاص داد.

تولیدات فولادی ۱.۱ میلیون تنی

آمارهای مورد بررسی گویای آن است که تولیدات فولادسازان مزبور در نخستین ماه امسال به رقم یک میلیون و ۱۰۹ هزار و ۸۵۵ تن رسید که نسبت به عملکرد فروردین پارسال کاهش چهاردرصدی دارد.

تولید تیرآهن در گروه ملی صنعتی فولاد ایران با رقم هشت هزار و ۶۹۶ تن در فروردین ۹۹ رشد ۲۸۵ درصدی را نسبت به ماه مشابه سال گذشته در بین واحد های مورد بررسی رقم زد.

علاوه بر این، فولاد خراسان با تولید ۱۴ هزار و ۵۰۴ تن میلگرد در فروردین امسال نسبت به ماه مشابه پارسال کاهش ۷۵ درصدی را ثبت کرد. 

همچنین فولاد مبارکه (ورق گرم، سرد وواحد سبا) در مجموع ۷۳۷ هزار و ۳۳۸ تن تولید در فروردین ۹۹ را محقق ساخت که نسبت به ماه مشابه در سال گذشته سه درصد کاهش نشان می دهد، اما ۶۶.۴ درصد کل تولید واحد های مورد بررسی را در اختیار گرفت.

ایران اکنون در بین ۱۰ فولاد ساز شاخص جهان جای گرفته و انتظار می رود در قالب سند چشم انداز ۱۴۰۴ و دستیابی به ظرفیت ۵۵ میلیون تن فولاد، به جایگاه هفتم دنیا ارتقا یابد.  

منبع: ایرنا 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->