تلفن همراه و لپ‌تاپ همه دانشجویان بیمه می‌شود | توضیحات جدید وزیر علوم درباره پرونده قتل دانشجوی دانشگاه تهران رئیس کانون وکلای خراسان: مهم‌ترین انگیزه برای حفظ استقلال کانون وکلا، دفاع بدون لکنت از موکلین است رئیس اتحادیه اسکودا: نهاد وکالت و رسانه هم‌سو با یکدیگر حرکت می‌کنند پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد تحت وب از ابتدای سال ۱۴۰۴ ۵ تأثیر روحی‌روانی دورریختن وسایل اضافی خانه اعلام وضعیت اضطراری به دلیل شیوع دنگی در ایالت سائوپائولو برزیل راهکارهایی برای توجه مردان به فعالیت‌های بدنی | ورزش، راهی به سمت سلامت انگیزه سرقت، عامل اصلی قتل دانشجو دانشگاه تهران اعلام شد توضیحات سرپرست دادسرای جنایی تهران در بازسازی صحنه قتل دانشجوی دانشگاه تهران نشست صمیمانه دانش‌بنیان‌های استان خراسان با وزیر علوم | چشم‌انداز صادرات یک میلیارد دلاری از پارک خراسان دولت باید به قانون زایمان طبیعی جامه عمل بپوشاند این خطای بهداشتی موجب وزوز گوش می‌شود همکاری‌های ایران و ژاپن در حفاظت از تالاب‌ها | پروژه جدید در راه است مصرف این سبزی‌ها می‌تواند از سفیدشدن مو‌ها جلوگیری کند ۲ هزار و ۵۷۳ سگ و گربه صاحب‌دار در تربت‌حیدریه علیه هاری واکسینه شدند روایتی از خطرات دست‌فروشی در حاشیه جاده بهشت‌رضا(ع) مشهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲ اسفند ۱۴۰۳) | بارش برف و باران از هفته آینده ماجرای جنایت مسلحانه و خانه‌هایی که به آتش کشیده شد سهم ۵۳ درصدی زنان در کنکور ارشد ۱۴۰۴ بیش از ۱۱ هزار و ۵۰۰ بازدید نظارتی از تأسیسات گردشگری خراسان رضوی ثبت شد صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در پی پیش‌بینی سرمای شدید (۲ اسفند ۱۴۰۳) بارش باران در خراسان رضوی و ۲۲ استان دیگر | کاهش ۱۲ درجه‌ای دما (۲ اسفند ۱۴۰۳) هشدار درباره زمین‌خوردن سالمندان در ایام خانه‌تکانی یک پُک قلیان برابر با ۲۰۰ نخ سیگار ضرر دارد افسرده‌ها ۳۰ درصد زودتر به بیماری‌های مزمن مبتلا می‌شوند زمان دقیق پرداخت عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی اعلام شد درباره معضل کارتن خوابی در مکان های عمومی مشهد | سایه اعتیاد بر چهره شهر پلیس مشهد ۷ عضو یک باند بزرگ سرقت را  دستگیر کرد | باند نوجوانان شرور متلاشی شد فوت پنج نفر در تصادف خونین پژو و پراید در خراسان رضوی + تصاویر (اول اسفند ۱۴۰۳) فوت زن جوان در حادثه تصادف در کاشمر خراسان رضوی | ۳ نفر مصدوم شدند (یکم اسفند ۱۴۰۳) اردوی زیارتی ۱۴۰۰ دانش آموز عشایر در مشهد| وزیر آموزش و پرورش: تحصیل و تهذیب نفس از وظایف اصلی دانش‌آموزان است
سرخط خبرها

سهم ۱۰ درصدی گشت‌های نامحسوس پلیس راهور مشهد در اعمال قانون

  • کد خبر: ۳۱۷۰۵۸
  • ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۷
سهم ۱۰ درصدی گشت‌های نامحسوس پلیس راهور مشهد در اعمال قانون
براساس اعلام رئیس پلیس راهور مشهد، شناسایی رانندگان پرخطر در معابر بزرگراهی توسط گشت‌های نامحسوس عامل مهمی در پیشگیری از تصادفات است.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

به گزارش شهرآرانیوز؛ یکی از مهم‌ترین علل وقوع تصادفات در معابر بزرگراهی مشهد انجام حرکات مخاطره‌آمیزی مثل سرعت غیرمجاز و حرکات مارپیچ و نامتعارف در بزرگراه‌هاست. بر اساس گفته رئیس پلیس راهور مشهد، وجود گشت‌های نامحسوس در معابر بزرگراهی نقش زیادی در کاهش حرکات مخاطره‌آمیز و به‌تبع آن تصادفات دارد.

