صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

آموزش آشپزی نوجوان | گندم برشته

  • کد خبر: ۳۰۶۲۰۱
  • ۲۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۵
وقتی می‌شود با خوردنی‌های خوش‌مزه و سالم همیشه سرحال و پرانرژی باشیم، چرا این خوراکی‌های خوب را به همدیگر معرفی نکنیم؟! امروز می‌خواهیم درباره‌ی «گندم برشته» یا همان «گندمک» و فایده‌های آن صحبت کنیم.

ستاره خوشبختی - قدیم‌ها، گندم برشته یکی از خوراکی‌های اصلی فصول سرد سال به‌شمار می‌رفته است، اما این‌طور نیست که امروزه دیگر محبوب نباشد.

در بسیاری از شهر‌ها و روستا‌های کشورمان، گندم برشته در سفره یلدا هم به چشم می‌خورد. بعضی پدر و مادر‌ها هنوز برای تغذیه‌ی مدرسه فرزندشان از این خوراکی خوش‌مزه و مقوی استفاده می‌کنند.

خوب است بدانید که گندم برشته شیرین‌شده پر از پروتئین گیاهی، ویتامین‌های گروه «بی» و  عناصری مانند آهن، مس و روی است و نمی‌گذارد شما دچار ضعف شوید.

همچنین، اگر به بیماری‌های پوستی، قلبی و تنگی نفس مبتلا باشید، خوردن این خوراکی در کنار روال درمانتان، شما را زودتر خوب می‌کند. بچه‌های عزیز، دقت کنید که نباید در مصرف این خوش‌مزه مقوی زیاده‌روی کرد؛ زیرا باعث اضافه‌وزن می‌شود.

خب حالا دست به کار شوید با کمک مادر یا خواهرتان گندم‌ها را بشویید و با آب بپزید. پس از ۴۵ دقیقه گندم‌ها را به مدت ۲۰ دقیقه در هوای آزاد یا کنار بخاری روی توری یا پارچه‌ی نازک تمیز، خشک کنید.

گندم‌های خشک‌شده را داخل ماهیتابه با کمی روغن تفت دهید و مرتب هم بزنید تا پف کنند. بعد به آن شکر یا کمی نمک بزنید.

 

چی لازم داریم؟

گندم: یک لیوان

آب: چهار لیوان

شکر یا نمک: به میزان لازم

روغن مخصوص سرخ‌کردنی: صد گرم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.