به گزارش شهرآرانیوز، همانطور که انتظار میرفت، عملکرد گوشیهای پرچمدار نوامبر بسیار جذاب و رقابتی بوده است. طبق این جدول تمامی گوشیهای برتر از ۲ چیپست پیشرفته، اسنپدراگون ۸ الیت کوالکام و دایمنسیتی ۹۴۰۰ مدیاتک، استفاده میکنند که جدیدترین و قدرتمندترین چیپستهای این شرکتها هستند.
در بخش پرچمداران، اسنپدراگون ۸ الیت در رقابت برتری دارد؛ زیرا این چیپست هم با گوشی ROG Phone ۹ Pro در صدر جدول قرار گرفته هم درمجموع در ۶ گوشی از ۱۰ گوشی برتر استفاده شده است، اما دایمنسیتی ۹۴۰۰ در ۴ دستگاه دیگر حضور دارد.
در جایگاه دوم و سوم، گوشیهای ویوو X۲۰۰ Pro و اوپو Find X۸ Pro با دایمنسیتی ۹۴۰۰ قرار گرفتهاند. اسنپدراگون ۸ الیت همچنین در گوشیهای دیگری مانند iQOO ۱۳ و وان پلاس ۱۳ استفاده شده است که عملکرد قدرتمندی ارائه میدهند. درحالیکه دایمنسیتی ۹۴۰۰ در اوپو Find X۸ و vivo X۲۰۰ نیز دیده میشود. ۳ جایگاه پایانی جدول نیز به گوشیهای آنر مجیک ۷ پرو، مجیک ۷ و ردمی K۸۰ Pro اختصاص یافته که همگی از اسنپدراگون ۸ الیت استفاده میکنند.
در بخش گوشیهای میانرده، گوشی ریلمی GT Neo ۶ SE توانسته جایگاه اول را از وان پلاس Ace ۳V بگیرد. هر ۲ دستگاه از چیپست اسنپدراگون ۷ پلاس نسل ۳ استفاده میکنند که نشاندهنده تسلط این چیپست بر بازار میانرده است. سایر دستگاههای میانرده تقریباً تغییرات خاصی نسبت به ماه قبل نداشتهاند و فقط برخی مدلها مانند ردمی نوت ۱۲T Pro کمی بهبود رتبه داشتهاند.
میان تبلتها، رقابت بسیار محدود بوده و نسبت به ماه قبل هیچ تغییری در جدول دیده نمیشود. تبلت Red Magic Nova همچنان در صدر قرار دارد و پسازآن دستگاههایی مانند اوپو پد ۳ پرو، iQOO Pad ۲ Pro و ویوو Pad ۳ Pro دیده میشوند. این ثبات نشاندهنده کمبود رقابت جدی در این بخش است.
بهطورکلی، دادهها نشان میدهد کوالکام و مدیاتک همچنان در صدر فناوری چیپستهای موبایل قرار دارند، اما بازار تبلت هنوز نیاز به نوآوری و رقابت بیشتری دارد.
منبع: دیجیاتو