قانون دوره ششم شورا‌های شهر تا ۲۷ خرداد ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد عارف: تحقق شعار سال نیازمند حفظ آرامش و امنیت کنونی در کشور است نتانیاهو بازهم خواستار خلع سلاح حماس شد تأکید آیت‌الله علم‌الهدی بر اولویت‌بندی پروژه‌های شهری| مردم باید در جریان ظرفیت‌های شهر قرار بگیرند حمله یمن به فرودگاه بن‌گوریون با موشک بالستیک (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) جزییات پاسخ ایران به نامه رئیس جمهور آمریکا از زبان پزشکیان کنترل شهرک زاپوریژیا در دونتسک به دست ارتش روسیه افتاد (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) ۲۰ فلسطینی در حملات هوایی رژیم صهیونیستی به نوار غزه به شهادت رسیدند (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) شلیک دو فروند موشک از یمن به سمت فلسطین اشغالی (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) مهاجرانی: مذاکره غیرمستقیم با آمریکا در دستورکار قرار گرفته است توضیح وزارت امور خارجه در مورد حواشی رسانه‌ای مرتبط با تبادل نامه بین ایران و آمریکا ماجرای سوء‌قصد ناموفق به پوتین چه بود؟ دبیرکل حزب الله لبنان: دولت لبنان باید هرچه سریع‌تر بازسازی را آغاز کند قالیباف: ناترازی‌ها در مدیریت و نوع نگاه است اطلاعیه پلیس درباره صورت خونین یکی از تحصن‌کنندگان حجاب چه بود؟ | خودزنی، فحاشی، پرخاشگری و هتک حرمت برخی از تحصن‌کنندگان دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با فرستاده دبیرکل سازمان ملل در امور یمن گفت‌و‌گو ایران و ژاپن درباره موضوع هسته‌ای و رفع تحریم‌ها (۹ فروردین ۱۴۰۴) در تماس تلفنی اردوغان با پزشکیان چه مسائلی مطرح شد؟ منابع مصری مدعی موافقت حماس با طرح جدید آتش بس شدند (۹ فروردین ۱۴۰۴) دستور ترامپ برای اخراج کارکنان «صدای آمریکا» به طور موقت لغو شد یک رسانه عربی: تهران به تمام بند‌های نامه ترامپ پاسخ داده است وقوع انفجار در بلوچستان پاکستان (۹ فروردین ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی به هدف قرار دادن امدادگران در غزه اعتراف کرد (۹ فروردین ۱۴۰۴) شرط زلنسکی برای امضای توافق معدنی با ترامپ انتقال ۴۳ ایرانی محبوس در زندان‌های عراق به کشور رئیس مجلس به گیلان سفر می‌کند (۹ فروردین ۱۴۰۴) هشدار سازمان ملل: همه چیز در غزه از جمله زندگی رو به پایان است
سرخط خبرها

ایران و آذربایجان برای تبادل الکتریکی برق تا سقف هزار مگاوات توافق کردند

  • کد خبر: ۳۱۲۱۴۰
  • ۰۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۲
ایران و آذربایجان برای تبادل الکتریکی برق تا سقف هزار مگاوات توافق کردند
وزیر نیرو جمهوری اسلامی ایران با معاون نخست وزیر جمهوری آذربایجان در زمینه ایجاد مسیر‌های ارتباط الکتریکی و روش‌های عملیاتی کردن آن توافق کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، عباس علی آبادی وزیر نیرو به همراه مدیران ارشد وزارت نیرو جمهوری اسلامی ایران عصر امروز با شاهین مصطفی‌اف معاون نخست وزیر جمهوری آذربایجان و هیات همراه در محل وزارت نیرو دیدار و گفت‌و‌گو کردند.

در این دیدار دو طرف بر سر موضوعات مختلف فنی و مهندسی دو حوزه آب و برق شامل مواردی، چون اتصال الکتریکی شبکه برق ایران و آذربایجان، ساخت و تکمیل نیروگاه برقابی سد قیزقلعه سی، فرایند ساخت سد‌های اردوباد و مارازاد و انجام مطالعات زیست محیطی در زمینه پروژه‌های مهندسی مشترک به بحث و تبادل نظر پرداختند.

عباس علی آبادی در این دیدار با تأکید بر لزوم تسریع در فرایند تکمیل نیروگاه برقابی سد قیزقلعه‌سی گفت: با توجه به احداث و افتتاح سد قیزقلعه سی و منابع آب کافی در رود ارس، امکان مناسبی در نقطه صفر مرزی میان ایران و آذربایجان برای تولید انرژی برق و استفاده حداکثری از مواهب الهی وجود دارد که باید در این زمینه تسریع صورت پذیرد.

وی ادامه داد: در خصوص فرایند ساخت و بهره‌برداری از سد‌های اردوباد و مارازاد وزارت نیرو آمادگی دارد با همکاری و هماهنگی سازمان محیط زیست نسبت به انجام مطالعات زیست محیطی این پروژه‌ها و تسریع در فرایند اجرای پروژه‌ها با وزارت انرژی آذربایجان همکاری کند.

وزیر نیرو در بخش دیگر سخنان خود بر لزوم توسعه زیرساخت‌های اتصال الکتریکی بین ایران و جمهوری آذربایجان تاکید و تصریح کرد: با توجه به اعلام آمادگی مقامات ارشد کشور روسیه برای اتصال الکتریکی با ایران، جمهوری آذربایجان می‌تواند به عنوان حلقه اتصال برق ایران و روسیه نقش ایفا کند تا با ایجاد ارتباط الکتریکی برق سه کشور، شبکه برق قدرتمندی در منطقه ایجاد شود.

علی آبادی همچنین با اشاره به تبادل برق میان دو کشور افزود: با توجه به مشکلاتی که جمهوری آذربایجان در تأمین برق کافی برای منطقه نخجوان دارد، ایران این آمادگی را دارد تا از طریق جمهوری آذربایجان برق وارد کرده و در نقطه صفر مرزی با نخجوان به آذربایجان برای حل مشکل برق نخجوان برق تحویل دهد.

شاهین مصطفی‌اف، معاون نخست وزیر جمهوری آذربایجان نیز در این جلسه با استقبال از ایده ارتباط الکتریکی میان ایران، آذربایجان و روسیه گفت: اجرای کامل و دقیق این طرح نیاز به انجام مطالعات فنی و مهندسی دارد که امیدواریم در کوتاه‌ترین زمان ممکن با تعامل سه کشور به نتیجه برسد.

مصطفی‌اف در همین رابطه افزود: با توجه به اینکه جمهوری آذربایجان در تأمین برق مورد نیاز منطقه نخجوان به دلیل نداشتن مرز زمینی مشکل دارد، آماده است تا هزار مگاوات برق به ایران از طریق مرز‌های شرقی تحویل دهد و به همین میزان برق در منطقه صفر مرزی ایران و نخجوان تحویل بگیرد.

وی در ادامه با اشاره به توانمندی و تجربه مهندسان ایرانی در حوزه ساخت سد و نیروگاه برقابی گفت: برای تکمیل نیروگاه برقابی سد قیزقلعه سی و ساخت و بهره‌برداری از سد‌های اردوباد و مارازاد جمهوری آذربایجان به همکاری و استفاده از ظرفیت مهندسان ایرانی نیاز دارد.

در پایان این نشست مقرر شد کمیسیون‌های فنی و مهندسی مشترک ایران و آذربایجان به صورت منظم جلسات خود را با هدف تکمیل و اجرای پروژه‌های مشترک به صورت منظم برگزار کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->