به گزارش شهرآرانیوز؛ متاسفانه در سالهای اخیر عمر زندگیهای مشترک روند نزولی یافته و بسیاری از زوجین در همان سالهای ابتدایی زندگی مشترک از هم جدا میشوند.
در گذشته طلاق امری زشت و ناپسند تلقی میشد و زوجین با مشکلات فراوانی که داشتند، زندگی مشترک خود را به هم نمیزدند تا دید دیگران به آنها عوض نشود، اما امروزه با تغییر نگرش جامعه نسبت به امر طلاق زوجین با ظهور اختلافات اولیه به جدایی و طلاق فکر میکنند.
حل نکردن بحران هویت و رسیدن به تعریف مشخص از خود یکی از مهمترین علتهای طلاق زودهنگام است که ریشه در دوران قبل از ازدواج دارد. فردی که شناخت کافی از خود به دست نیاورده و نمیتواند تکلیفش را با دیگران مشخص کند و آمادگی تشکیل زندگی مشترک را ندارد اگر وارد چنین تعهدی شود سریعا با وجود مشکلات کوچک تن به طلاق میدهد، زیرا این فرد هویت مستقلی از خود ندارد و به دیگران اجازۀ دخالت در روابط خود را میدهد.
یکی از عواملی که احتمال طلاق را در سال اول افزایش خواهد داد، آشنا نبودن زوجین به مهارتهای حل مساله و برقراری ارتباط و مهارتهای فردی، گفتوگو، گوش کردن، همدلی، صبر، گذشت، تاب آوری، مسئولیت پذیری و تعهد و مدیریت هیجانها به خصوص خشم است. افراد در دوران مجردی و با گذشت زمان باید این مهارتها را یاد بگیرند.
یکی از علتهای مهمی که منجر به طلاق زوجین میشود، عدم شناخت و آگاهی کافی از خصوصیات، ویژگیهای طرف مقابل است. زوجین در زندگی مشترک باید از نظر ظاهر و آراستگی، اخلاقی، مذهبی، سطح در آمد، رفاه، پیشرفت و… تفاهم داشته باشند. عدم تفاهم زوجین سبب طلاق می شود.
منبع: نمناک