سرهنگ محسن موسی‌آبادی در این باره گفت: گشت‌های نامحسوس پلیس راهور در کل پهنه خراسان‌رضوی فعالیت می‌کنند. همچنین خودرو‌های دستگاه‌هایی که در حوزه ترافیکی مثل سازمان‌های وابسته به شهرداری از جمله اتوبوس‌رانی، تاکسی‌رانی، سازمان حمل بار و حتی پایانه مسافربری نقش دارند، درراستای گشت نامحسوس استفاده می‌شود.

او گفت: در گشت نامحسوس تأکید ما بیشتر بر روی معابر بزرگراهی است. درهمین راستا با استفاده از تیم‌های نامحسوس در ساعات پایانی شب و در زمان‌هایی که مستعد بروز حوادث ترافیکی بیشتر وجود دارد، این گشت‌ها را تقویت می‌کنیم و صرفا با تخلفاتی که نظم ترافیکی را در معابر و به‌ویژه معابر بزرگراهی بر هم می‌زنند، برخورد می‌شود.

رئیس پلیس راهور مشهد با اشاره به کاهش ۱۴ درصدی فوتی ناشی از تصادفات نسبت به سال گذشته در سطح شهر مشهد، وجود گشت‌های نامحسوس در بحث پیشگیری از وقوع تصادفات را بسیار اثربخش دانست و افزود: قطعا راننده متخلف هر لحظه و هر مکان باید احساس خطر کند که اگر تخلفی مرتکب شود ممکن است برخورد شود.

موسی‌آبادی اضافه کرد: در بازه‌های زمانی مشخص و معابر بزرگراهی بر فعالیت گشت‌های نامحسوس در کنار پلیس راهور تأکید شده است.

او اظهار کرد: وقتی شناسایی رانندگان پرخطر را در بزرگراه‌ها در اولویت داشته باشیم، قطعا ایمنی معابر بزرگراهی ما افزایش پیدا می‌کند و با در نظر گرفتن این نوع رویکرد در پلیس راهور، پیشگیری از وقوع تصادفات امر اثربخشی بوده است.

او با اشاره به اینکه میانگین ۱۰ درصد اعمال قانون‌ها در مشهد توسط گشت‌های نامحسوس انجام می‌شود، ادامه داد: اعلام آمار تخلفات رانندگی از سوی پلیس نامحسوس آنچنان مدنظر نیست. بیشتر تیم‌های نامحسوس ما شناسایی رانندگان پرخطری است که حرکات مخاطره‌آمیز خاص انجام می‌دهند و صرفا برای یک کمربند و استفاده از تلفن همراه اعمال قانون انجام نمی‌شود.

تمهیدات ترافیکی پلیس برای پایان سال

رئیس پلیس راهور مشهد درباره تمهیدات ترافیکی در ایام پایانی سال گفت: برنامه‌ریزی‌های ویژه‌ای برای ایام پایانی سال و نوروز ۱۴۰۴ در نظر گرفته شده است، قطعا خدمت‌رسانی ویژه همه همکاران ما از ۲۵ اسفند ماه و ایام نوروز که مصادف با ماه رمضان است به طور ویژه محسوس می‌شود و تمهیدات ترافیکی با کمک سایر دستگاه‌هایی که در ستاد خدمات سفر مرتبط هستند، در نظر گرفته می‌شود.

او گفت: برای معابر منتهی به حرم مطهر رضوی تدابیر لازم را پیش‌بینی کرده‌ایم و با افزایش ظرفیت پارکینگ‌ها در ورودی‌های حرم مطهر رضوی با شهرداری این هماهنگی شده که سه پارکینگ موجود در ورودی‌های حرم به‌طور شبانه‌روزی خدمت‌رسانی کنند. در بحث حمل و نقل عمومی، شامل تاکسی و اتوبوس خدمت‌رسانی حداکثری در این ایام انجام خواهد شد. پلیس راهور به‌تبع هم در این ایام و حضور زائران با حداکثر ظرفیت خدمت‌رسانی خواهد کرد تا درنهایت بتوانیم ترافیک را به نحو احسن مدیریت کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->