صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

قطع برق امسال هزار و ۱۹۰ میلیارد ریال به شیلات خراسان رضوی خسارت زد

  • کد خبر: ۳۱۲۱۹۳
  • ۰۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۱
مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: قطع برق و تبعات ناشی از آن به صورت مستقیم و غیرمستقیم، در سال جاری معادل هزار و ۱۹۰ میلیارد ریال به بخش شیلات و پرورش آبزیان استان خسارت زده است.
مریم  احمدی
خبرنگار مریم احمدی

مجید طاهرپور روز چهارشنبه (۳ بهمن ۱۴۰۳) در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز افزود: خسارت مستقیم قطع برق شامل تلفات ناشی از قطع انرژی در مزارع پرورش ماهی استان معادل ۹۰ میلیارد ریال است و خسارات غیرمستقیم یا پنهان شامل خسارت به ادوات، کاهش رشد و کاهش تولید معادل هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال می‌شود.

مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی بیان کرد: در خسارت غیرمستقیم، به عنوان نمونه با سوختن دستگاه‌های تغذیه ماهی شاهد خسارت هستیم یا در زمان قطعی برق به دلیل عدم تغذیه ماهیان توسط دستگاه‌ها شاهد کاهش دوره رشد و خسارت‌های ناشی از آن هستیم.

این مسئول اظهار کرد: استان خراسان رضوی در زمینه پرورش ماهیان زینتی‌ دارنده رتبه نهم، در تولید گوشت خاویاری دارنده رتبه هشتم و در تولید خاویار دارنده رتبه ششم کشور است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.