مرجان اسماعیلی - شب بود. وقتی خانمخرسی میخواست برای بچههایش لالایی بخواند و آنها را بخواباند، با خودش فکر کرد چطور است فردا یک صبحانه متفاوت و مقوی درست کند؟
برای همین، وقتی بچهها خوابیدند، به آشپزخانه رفت و یک پیمانه عدس را در آب خیس کرد. روز بعد که از خواب بیدار شد، هوا سرد بود. بعد از اینکه دستهایش را شست، دستبهکار شد.
اول عدسها را آبکش کرد و ریخت داخل قابلمه. یک لیوان آب به عدسها اضافه کرد و قابلمه را گذاشت روی شعلهی گاز. بعد از نیمساعت پیاز را خرد کرد و تفت داد و به آن کمی رب گوجه اضافه کرد.
یک سیبزمینی را هم مربعی ریز کرد. بعد از اینکه عدسها پخت، پیاز و سیبزمینی را اضافه کرد. کمی نمک و فلفل ریخت و طعم آن را چشید. خیلی خوشمزه بود! وقتی سیبزمینیها نرم شدند، عدسی آماده بود.
خانمخرسی میدانست که عدس کلی ویتامین دارد و برای دستگاه گوارش و درمان کمخونی هم خوب است. او پیالههای عدسی را پر کرد و منتظر شد بچهها بیدار شوند.
چی لازم داریم؟
عدس یک پیمانه
سیبزمینی یک عدد
پیاز یک عدد
رب یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به اندازهی دلخواه