به گزارش شهرآرانیوز؛ خدیجه نیزاری درباره آمار مشارکت زنان در ساخت مدارس، اظهار کرد: «از آماری که برای کل خیرین و مبالغی که اعلام میکنند و کلاسهایی که ساخته میشود؛ حدود ۲۵ درصد از این هزینهها یا مراکزی که توسط خیرین حقیقی و چه حقوقی ساخته میشود را، بانوان متقبل شدند و این آمار در استانها تفاوت پیدا میکند. آمار ساخت در بعضی استانها بیشتر است. ما معتقدیم از آنجایی که اولین معلم هر انسانی که از او یاد میگیرد، مادر است و مادر یک زن است و حتما همه خیرین آقایی که کار خیر میکنند و مدرسه میسازند؛ تحت تاثیر یک زن هستند؛ اعم از مادر، همسر و اول مادر است.
وی ادامه داد: «نباید به تاثیر بانوان در جامعه بیتوجه بود و باید حضور زنان پررنگتر شود؛ یعنی نمایش داده شود. متاسفانه در جوامع، نه تنها در ایران بلکه در همه دنیا، هنوز هم شیوه مردسالاری وجود دارد و بعضی اوقات حتی کارهای خیر بانوان، به نفع آقایان مصادره میشود.»
مشاور رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس در امور زنان در رابطه با توجه به عدالت اجتماعی و نقش بهسزای بانوان در جامعه، اظهار کرد: «چقدر خوب بود که این تعدیل و این عدالت اجتماعی صورت بگیرد و کارهایی که توسط بانوان صورت میگیرد، دیده شود. با توجه به اینکه نبض اقتصاد جامعه در دست آقایان است، زنان میتوانند از ارثی که دارند یا اگر خودشان شاغل هستند کمک کنند. مواردی را داشتهایم که برخی مهریه خود را هزینه کردند و با همه اینها، باید توان یک زن را در نظر بگیریم و در این خصوص، دختر شهیدی بود که یک النگو از دار دنیا داشت و این دختر جوان همین دارایی خود را برای ساخت مدرسه صرف کرد؛ یعنی تمام سرمایه و تمام هستی خود را هدیه کرد؛ اگر توجه ویژهای به این موارد شود بنده مطمئنم که در بحث خیرین، رشد بیشتری پیدا میکنیم.»
وی گفت: «نیروهای دولتی و نیروهای اجرایی، قدرشناس کار خیرین خصوصا بانوان باشند و در این جشنوارههای خیرین سعی کنند که اینها را پررنگتر کنند.»
منبع: پانا