در آینده نزدیک اتکا به منابع آب‌های سطحی و زیرزمینی مشهد مقدور نخواهد بود کشف ۱۰ آیفون ۱۶ قاچاق در سبزوار (۲۸ آبان ۱۴۰۳) رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس: پیمانکاران حوزه فضای سبز و خدمات شهری ایمنی را براساس قواعد رعایت کنند انهدام باند سارقان حرفه‌ای رایانه‌های خودرو در مشهد (۲۸ آبان ۱۴۰۳) انتقاد پلیس راهور مشهد از قطع برق تقاطع‌های راهنمایی و رانندگی | وضعیت نامناسب امدادرسانی به مجروحان تصادفات، منجر به «مرگ» آن‌ها می‌شود  حمایت مدیریت شهری مشهد از هیئت‌های ورزشی عکسبرداری هوایی با پهپاد و تهیه نقشه از محدوده منتخب کمربند سبز مشهد شهروند خبرنگار | درخواست اتصال بولوار کرامت به بولوار حر در مشهد + پاسخ طراحی اولین بوستان موضوعی با محوریت نوآوری در مشهد تولید سالانه ۱۰۰ مترمکعب خاک غنی‌شده در مشهد با بازیافت برگ‌ها و چوب‌های خشک رشد خدمت‌رسانی به مردم مشهد نسبت به ادوار گذشته تا ۳۰۰‌درصد ساخت تصفیه‌خانه در مشهد معادل ۳۵ سال گذشته قطار شهری، شاخص مهم توسعه‌یافتگی شهری شهردار مشهد مقدس: کتابچه خدمات شهرداری برای اولین بار در کشور منتشر خواهد شد شروع بحران سرما در روستاهای بدون گاز خراسان رضوی یادی از آسیاب‌های مشهد قدیم که نان مردم در گرو چرخیدن آن‌ها بود | «نهر نادری» و خاطره‌های آبی خراب‌شده پروژه تعریض بزرگراه آزادی مشهد، فروردین ۱۴۰۴ تکمیل می‌شود برقراری عدالت در توزیع غرفه بازار‌های سیار مشهد با ثبت‌نام الکترونیکی منطقه ۴ مشهد، رکورددار کاهش زمان صدور پروانه ساخت در شهر ۱۶۵ واگن مترو در مسیر مشهد درج تمام خدمات شهرداری مشهد در نرم‌افزار «شهرمن» | لزوم افزایش سرعت هوشمندسازی شهر
سرخط خبرها

در آینده نزدیک اتکا به منابع آب‌های سطحی و زیرزمینی مشهد مقدور نخواهد بود

  • کد خبر: ۳۰۰۸۰۶
  • ۲۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۳
در آینده نزدیک اتکا به منابع آب‌های سطحی و زیرزمینی مشهد مقدور نخواهد بود
نایب‌رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد گفت: در آینده نزدیک، اتکا به منابع آب‌های سطحی یا سد‌ها و آب‌های زیرزمینی یا چاه‌ها مقدور نخواهد بود؛ بنابراین تنهاراه مطمئن برای تأمین آب، استفاده از پساب و ساخت تصفیه‌خانه‌های لوکال خواهد بود.

به‌گزارش شهرآرانیوز، حسن کریمدادی امروز ۲۸ آبان‌ماه، در صدوسی‌ویکمین جلسه صحن علنی شورای اسلامی شهر مشهد که در تالار شهر برگزار شد، در نطق پیش‌ازدستور خود اظهار کرد: با گذشت بیش از سه سال از عمر شورای ششم، وظیفه خود دانستم گزارشی را از اقدامات شورا، به محضر شریف مردم مشهد و رسانه‌ها تقدیم کنم.

وی گفت: در شورای ششم، اقدامات زیادی با حجم بالا انجام شده که به‌دلیل ضعف در اطلاع‌رسانی، مردم در جریان اقدامات قرار نگرفته‌اند. در ابتدای دوره ششم مدیریت شهری اقدامات کارشناسی با رویکرد ارتقای زیست‌پذیری، سلامت زائران و مجاوران و حفظ محیط زیست و پس از صرف ساعت‌ها کار کارشناسی و استفاده از نظر نخبگان منجر به تعریف ۲۵ کلان‌پروژه در خدمات شهری شد. این پروژه‌ها با نگاه درازمدت تعریف و تصویب شده که برخی از آن‌ها آغاز و برخی نیز افتتاح شده است.

کریمدادی بیان کرد: در گام اول به جهت حفظ فضای سبز به عنوان شاخصی معتبر در سطح کشور و همچنین توسعه و افزایش فضای سبز در شهر مشهد با رویکرد افزایش کیفیت هوا و نشاط اجتماعی، ارائه خدمات در بوستان‌ها به تمام اقشار و گروه‌های اجتماعی و با نگاه به چالش جدی و محدودیت‌های رخ‌داده در منابع آبی، پروژه‌هایی در حوزه تأمین منابع آبی برای مشهد مقدس تعریف شد.

نایب‌رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد ادامه داد: در‌این‌راستا به‌دلیل کاهش منابع آب‌های سطحی و ذخایر آبی در سد‌ها راه برون‌رفت استفاده از پساب، بازچرخانی آب و ساخت تصفیه‌خانه‌های لوکال بود که در دستورکار قرار گرفت. براساس قانون کلان‌شهر‌های کشور، مدیریت شهری متعهد به ایجاد ۱۵ متر سرانه فضای سبز است. یکی از محدودیت‌های مشهد، محدودیت منابع آبی بود.

وی اضافه کرد: در آینده نزدیک، اتکا به منابع آب‌های سطحی یا سد‌ها و آب‌های زیرزمینی یا چاه‌ها مقدور نخواهد بود. درحال‌حاضر آبی پشت سد‌ها برای ارائه وجود ندارد؛ بنابراین تنهاراه مطمئن در تأمین آب، استفاده از پساب و ساخت تصفیه‌خانه‌های لوکال خواهد بود.

شهر مشهد تمیزترین شهر کشور است

کریمدادی با بیان اینکه شهر مشهد تمیزترین شهر کشور است، عنوان کرد: با توجه به حضور بیش از ۳۰ میلیون زائر، فضای سبز مشهد مقدس جزو شاداب‌ترین، سرسبزترین و بانشاط‌ترین در کشور است. کل فضای سبز شهر مشهد ۶۵۵۸ هکتار بوده که ۳۷۸۹ هکتار فضای سبز کمربند شمالی و جنوبی و ۲۷۶۸ هکتار فضای سبز داخل شهر مشهد است. سرانه فضای سبز با احتساب کل فضای سبز برای هر نفر ۱۹ مترمربع و سرانه براساس طرح جامع بیش از ۸ مترمربع است.

نایب‎‌‌رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد ادامه داد: ما ۷۰۴ بوستان داریم که ۳۲ بوستان شهری و ۶۸۲ بوستان، محلی است. کمترین سرانه فضای سبز ما مربوط به مناطق ۲، ۳، ۱ و ۵ با کمتر از ۵ متر و بیشترین سرانه متعلق به مناطق ۹، ۸، ۷ به میزان ۸۰ متر است. تابستان امسال گرم‌ترین فصل سال بود؛ اما سازمان پارک‌ها و اداره کل محیط زیست اجازه ندادند که درختی آسیب ببیند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->