همکاری وزارت ارتباطات و معاونت علمی ریاست جمهوری برای مقابله با تهدیدات سایبری ۵۱ درصد دستگاه‌های اجرایی به ارتقای امنیت شبکه نیاز دارند رئیس سازمان فناوری اطلاعات از مذاکره برای صادرات پیام‌رسان‌های بومی خبر داد ویدئو | ربات انسان‌نمایی که می‌تواند خودش باتری‌هایش را تعویض کند با شکایت صدا و سیما، دادگاه بدوی به توقف فعالیت آپارات‌اسپرت رأی داده است (۳۱ تیر ۱۴۰۴) تأثیرات تغییر شکر نوشابه کوکاکولا با نظر ترامپ چه خواهد بود؟ نسخه ویندوز واتساپ حذف می‌شود | جایگزین: نسخه تحت وب مایکروسافت مشکل کُندی ویندوز ۱۱ را برطرف می‌کند ایران موفق به تست زیرمداری با ماهواره‌بر قاصد شد (۳۰ تیر ۱۴۰۴) ایلان ماسک اپلیکیشن هوش مصنوعی Baby Grok را برای کودکان عرضه می‌کند فرآیند تأسیس «خانه کوانتوم ایران» در پژوهشگاه ارتباطات آغاز شد خیانت جنجالی مدیرعامل Astronomer در کنسرت کلدپلی | اندی بایرون مجبور به استعفا شد آمادگی اروپا برای اجرای سختگیرانه‌ترین مقررات تاریخ هوش مصنوعی چرا ایلان ماسک دوران کنونی را بیگ‌بنگ هوش مصنوعی می‌داند؟ آیا شیمی‌درمانی می‌تواند به بازگشت و متاستاز سرطان منجر شود؟ + پاسخ دانشمندان گلکسی F36 5G معرفی شد + مشخصات و قیمت جزئیاتی جدید از مصوبه شورای عالی فضای مجازی درباره کسب‌وکار‌های اینترنتی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) ارائه شکایت جدید ایران از استارلینک به اتحادیه بین‌المللی مخابرات همه چیز درباره نسخه جدید بازی جنگ‌های صلیبی (۲۰۲۵) + سیستم مورد نیاز و گیم پلی واکنش ستار هاشمی به بحث‌های اخیر درباره اینترنت طبقاتی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) چرا بحث «اینترنت طبقاتی» در ایران دوباره جنجالی شد؟ + واکنش‌ها و حواشی
سرخط خبرها

اولین عکس‌ها از رابط کاربری One UI 7 منتشر شد

  • کد خبر: ۲۹۹۷۶۷
  • ۲۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۳
اولین عکس‌ها از رابط کاربری One UI 7 منتشر شد
آپدیت جدید دستگاه‌های گلکسی بوک به ما نشان می‌دهد آیکون‌های رابط کاربری One UI ۷ سامسونگ به چه صورت خواهند بود.

به گزارش شهرآرانیوز، بعد از ماه‌ها تأخیر، سامسونگ قرار است هفته آینده نسخه One UI ۷ را برای دستگاه‌های واجد شرایط منتشر کند، اما برای اینکه بدانید آیکون‌های این رابط کاربری چه طرحی دارند، نیازی نیست تا هفته بعد منتظر بمانید؛ زیرا در آپدیت اخیر، طراحی این آیکون‌ها برای دستگاه‌های گلکسی بوک رؤیت شده است.

اولین عکس‌ها از رابط کاربری One UI 7 منتشر شد

لپ‌تاپ‌های گلکسی بوک سامسونگ اوایل امروز به‌روزرسانی جدیدی برای اپلیکیشن Experience دریافت کردند. سامسونگ این بسته به‌روزرسانی را One UI Book ۶.۱ می‌نامند و از همین نام‌گذاری می‌توان شباهت این رابط‌کاربری با One UI را که برای گوشی‌های هوشمند این شرکت منتشر می‌شود، فهمید.

بعد از نصب این به‌روزرسانی، کاربران گلکسی بوک توانستند برخی آیکون‌های اپ‌های استوک One UI ۷ ازجمله تماس، سامسونگ نوت، SmartThings و Tips را روی دستگاه‌های خود مشاهده کنند. این آیکون‌های جدید را می‌توانید در تصاویر به اشتراک گذاشته‌شده ببینید.

آیکون در نظر گرفته‌شده برای اپلیکیشن سامسونگ نوت تا حدودی عجیب به نظر می‌رسد؛ امیدواریم سامسونگ درنهایت در نسخه پایدار One UI ۷ از آن استفاده نکند. علاوه‌براین، تغییراتی نیز در ظاهر آیکون برنامه Tips دیده می‌شود. به نظر می‌رسد آیکون این برنامه در مقایسه با قبل از سایه‌ای روشن‌تر از زرد استفاده می‌کند. آیکون گرافی این اپلیکیشن نیز کمی ساده‌تر شده است.

اولین عکس‌ها از رابط کاربری One UI 7 منتشر شد

سامسونگ قصد دارد طراحی رابط کاربری One UI خود را به لوازم دیجیتال، تلویزیون‌ها، لپ‌تاپ‌ها، رایانه‌های شخصی و ساعت‌های هوشمند بیاورد. برای رسیدن به این هدف One UI را به تلویزیون‌های هوشمند این شرکت با سیستم‌عامل تایزن آورده است. همین رابط کاربری می‌تواند به‌زودی به لوازم‌خانگی هوشمند سامسونگ که مجهز به نمایشگر هستند نیز اضافه شود.

نسخه بتا One UI ۷ هفته آینده در دسترس کاربران سامسونگ قرار می‌گیرد و نسخه پایدار این رابط کاربری نیز اوایل سال آینده میلادی عرضه می‌شود.

منبع:  دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->