صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

بهروزآذر: برنامه‌های روز زن باید اقشار مختلف زنان جامعه را در برگیرد

  • کد خبر: ۳۰۳۶۷۱
  • ۱۳ آذر ۱۴۰۳ - ۲۳:۲۴
معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور با اشاره به جنایات رژیم منحوس صهیونیستی، گفت: زنان مقاومت در غزه و فلسطین امروز الگو هستند و در مقابل کودک کشی و نسل کشی رژیم اسرائیل ایستادگی می‌کنند. در هفته زن و روز مادر باید بیش از همیشه به جنایات این رژیم کودک کش پرداخته شود و زنانی که از مقاومت حمایت می‌کنند با صراحت لهجه و با صدای بلند، این حمایت خود را از زنان مقاوم غزه و فلسطین بازگو کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، زهرا بهروز آذر در دومین جلسه ستاد مرکزی بزرگداشت هفته زن و روز مادر با حضور نمایندگان دستگاه‌های مختلف عضو ستاد در دفتر مرکزی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برگزار شد، با اشاره به اهمیت نحوه برگزاری برنامه‌های بزرگداشت مقام زن و روز مادر گفت: این برنامه‌ها باید به نحوی باشد که همه اقشار بانوان و زنان جامعه را در بر بگیرد.

وی گفت: حدود ۴۰ میلیون زن و دختر در جامعه داریم و باید برنامه‌های هفته بزرگداشت مقام زن و روز مادر به گونه‌ای باشد که هیچ کس احساس نکند نادیده گرفته شده و برای ۴۰ میلیون نفر تصمیم بگیریم و برنامه داشته باشیم و دستاورد‌های همه اقشار دیده شود.

بهروز آذر تأکید کرد: برنامه‌های میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) باید آنگونه که شایسته مقام عظما و جایگاه والای آن حضرت است برگزار شود.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با توجه به فراگیری و اشتیاق اقشار مختلف جامعه در برگزاری جشن‌های میلاد حضرت زهرا (س) و روز مادر گفت: مناسبت ولادت حضرت زهرا (س) از جمله مناسبت‌هایی است که در تک تک خانه‌ها و در میان همه مردم ایران و همه اقوام و گروهها، گرامی داشته شده و مردم در همه خانه‌ها برای این روز برنامه دارند و این مناسبت کاملا در میان خانواده‌های ایرانی نهادیه شده و با هیچ مناسبت دیگری قابل مقایسه نیست و از این منظر موجب انسجام و همدلی در میان اقشار مختلف جامعه بوده و بسیار وحدت بخش است.

وی خاطرنشان کرد: مردم در پاسداشت این مناسبت، از ما جلوتر هستند و ما باید پشت مردم حرکت کنیم و حمایت کننده و تکمیل کننده جشن‌های آنان باشیم.

بهروز آذر در ادامه چند نکته را مورد تأکید قرار داد و گفت: اولین نکته مهم در برگزاری جشن‌ها و برنامه‌های ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) مراقبت و صیانت از مقام و جایگاه این بانوی بزرگ و الگوی زنان است. لازم است ویژگی‌های شخصیتی و علم و تدبیر ایشان که در کلام و رفتار آن حضرت متجلی بوده و در خطبه فدکیه و سایر فرمایشات ایشان آمده است، برای جوانان و بانوان تبیین و بازگو گردد.

وی اظهار کرد: اولویت برنامه ها، حفظ این سرمایه است و هر برنامه‌ای داریم باید در راستای حفظ و صیانت از این سرمایه عظیم معنوی باشد. اولویت دوم در برگزاری برنامه ها، تبیین و توصیف جایگاه مادر و اهمیت مسئولیت خطیر مادری است.

معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور به مصائب و حساسیت جایگاه مادری و اهمیت فرزند پروری اشاره کرد و گفت: پدران و فرزندان باید قدردان این مقام و جایگاه باشند. لازم است سختی‌ها و دشواری‌های این مسئولیت بزرگ، بیش از پیش بازگو گردد و در مورد این که چرا این مسئولیت دشوار و مهم است، سخن گفته شود.

وی در ادامه برنامه ریزی دقیق برای قشر زنان را به عنوان نیمی از جامعه بسیار مهم و حیاتی برشمرد و اظهار کرد: سومین موضوع در خصوص برنامه‌های هفته زن، تدارک برنامه‌های مفید و تاثیرگذار برای همه زنان جامعه است که نیمی از جمعیت کشور را تشکیل می‌دهند و امروز در همه عرصه‌ها فعال بوده و نقش کلیدی دارند.

بهروز آذر گفت: متأسفانه در عرصه بین‌المللی، اینگونه القاء می‌شود که زنان در ایران از جایگاه متعالی برخوردار نبوده و اجازه رشد و بالندگی به آنان داده نمی‌شود. در صورتی که چنین نیست و همه قوانین جمهوری اسلامی ایران به نحوی است که زنان و مردان از حقوق اجتماعی، سیاسی و امکان رشد برابر برخوردار بوده و این واقعیت‌ها باید بازگو و تبیین گردد.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده تأکید کرد: نظام مقدس جمهوری اسلامی ذیل رهبری حضرت امام خمینی (ره) و زعامت مقام معظم رهبری همیشه نگاه متوازن و توأم با رعایت عدالت به زنان و مردان داشته و عدالت محور است و هفته بزرگداشت مقام زن و روز مادر فرصت مناسبی است که این دستاورد‌ها و واقعیت‌ها بازگو شود و برای جامعه تشریح گردد.

بهروز آذر خاطرنشان کرد: اگر احساس تبعیض و بی عدالتی وجود دارد، به دلیل کم کاری دولت‌ها بوده و کم و کاست اجرایی است و به قوانین نظام مربوط نیست و لذا باید با عملکرد مناسب و دقت نظر در امور اجرایی برطرف گردد.

وی تصریح کرد: ما در دولت موظف هستیم پاسخگوی مردم باشیم و کمک کنیم که زنان به بهترین نسخه خود تبدیل شوند. اگر هدف بانویی تبدیل شدن به یک مادر نمونه است باید شرایط و امکانات، برای فرزندپروری و درکنار فرزند بودن برای او فراهم شود. اگر بانویی به دنبال تحصیل علم است باید شرایط برایش فراهم باشد و هر عزیز و بانویی که هدفی را دنبال می‌کند، راه پیشرفت برایش هموار شود که بهترین خودش باشد و در این راستا به همه بانوان کمک کنیم.

معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور همچنین به ضرورت برپایی نمایشگاه ملی زنان با مشارکت دستگاه‌ها و سازمان‌های مختلف اشاره و اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران در حوزه زنان دستاورد‌های زیادی داشته و جای دارد با همکاری همه دستگاه‌ها و سازمان‌ها و مردم، نمایشگاه ملی زنان برپا شود تا این دستاورد‌ها به نمایش گذاشته شده و موجب بروز و ظهور توانمندی‌ها و استعداد‌های بانوان کشور شود.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.