یادی از محمدتقی شریعتی، عالم فقید خراسانی | کانون نشر حقیقت درس‌هایی از نهج‌البلاغه | مالیات نماز صبح یکی از اعمال با فضیلت در روایات اسلامی‌ است | وقت خوب رحمت بیش از ۲۳۰ هزار موقوفه در کل کشور به ثبت رسیده است آمادگی موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در طراحی و اجرای برنامه‌های خلاقانه ویژه جوانان تشرف ۵ هزار سالمند به حرم مطهر امام‌رضا(ع)، در قالب طرح «معین‌الضعفا» رقابت ۱۱۱ ورزشکار در جشنواره فرهنگی‌ورزشی رضوی استاندار خراسان رضوی خواستار تسریع در تکمیل موزه دفاع مقدس شد مشهد، میزبان دوازدهمین اجلاسیه معاونان پژوهش حوزه‌های علمیه سراسر کشور آغاز اعزام عمره‌گزاران از اواسط محرم ۱۴۰۴ | بیش از ۵ میلیون نفر در نوبت ۱۴ عنوان برنامه فرهنگی، اجتماعی و زیارتی در مشهد در دهه کرامت ۱۴۰۴ اجرا می‌شود مهلت واریز وجه قربانی حج تمتع ۱۴۰۴ تمدید شد نمایشگاه عکس و گرافیک در بزرگداشت مقام حضرت فاطمه معصومه (س) برپا می‌شود کمک حجاج ایرانی به مردم غزه | زائران حج از عربستان سوغات خریداری نکنند سعید مجیدی مدیر کل تبلیغ و ترویج امور قرآن و عترت (ع) وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شد تعظیم مقام مرحوم میرزا علی آهی، پیرغلام اهل‌بیت(ع)، در گام اول رویداد ستایشگری تاکید آیت الله مکارم شیرازی بر کاهش قیمت و مدت سفر حج تمتع زائران ایرانی آخرین مهلت ارسال پایان‌نامه‌های برتر دینی و قرآنی اعلام شد مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه کشور بیش از ۱۰۰ طرح تحولی را به مرحله اجرا گذاشته است ۷۳ زائر ایرانی از حج تمتع ۱۴۰۴ بازماندند
سرخط خبرها

انتصاب رمضان شریف، به عنوان رئیس ستاد مرکزی روز جهانی قدس

  • کد خبر: ۳۱۶۱۷۹
  • ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۶
انتصاب رمضان شریف، به عنوان رئیس ستاد مرکزی روز جهانی قدس
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با صدور حکمی «رمضان شریف» را به عنوان رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت انتفاضه و روز جهانی قدس منصوب کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام محمدحسین موسی‌پور در حکمی به رمضان شریف نوشت: مساله فلسطین به عنوان کانون مرکزی نزاع راهبردی میان امت اسلامی و نظام سلطه، نه صرفاً یک مسئله ملی یا منطقه‌ای، بلکه مؤلفه‌ای بنیادین در معادلات ژئوپلیتیکی (جغرافیای سیاسی) و هویتی جهان اسلام است.

وی افزود: روز جهانی قدس، میراث ماندگار معمار کبیر انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی (قدس‌الله‌نفسه‌الزکیه)، نقطه عطفی در تبدیل فلسطین به یک گفتمان فراگیر جهانی و مقاومتی پایدار در برابر پروژه استعماری و آپارتاید صهیونیستی بوده و استمرار این گفتمان در اندیشه و راهبرد‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی، امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی)، نشان از یک جهت‌گیری کلان و منسجم در مبارزه با سیاست‌های توسعه‌طلبانه و نژادپرستانه رژیم صهیونیستی دارد.

نماینده ولی فقیه در شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی اضافه کرد: تحولات اخیر در صحنه میدانی فلسطین، به‌ویژه عملیات طوفان الاقصی، نشانه‌ای آشکار از ورود مقاومت به مرحله‌ای نوین در بازتعریف معادلات امنیتی منطقه‌ای و فرسایش قدرت بازدارندگی رژیم اشغالگر است و این تحول، نه‌تنها عزم و اراده ملت فلسطین در مسیر آزادی را تثبیت کرده، بلکه ظرفیت هم‌افزایی نیرو‌های مقاومت و جبهه جهانی ضدصهیونیستی را به سطحی کم‌سابقه ارتقا داده است.

وی ادامه داد: در این میان، توطئه جدید آمریکا و رژیم صهیونیستی در کوچ اجباری و پاک‌سازی نژادی با هدف تصرف غزه، بار دیگر نشان می‌دهد که مساله فلسطین، نقطه کانونی تقابل اراده‌های جهانی است و در این شرایط، تعمیق آگاهی عمومی، سازماندهی حرکت‌های اعتراضی و ایجاد اجماع بین‌المللی علیه تداوم اشغالگری و جنایات جنگی رژیم صهیونیستی، ضرورتی غیرقابل انکار است که در چارچوب مأموریت‌های ستاد بزرگداشت انتفاضه و روز قدس تعریف می‌شود.

موسی پور در پایان نوشت: نظر به تجارب ارزشمند جنابعالی در عرصه رسانه‌ای، فرهنگی و سیاسی در حمایت از مقاومت اسلامی و تقویت جریان آگاهی‌بخش جهانی، شما را به‌عنوان رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت انتفاضه و روز جهانی قدس سال ۱۴۰۴ منصوب می‌نمایم. انتظار می‌رود با بهره‌گیری از ظرفیت‌های فکری، رسانه‌ای و دیپلماتیک، زمینه‌ساز انسجام‌بخشی به فعالیت‌های مرتبط با فلسطین، توسعه ابتکارات نوین در حمایت از ملت مظلوم فلسطین و تقویت جبهه مقاومت باشید.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->