صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

۲ انتصاب جدید در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی

  • کد خبر: ۳۱۴۴۰۴
  • ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۲
رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با صدور احکامی معاون توسعه روابط و مطالعات منطقه‌ای و بین‌المللی و معاون توسعه همکاری‌های علمی و فرهنگی این سازمان را منصوب کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام محمدمهدی ایمانی‌پور با صدور حکمی عبدالرضا راشد را به عنوان معاون توسعه روابط و مطالعات منطقه‌ای و بین‌المللی این سازمان منصوب کرد.

هدایت و نظارت بر فعالیت‌های نمایندگی‌های فرهنگی ایران در خارج از کشور به منظور توسعه مناسبات و همکاری‌های فرهنگی با مؤسسات و سازمان‌های منطقه‌ای و بین‌المللی و نیز مراکز و انجمن‌های فرهنگی اسلامی در نقاط مختلف دنیا از وظایف این معاونت است.

همچنین، هدایت و حمایت از تبلیغات قرآنی و دینی در سراسر جهان با استفاده از ابزار‌های مناسب و با همکاری واحد‌های ذی‌ربط، بهره‌گیری از توان کارشناسی آن معاونت و تقویت بنیه کارشناسی و تبدیل این ظرفیت به توان ملی و تأکید بر بلوغ سازمانی از دیگر وظایف معاونت بین‌الملل برشمرده شده است.

سرپرست معاونت امور بین‌الملل، مشاور رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در امور بین‌الملل، معاون بین‌الملل مجمع جهانی اهل بیت (ع)، معاون توسعه مدیریت و منابع مجمع جهانی اهل بیت (ع)، وابسته فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در استانبول، معاون ارتباطات دفتر نمایندگی ولی فقیه در جمهوری آذربایجان، مدیرکل اجتماعی و شورا‌های استانداری اردبیل، مشاور استاندار اردبیل و مدیرکل حوزه استانداری از سوابق اجرایی راشد است.

ایمانی پور در حکمی دیگر حسین دیوسالار را به عنوان معاون توسعه همکاری‌های علمی و فرهنگی این سازمان منصوب و اهتمام به مرجعیت سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در حوزه دیپلماسی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران را یکی از مأموریت‌های معاون جدید توسعه همکاری‌های علمی و فرهنگی عنوان کرده است.

وی همچنین بر اهتمام به ظرفیت ایرانیان خارج از کشور و ارائه خدمات فرهنگی شایسته به آنان، برنامه ریزی برای حضور تاثیر گذار اصحاب فرهنگ در مراکز و محیط‌های فرهنگی-هنری خارج از کشور تاکید کرده است.

در این حکم، کمک به توسعه صادرات خدمات و محصولات فرهنگی، تسهیل و توسعه همکاری‌های علمی مراکز حوزوی و دانشگاهی کشور با مراکز و موسسات علمی-دانشگاهی خارج از کشور، کمک به توسعه گفت‌و‌گو‌های فرهنگی با مرکز علمی و فرهنگی خارج از کشور، اهتمام به موضوع زنان و خانواده و ایجاد ائتلاف‌های مورد انتظار در این حوزه و اهتمام به رویکرد تمدنی در فعالیت‌های علمی-فرهنگی برون مرزی از جمله ماموریت‌هایی است که رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برای دیوسالار در نظر گرفته است.

دیوسالار دکترای جامعه شناسی سیاسی دارد و پیش از این در مناصب مختلف داخلی، خارجی و دیپلماتیک مسئولیت داشته که از سوابق مدیریتی وی می‌توان به رایزن فرهنگی کشورمان در ژاپن و فیلیپین، مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، دبیر شورای عالی سازمان، مدیر کل امور ایرانیان خارج از کشور و دبیر کارگروه تخصصی فرهنگ و رسانه شورای عالی ایرانیان اشاره کرد.

مدیر کل روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان، قائم مقام دبیرخانه شورای اطلاع رسانی دولت، مشاور رییس مرکز بررسی‌های استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام، مدیر اتحادیه‌ها و قرارداد‌های بین المللی سازمان صدا و سیما، رئیس شورای راهبردی عرصه رسانه ستاد برنامه ریزی و مهندسی روابط فرهنگی و بین المللی، مشاور دبیر کل و ریاست اداره آمریکا مجمع جهانی اهل بیت (ع) و عضو شورای راهبردی بین المللی دبیرخانه کارگروه ساماندهی مد و لباس وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از دیگر مسئولیت‌های اوست.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.