صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

رانندگانی که فاصله طولی را رعایت نکنند، جریمه می‌شوند

  • کد خبر: ۳۱۴۴۴۴
  • ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۰
رئیس پلیس راه راهور فراجا با اشاره به اجرای طرح پایش سرعت و فاصله طولی خودرو‌ها از ۱۰ بهمن، گفت: در راستای کنترل این تخلف در پنج روز نخست اجرای این طرح، بیش از ۵۲ هزار پیامک هشدار به رانندگان متخلف ارسال شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سرهنگ احمد کرمی اسد با تأکید بر اینکه عدم رعایت فاصله طولی یکی از عوامل اصلی بروز تصادفات در معابر برون‌شهری است و این تخلف علاوه بر ایجاد تصادفات چندوسیله‌ای، موجب انسداد معابر و افزایش ترافیک می‌شود، اظهار کرد: در حال حاضر پیامک‌ها جنبه هشداردهنده دارند و هدف از ارسال آنها، آگاه‌سازی رانندگان از خطرات این تخلف است. از فروردین‌ماه سال آینده، رانندگانی که فاصله طولی را رعایت نکنند، جریمه خواهند شد.

تأثیر عدم رعایت فاصله طولی در تصادفات جاده‌ای

وی بیان کرد: ۲۵ تا ۳۰ درصد تصادفات برون‌شهری ناشی از عدم رعایت فاصله طولی و تخطی از سرعت مطمئنه است. این تخلفات علاوه بر تصادفات چندوسیله‌ای، موجب انسداد معابر و افزایش ترافیک شده و رفتار‌هایی مانند پر کردن فاصله طولی توسط برخی رانندگان، مشکلات ترافیکی را تشدید می‌کند. این رفتار‌ها به‌عنوان ناهنجاری ترافیکی شناخته شده و نیازمند مدیریت و اصلاح است.

اقدامات پلیس راهور برای کنترل تخلفات

رئیس پلیس راه راهور فراجا افزود: پلیس با تحلیل آمار تصادفات، تصمیم به کنترل جدی این تخلف گرفته است. در گذشته به دلیل نبود تجهیزات شناسایی، امکان ثبت و اعمال قانون برای این تخلف محدود بود و تنها پس از وقوع تصادف اقدامات قانونی انجام می‌شد؛ اما اکنون پلیس با استفاده از تجهیزات جدید و ارسال پیامک‌های هشدار، گام‌های مؤثری در این زمینه برداشته است.

سرهنگ کرمی اسد عنوان کرد: از رانندگان می‌خواهیم که برای رعایت فاصله طولی از قاعده دو ثانیه استفاده کنند. این قاعده به این صورت است که وقتی یک وسیله نقلیه از یک شاخص ثابت مانند تیر چراغ‌برق یا پایه تابلو عبور می‌کند، خودروی پشتی باید با تأخیر حداقل دو ثانیه به همان نقطه برسد. این معیار در شرایط عادی جاده‌ای، حداقل فاصله ایمن محسوب می‌شود و باید توسط تمامی رانندگان رعایت شود.

رئیس پلیس راه راهور فراجا ادامه داد: یکی از دیگر روش‌ها محاسبه بر اساس سرعت خودرو است. سرعت خودرو (برحسب کیلومتر بر ساعت) را بر ۱۰ تقسیم کرده و عدد حاصل را در خودش ضرب کنید. به‌عنوان مثال، در سرعت ۷۰ کیلومتر بر ساعت، فاصله ایمن ۴۹ متر است.

وی خاطرنشان کرد: رعایت فاصله طولی مناسب، پیشگیری از تصادفات و حفظ ایمنی جاده‌ها را تضمین می‌کند. این اقدام به رانندگان زمان کافی برای واکنش در شرایط غیرمنتظره می‌دهد. از رانندگان می‌خواهیم از رفتار‌های نادرستی که منجر به پر شدن فاصله ایمن بین خودرو‌ها می‌شود، خودداری کرده و با رعایت اصول ایمنی به بهبود وضعیت ترافیکی کمک کنند.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.