صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

پخت روزانه ۲۰ هزار پرس غذا در مهمان‌سرا‌های حضرت‌رضا(ع)

  • کد خبر: ۳۱۱۵۲۳
  • ۳۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۲
مدیر مهمان‌سرا‌ها و آشپزخانه حضرت رضا(ع)، از پخت روزانه ۲۰ هزار پرس غذای گرم در آشپزخانه‌های حضرتی، خبر داد.
رضا نوایی
خبرنگار رضا نوایی

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر سیدمهدی طالبیان در این باره اظهار کرد: هرساله خیل عظیمی از دلدادگان حضرت رضا(ع)، مهمان خوان بابرکت این امام همام در حرم مطهر رضوی می‌‍‌شوند و از غذای خوش‌طعم مهمان‌سرا‌های این آستان مقدس در وعده‌های مختلف، متنعم می‌شوند.

وی افزود: پذیرایی از زائران و مجاوران در صحن‌وسرای رضوی، قدمتی طولانی دارد و شاید بتوان از آن به‌عنوان یکی از مهم‌ترین خدمات حرم مطهر به ارادتمندان امام هشتم(ع) نام برد که در پرتو نذورات و موقوفات مردمی، همچنان دنبال می‌شود.

طالبیان مأموریت اصلی مهمان‌سرا‌های حضرتی را ارائه خدمت پذیرایی به مهمانان و مدعوین این آستان مقدس ذکر کرد و ادامه داد: روزانه حدود ۲۰ هزار پرس غذا در وعده‌های ناهار و شام، در دو مهمان‌سرای «غدیر» و «حُر عاملی» برای خدمه و زائران طبخ می‌شود که این آمار در ایام و مناسبت‌های خاص سال، افزایش می‌یابد.

وی اضافه کرد: کارکنان این مهمان‌سراها با نظارت بر فرایند خرید مواد اولیه مرغوب و درجه یک، فرایند حین پخت و همچنین نظارت بر فرایند توزیع و پذیرایی از زائران، تلاش دارند تا با رعایت تمامی الزامات استاندارد و دستورالعمل‌های بهداشتی، غذایی سالم و درخور شأن و شایسته زائران را، طبخ و آماده‌سازی کنند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.