صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

ناظر گمرکات خراسان رضوی مطرح کرد؛ افزایش ۴۸ درصدی ترانزیت استان

  • کد خبر: ۳۱۴۹۳۵
  • ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۹
ناظر گمرکات خراسان رضوی گفت: در ۱۰ ماهه امسال چهار میلیون و ۱۰۰ هزار تن ترانزیت از استان انجام شده که ۴۸ درصد افزایش داشته است. در حوزه درآمدی نیز ۲۴۶۰ میلیارد تومان بوده که ۲۳ درصد افرایش یافته است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ جواد جعفری امروز، ۱۷ بهمن‌ماه، در نشست خبری مدیران شورای هماهنگی دستگاه‌های تابعه وزارت امور اقتصادی و دارایی که در اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان برگزار شد، اظهار کرد: در ۱۰ ماهه امسال یک میلیارد و ۷۵۷ میلیون دلار صادرات داشتیم که نسبت به سال گذشته ۳۱ درصد افزایش داشته است. از نظر وزنی نیز دو میلیون و ۷۷۲ هزار تن صادرات با افزایش ۱۸ درصدی داشتیم. پنج کشور اول هدف صادراتی استان افغانستان، تاجیکستان، ترکمنستان، ازبکستان و هنگ کنگ بوده است.

وی بیان کرد: در این مدت ۵۷۵ میلیون دلار واردات به گمرکات استان داشتیم که نسبت به سال قبل چهار درصد منفی بوده، از نظر وزنی نیز ۲۴۶ هزار تن واردات داشتیم که نسبت به سال قبل ۱۱ درصد افزایش داشته است. عمده کشور‌های طرف قرارداد استان امارات، چین، ازبکستان، تاجیکستان و ترکیه بوده است.

ناظر گمرکات خراسان رضوی گفت: در ۱۰ ماهه امسال چهار میلیون و ۱۰۰ هزار تن ترانزیت از استان انجام شده که ۴۸ درصد افزایش داشته است. در حوزه درآمدی نیز ۲۴۶۰ میلیارد تومان بوده که ۲۳ درصد افرایش یافته است.

در ادامه منصور طالبی همت‌آبادی، مدیرکل جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی خراسان رضوی عنوان کرد: کالا‌ها با سه شیوه حراج، مذاکره و مزایده عرضه و تعیین تکلیف می‌شوند. در ۱۰ ماهه امسال ارزش کارشناسی تعداد ۳۶۵ ردیف کالا بالغ بر ۱۳۲۷ همت بوده و نهایتا کالایی که به فروس رسیده ۵۰ میلیارد تومان بوده است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه کالا‌هایی که در سازمان به هر نحو تعیین تکلیف می‌شوند متفاوت هستند، عملکرد سازمان هم متغیر است، به نحوی که امسال ۵۰ میلیارد فروش و سال قبل در ۱۰ ماهه ۷۰ میلیارد تومان فروش داشتیم.

مدیرکل جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی خراسان رضوی ادامه داد: در ۱۰ ماهه امسال حدود ۴۰۰ میلیارد کالای ورودی داشتیم که ۱۳۰ میلیارد آن را در مزایده عرضه کردیم.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.