صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

سقف وام کرونا چقدر است و چند ضامن می‌خواهد؟ + جزئیات

  • کد خبر: ۳۱۱۴۳
  • ۳۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۸
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی گفت: بنگاه‌هایی شامل دریافت تسهیلات قرار می‌گیرند که از سال گذشته تاکنون فعال بوده‌اند و نیرو‌های کار خود را تعدیل نکرده و کارگران آن‌ها از بیمه بیکاری استفاده نکرده باشند.

نجمه سرباز/شهرآرانیوز، محمد سنجری در گفتگو با خبرنگار ما، با بیان اینکه بنگاه‌هایی که کد کارگاهی از سازمان تأمین اجتماعی داشته باشند، می‌توانند این تسهیلات را دریافت کنند، افزود: این بنگاه‌ها پس از تأیید اطلاعات و استمرار اشتغال آن‌ها از سوی تأمین اجتماعی و ستاد ملی مقابله با کرونا برای پرداخت تسهیلات حمایتی انتخاب و معرفی می‌شوند، ولی اگر ارتباط بیمه‌ای با تأمین اجتماعی نداشته باشند، مشمول دریافت تسهیلات حمایتی نمی‌شوند.

 

به گفته وی، در صورتی که تعدادی از بیمه‌شدگان کارگاه از بیمه بیکاری استفاده کرده باشند، به تعداد کارگران باقی‌مانده در کارگاه که بیمه بیکاری استفاده نکرده‌اند می‌توانند از تسهیلات استفاده کنند.


سنجری افزود: تعداد ۲۰ بانک و مؤسسه مالی‌اعتباری برای دریافت تسهیلات در سامانه قابل انتخاب هستند که ۱۹ بانک در استان فعال‌اند و متقاضیان می‌توانند بعد از ثبت‌نام، بانک مدنظر خود را انتخاب کنند و هر کارفرمایی که ثبت‌نام کند و بتواند داده‌های فهرست تأمین اجتماعی را در اختیار این سازمان قرار دهد، کار تأمین تسهیلاتش سریع‌تر انجام خواهد شد.

 

وی اضافه کرد: تسهیلات به کسب‌وکار‌هایی پرداخت می‌شود که از پارسال تا کنون در همین مشاغل فعال باشند، حفظ بیمه کارگرانی که تسهیلات آن‌ها دریافت شده است تا پایان سال ۹۹ الزامی نیست و حق بیمه کارفرمایی یا خویش‌فرمایی باید پرداخت شده باشد. در صورتی که تعدادی از بیمه‌شدگان کارگاه از بیمه بیکاری استفاده کرده باشند، به تعداد کارگران باقی‌مانده در کارگاه که از بیمه بیکاری استفاده نکرده‌اند می‌توانند از تسهیلات استفاده کنند.

 

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی با بیان اینکه مبلغ تسهیلات کرونا بسته به تعداد نیرو‌های هر واحد متغیر است، افزود: به ازای هر نیروی کار ۱۲۰ میلیون ریال و واحد‌هایی که بر اساس مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا تعطیل شده‌اند، به ازای هر نیروی کار ۱۶۰ میلیون ریال دریافت می‌کنند.


سنجری افزود: مبلغ ۱۲۰ میلیون ریال با ارائه سفته متقاضی و مبالغ بالاتر تا ۱۸۰۰ میلیون ریال با ارائه سفته و معرفی ضامن و بیش از این مبلغ با وثیقه مورد قبول بانک پرداخت می‌شود. نرخ سود تسهیلات ۱۲ درصد و بازپرداخت پس از تنفس تا پایان شهریورماه سال ۹۹ به مدت ۲ سال است.


وی ادامه داد: درخواست‌های تسهیلات رانندگان به تأیید دستگاه نیاز ندارد و به‌طور مستقیم به بانک ارجاع می‌شود. مبلغ تسهیلاتی که به رانندگان پرداخت می‌شود، به‌عنوان خویش‌فرما ۶۰ میلیون ریال است.


برای بنگاه‌های با نیروی شاغل کمتر از ۵۰ نفر، ۷۰ درصد حمایت در قبال دستمزد خواهد بود و ۳۰ درصد به‌عنوان سرمایه در گردش درنظر گرفته شده است. برای بنگاه‌های بزرگ‌تر نیز ۵۰ درصد به‌عنوان دستمزد و ۵۰ درصد به‌عنوان سرمایه در گردش منظور شده است.

 

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.