به گزارش شهرآرانیوز، مهدی ناصحی در نشست احزاب سیاسی با اعضای شورای شهر مشهد که چهارشنبهشب (۳۰ آبان ۱۴۰۳) برگزار شد، اظهار کرد: گروههای مختلف نخبگانی در جامعه از جمله اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و... وجود دارند که ما نیز به عنوان شورای اسلامی شهر وظیفه خود میدانیم تا برای تبیین عملکرد و امیدآفرینی در بین جریانات و گروههای مختلف جلسات تخصصی برگزار کنیم.
رئیس شورای اسلامی شهر مشهد افزود: امشب در خدمت احزاب سیاسی هستیم و در این جلسه، احزاب نقدشان را نسبت به عملکرد شورا بیان کردند. همچنین نقاط قوت شورا از نظر آنها و موضوعات مختلف مدیریت شهری در این جلسه بیان شد.
ناصحی بیان کرد: قرار است این جلسات ادامه پیدا کند تا اعضای شورا بتوانند در یک نظام مشخص، به سؤالات و شبهات پاسخ دهند تا مسیر حرکت شورای اسلامی شهر در مسیر خواستههای عمومی مردم قرار گیرد، کارآمدی نظام جمهوری اسلامی با نخبگان شهر به اشتراک گذاشته شود و آنچه در اختیار و قدرت مدیریت شهری و شورای اسلامی شهر است، از این طریق به اطلاع این افراد برسد.
وی خاطرنشان کرد: این افراد نیز میتوانند پیکی باشند برای مردم و افراد دیگری که با آنها در ارتباط هستند و خدمات و فعالیتها را به اطلاع مردم برسانند.
حسین حسامی نیز در این نشست اظهار کرد: با توجه به اینکه شورای ششم در سال پایانی خود قرار دارد، با توافق اعضا قرار شد جلسات مستمری با نخبگان و فعالین سیاسی، اجتماعی و فرهنگی به خصوص دبیران احزاب و تشکلها برگزار شود تا گفتوگویی بین اعضا و دبیران تشکلها شکل بگیرد.
عضو شورای اسلامی شهر مشهد اضافه کرد: همانطورکه میدانید، تشکلهای فرهنگی، اجتماعی و سیاسی و نخبگانی که در جامعه فعال هستند، مطالبی را که مورد نیاز مردم است خصوصاً در پارلمان محلی و شورا در سطح مدیریت شهری احصا میکنند و افراد حاضر در این جلسات به صورت ویژه به عنوان حلقههای میانی بین نهادها و دستگاههای دولتی، غیردولتی و مردم عمل میکنند.
حسامی بیان کرد: جلسات با دو هدف در حال برگزاری است؛ هدف اول این است که نکاتی که مدنظر فعالین است و مطالبههای موجود از شورا به عنوان یک نهاد اجتماعی و مدیریت شهری که در حوزه شهر مشهد سیاستگذاری میکند، منعکس شود تا ما به صورت مستقیم و بدون واسطه نظرات این افراد را دریافت کنیم.
وی افزود: از سمت دیگر، گزارشی از عملکرد سهسالهای که نمایندگان این افراد در شورا رقم زدند و خدماتی که ارائه شده است، با نگاه ارتباط دوسویه بین این افراد و مدیریت شهری در این جلسات صورت میگیرد.
حسامی تصریح کرد: نظرات خوبی در این جلسه منعکس شد و ما در کمیسیونهای تخصصی و هیئترئیسه شورا این نظرات را پیگیری خواهیم کرد و گزارشی نیز برای این افراد ارائه شد.
وی اظهار کرد: با توجه به اینکه ما در حوزه اطلاعرسانی اقدامات و عملکرد شورا قوی عمل نکردهایم، با برگزاری این جلسات این اتفاق جبران خواهد شد و امیدواریم خروجی این جلسات مشترک به این برسد که نگاههایی که نیاز است در حوزه سیاستگذاری اصلاح شود و فرایندهایی که باید تقویت شود، در تصمیمات شورا اعمال شود تا خروجی آن برای مردم و زائران این شهر خدمات بهتری را به دنبال داشته باشد.
حمیدرضا ترقی، رئیس خانه احزاب خراسان رضوی، در این نشست بیان کرد: در طی دوره ششم شورای شهر مشهد، احزاب و گروههای سیاسی که حامی این شورا بودند، جلسات متعددی چه به صورت انفرادی و چه به صورت جمعی با اعضای شورای شهر داشتند و نقطه نظرات خود را درباره مشکلات شهر مطرح کردند.
وی افزود: در مجموع، تعامل شورای ششم با احزاب سیاسی، خوب و مطلوب بوده است و تقریباً هیچیک از اعضای شورا در زمینه حضور در جلسات و پاسخگویی به سؤالات کوتاهی نکردند. امیدواریم در سال پایانی این دوره شاهد تحقق اهداف و برنامههای چهارسالهای که به تصویب شورا رسیده بود، باشیم.
محمد آصفییزدی، دبیرکل کانون رویشهای انقلاب اسلامی خراسان رضوی نیز در این نشست عنوان کرد: ازآنجاکه شورای شهر مشهد در این دوره برخاسته از جریان اصولگرایی بود، تحت عنوان شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی، طبیعتاً باید تعاملات کارشناسی و سازندهای فیمابین شورای شهر و تشکلات و احزاب سیاسی اصولگرا صورت میگرفت.
وی ادامه داد: اما تعامل احزاب با شورای شهر خیلی رضایتبخش نبوده است. انتظار میرفت جلسات بیشتری برای بهرهگیری از جریان نخبگانی اصولگرایان برگزار میشد.